Реклама
Реклама
Реклама

Купити гідромасажні ванни не дорого, з доставкою в Києві, Харкові, Запоріжжі, Дніпропетровську, Одесі, Миколаєві, Хмельницькому

Купити гідромасажну ванну , Ванну аеромасажну, ванни гідро-аеромасажні в Запоріжжі, Дніпропетровську, Херсоні, Києві, Харкові, Одесі, Миколаєві, Житомирі, Львові, Кіровограді, Полтаві, Черкасах, Чернігові, Бердянську, Сумах, Умані, Луцьку, Первомайську

Гідромасаж раніше був нам знаком тільки по процедурам з санаторіїв. А в санаторії, як відомо не кожен міг потрапити. І абонемент в басейн не всім доступний, щоб насолодитися водними процедурами. У зв'язку з цими подіями техніки і дизайнери розробили нове і доступне широким масам населення пристрій - джакузі - або гідромасажні ванни.

Гідромасажні ванни призначені для комфортного прийняття ванних процедур і повного розслаблення всіх м'язів вашого тіла. Завдяки потокам води під тиском ви і отримуєте такий іноді необхідний масаж після довгого трудового дня. Всім відомо, що така ванна приносить не тільки задоволення, але і масу корисного. Сучасні джакузі призначені багатьом не просто так, а за призначенням лікарів. Вони рекомендовані при захворюваннях опорно-рухового апарату, при захворюваннях нервової системи та інших різних захворюваннях.

Якщо ви вирішили обзавестися такою корисною річчю, як гідромасажна ванна, то вам необхідно знати з чого ж вона складається? В першу чергу приділіть свою увагу частіше. Вона може бути різних форм. У малогабаритну ванну кімнату відмінно впишеться кутова гідромасажна ванна. У ванну з достатньою кількістю квадратних метрів можна встановити будь-яку за формою чашу - овальну, круглу, квадратну, прямокутну або таку, яка підійде тільки для вашого інтер'єру.

Також гідромасажні ванни розрізняються за матеріалом з якого вони виконані. Найпоширенішим є акрил. Йому можна легко надати будь-яку форму, підібрати будь-який колір, а ціна завжди буде доступною. Але вибирайте гідромасажну ванну з акрилу з товщиною шару не менше 4 мм. Цей нюанс значно подовжить експлуатаційні показники такої ванни.

Далі за якістю йде гідромасажна ванна з акрилу. Цей матеріал створений на основі акрилу і кварцу. Він набагато міцніше простого акрилу і пошкодити її буде набагато складніше. За вагою такі ванни не сильно відрізняються від акрилових, їх легко встановлювати і вони має довгий термін служби.

Гідромасажні ванни з чавуну не сильно користуються попитом, але мають місце бути! Термін служби емалі, що покриває чавун не високий. Надати особливу форму і врізати необхідні деталі також буде важкувато. Плюс ще й велику вагу. Зважте всі «за» і «проти» при виборі даного матеріалу.

Гідромасажні ванни з емальованої стали також досить проблематичні. Вони не довго тримають тепло. Належать до найбільш недорогим покриттям і мають малий термін служби. Також вони досить гучні.

Гідромасажні ванни з мармуру або штучного мармуру мають велику вагу, але мають високий ступінь довговічності. Мармурові ванни наділені досить високою ціною, але їм на зміну прийшли ванни з штучного мармуру, які більш доступні по ціновій категорії. Такі моделі довго утримують тепло, мають безшумною роботою і дуже привабливі.

Надамо вам види форм гідромасажних ванн, які представлені в сантехническом розділі :

  • одномісні;
  • двомісні;
  • кутові гідромасажні ванни;
  • прямокутні гідромасажні ванни;
  • круглі;
  • овальні;
  • асиметричні;
  • нестандартної форми.

Кожна гідромасажна ванна оснащена форсунками - це такі отвори, через які подається потік води або повітря під тиском. Розташовані вони в певних місцях чаші ванни для масажу певних місць. У стандартну комплектацію входять форсунки для масажу шиї, спини, попереку, ніг і тазу. Як правило це від 4-ох до 8-ми деталей. Але чим більше ви встановите форсунок, тим менше буде тиск масажу. Тому захоплюватися не варто. Виконано форсунки зазвичай з якісного пластику або з латуні.

Режими масажу можна регулювати залежно від моделі чаші, яка у вас встановлена. Це може просто хвиля, східний масаж або пульсуючий.

Гідромасажну ванну за бажанням також можна оснастити аеромасажем - на дно ванни встановлюються міні аерофорсунки, які подають потік повітря. Це просто приємне доповнення до водного масажу і ніяких лікувальних функцій не несе.

Щоб керувати всіма перерахованими вище функціями гідромасажна ванна оснащується пультами управління. Їх буває два види - електронний і пневматичний. Завдяки їм ви можете змінювати налаштування масажу і насолоджуватися процедурою.

Функціонал гідромасажних ванн на сьогоднішній день вражає своєю різноманітністю.

Ароматерапія - дозволяє використовувати аромамасла і не боятися засмічення форсунок.

Хромотерапія - спеціальне підсвічування ванни підвищує настрій і задоволення від прийому ванни.

Акустика і телебачення - оснащення гідромасажної ванни ТВ, радіо, плеєра і навіть телефону

Дезінфекція - це дуже корисна функція, яка при завантаженні спеціальних очисних засобів автоматично включається і очищає чашу і труби після прийняття ванни.

Осушення - автоматичне осушення ванни і ніякі випаровування і вологість вашій ванній кімнаті не страшні.

Підтримка температури - також дуже зручна функція, автоматично підтримує задану температуру якщо ви вирішили подовше поніжитися у ванні.

Змішувачі, власники, підлокітники, дверцята - все це ви можете або самі встановити, або це буде входити в комплект гидромассажной ванни.

Ну ось начебто і все! Головне, не забувайте про виробника! Він повинен відповідати всім стандартам якості. Саме такі гідромасажні ванни надані на нашому Інтернет магазині сантехніки ! Звертайтеся, телефонуйте, наші кваліфіковані консультанти допоможуть вам з вибором!

Якщо ви вирішили обзавестися такою корисною річчю, як гідромасажна ванна, то вам необхідно знати з чого ж вона складається?