Реклама
Реклама
Реклама

Дизайн проект ванної кімнати своїми руками в картинках

  1. Принципи вибору дизайну
  2. Варіанти дизайнерського оформлення
  3. вічна класика
  4. У сучасному ритмі
  5. Підбиваючи підсумки

Канули в століття ті часи, коли ванна кімната залишалася позбавленою будь-якого уваги. Тепер її оформлення вимагає ретельного підходу. Дизайн-проект ванної кімнати своїми руками або силами професіонала? Що вибрати? Відповіді на ці питання в нашій статті.

Відповіді на ці питання в нашій статті

Будь-дизайн-проект ванної вимагає ретельної розробки і розгляду до найдрібніших подробиць. Величезний вибір аксесуарів, оздоблювальних матеріалів і елементів сантехніки розширять можливості сучасного планування. Дизайн обов'язково повинен подобатися вам, при цьому бути комфортним і ергономічним.

Інтер'єр в стриманих тонах

Принципи вибору дизайну

Ретельно продумайте всі будівельні та оздоблювальні нюанси, тонкощі організації вентиляції, сантехніки, освітлення, підігріву підлоги, підведення води, розміщення дзеркал.

Крім того, важливим є стиль інтер'єру ванної . Її інтер'єр повинен відповідати всім естетичним параметрам, а також щодня радувати око всіх мешканців квартири.

Щоб визначитися з інтер'єром, обов'язково подивіться нашу галерею, яка була ретельно відібрана дизайнерами.

Варіанти дизайнерського оформлення

Розглядаючи дизайн ванних кімнат в картинках, частіше клієнти зупиняються на класичному стилі. Він відрізняється своїм багатством, розкішшю і елегантністю.

Він відрізняється своїм багатством, розкішшю і елегантністю

класика

вічна класика

Для дизайну інтер'єру ванної ми рекомендуємо використовувати дорогі і високоякісні аксесуари і сантехніку. Меблі при цьому виконується з дерева і може бути прикрашена декором під золото чи платину.

Зверніть увагу! Якщо ви самостійно оформляєте ванну в класичному стилі, раковину краще вибрати з мармуру з хромованими вентилями. В обробці повинні переважати натуральні високоякісні матеріали - камінь, дерево, мармур.

У сучасному ритмі

Не менш популярні ванні, виконані в сучасному стилі.

  • Тут використовується пластик і скло.
  • Дуже часто дизайн-проекти припускають наявність великої кількості міні-шафок, тумб, поличок, стелажів або подіумів.
  • Акцентом може стати галогенове світильник яскравого забарвлення і незвичайної форми.
  • Даний інтер'єр припускає змішання різних елементів, узятих з інших напрямків. Іноді в таких поєднаннях народжуються неперевершені шедеври дизайну.

Часто поєднують класику і сучасний стиль. Від першого залишають світлий колірну гамму, карнизи і молдинги, а від другого - сучасні матеріали і нестандартний підхід (див. Та інші варіанти ремонту ванної кімнати ).

Підбиваючи підсумки

Сподіваємося, наша стаття була для вас корисною. Для того щоб більш точно розібратися в технологічному і практичному питанні, на нашому сайті представлена ​​докладна фото- і відео-інструкція, в якій ви знайдете корисну інформацію з даного питання.

Фотогалерея

Дизайн-проект ванної кімнати своїми руками або силами професіонала?
Що вибрати?