Реклама
Реклама
Реклама

Як вибрати надійний обмінник електронних валют

Багато людей хоч раз в житті, але стикалися з необхідністю обміну електронних валют і напевно знають, як непросто вибрати надійний обмінник, який би не тільки гарантував виконання валютних операцій, а й надавав вигідні курси обміну Багато людей хоч раз в житті, але стикалися з необхідністю обміну електронних валют і напевно знають, як непросто вибрати надійний обмінник, який би не тільки гарантував виконання валютних операцій, а й надавав вигідні курси обміну. У цій статті ми розповімо, на що потрібно звернути увагу при виборі обмінника.

Сьогодні на ринку електронних валютних операцій, існує чимало гравців, але, на жаль, не кожен з них може похвалитися бездоганною репутацією. Тому вибирати обмінник потрібно з особливою ретельністю.

Найнадійніший спосіб знайти хороший обмінний сервіс, це скористатися послугами сайтів, які здійснюють моніторинг обмінних пунктів і при цьому надають актуальну інформацію про поточні курси валют на тих чи інших обмінниках. Користуватися послугами таких сервісів дуже зручно, так як вони вирішують одночасно кілька завдань.

По-перше, в базу даних цих сайтів потрапляють тільки перевірені обмінні пункти, а значить, ймовірність зіткнутися з шахраями в мережі зведена до мінімуму. По-друге, вам не потрібно в ручному режимі перевіряти курси валют, які надають відомі вам обмінні пункти. Всі котирування з різних напрямків обміну, зведені в одну таблицю, дані в якій можна впорядкувати за різних значень. По-третє, вибравши обмінний пункт, ви можете прочитати відгуки користувачів, які вже користувалися послугами даного обмінника. Сьогодні найпопулярнішим сервісом з моніторингу обмінників, є сайт bestchange.ru, з якими працюють найнадійніші обмінні пункти, в тому числі і сайт nixexchange.com , Який надає одні з найвигідніших обмінних курсів електронних валют.

Але є у цих сервісів і один невеликий недолік - обмежене число обмінних пунктів. Як правило, послуги таких сервісів є платними для власників обмінників. Фактично, за кожного приведеного клієнта, обмінний пункт змушений платити певну суму. Тому в базі даних моніторингових сервісів в основному представлені тільки великі і популярні пункти обмінів, в той час як інші обмінники, продовжують працювати поза цими систем і надають користувачам більш вигідні курси валют.

Знайти такі пункти можна використовуючи пошукові сайти, ввівши пошуковий запит типу «обмінник» або «обмін електронних валют». Але врахуйте, вибираючи, таким чином, обмінний пункт, не полінуйтеся і прочитайте про нього відгуки інших користувачів, а також обов'язково перевірте атестат продавця. Для перевірки атестата натисніть на невелике зображення, яке, як правило, розміщується внизу сторінки. Перейшовши на посилання атестата, ви можете побачити дату видачі атестата, рівень ділової активності (параметр BL), а також відгуки і претензії клієнтів, якщо вони є.

Читайте також :