Реклама
Реклама
Реклама

NEWSru.com :: Президент Філіппін випросив поцілунок у жінки в обмін на книгу про секс у церкві (ВІДЕО)

Президент Філіппін Родріго Дутерте виявився в центрі уваги громадськості через поцілунку, подарованого жінці під час перебування в Південній Кореї

Президент Філіппін Родріго Дутерте виявився в центрі уваги громадськості через поцілунку, подарованого жінці під час перебування в Південній Кореї. Дутерте перебував там з офіційним візитом, повідомляє Philippine Star .

У числі заходів, які він проводив, була зустріч із співвітчизниками, що проживають в цій країні. В кінці виступу Дутерте оголосив, що подарує одному з присутніх екземпляр книги "Вівтар секретів: секс, політика і гроші в Філіппінської католицької церкви", написаної журналістом Арьес Руфо. "Але ви повинні заплатити мені поцілунком. Тільки не чоловік", - сказав він присутнім.

У підсумку на сцену вийшли дві жінки, одну з яких президент чмокнув в щоку, пише The Telegraph . Але інший претендентки Дутерте зробив знак, що бажає отримати від неї більш високу плату - поцілунок в губи.

Жінка спочатку зніяковіла і стала закривати обличчя руками, але Дутерте продовжував наполягати. Rappler передає, що було чутно, як президент говорив: "Ви не замужем? Але ви ж можете сказати йому, що це всього лише жарт?"

Зрештою Дутерте і жінка стикнулися губами під бурхливі овації і крики залу. Багато з присутніх знімали цей момент на свої смартфони. Пізніше відеозапис з'явилася в Мережі.

Примітно, що відразу після поцілунку Дутерте витер рукою губи. Потім вони з жінкою обнялися.

Британське видання зазначає, що вчинок Дутерте викликав у глядачів захоплення. Тим часом раніше він здобув славу сексист і жінконенависника через своїх грубих і зневажливих коментарів на адресу представниць слабкої статі.

Так, під час своєї передвиборної кампанії в 2016 році він дозволив собі жартівливе зауваження з приводу звірячого зґвалтування і вбивства австралійської місіонерки в 1989 році під час тюремного бунту в місті Давао. Дутерте заявив, що жінка була така красива, що він повинен був згвалтувати її першим.

У лютому поточного року 73-річний філіппінський лідер наказав солдатам урядової армії не вбивати жінок-повстанців, а стріляти їм в вагіни , Так як це, на його думку, зробить представниць слабкої статі марними.

У червні Дутерте в настільки ж нестандартної манері зробив комплімент філіппінським жінкам, заявивши, що вважає за краще їх, так як вони, на його думку, є більш "ароматними" в порівнянні з іноземками, запах яких президент назвав "дивним".

Rappler передає, що було чутно, як президент говорив: "Ви не замужем?
Але ви ж можете сказати йому, що це всього лише жарт?