Реклама
Реклама
Реклама

Екс-солістка «Миража» Маргарита Суханкіна розповіла, як намагалася накласти на себе руки

21:20, 07.11.2018

У 2003 році в житті екс-солістки популярної групи «Міраж» Маргарити Суханкіна наступила чорна смуга. Невдачі буквально переслідували співачку: її звільнили з Великого театру, кинув кохана людина і, в довершення всього, лікарі заборонили їй народжувати, але ж Маргарита так мріяла стати матір'ю. У той період співачці було так погано, що в якийсь момент вона всерйоз задумалася про самогубство.

«Дурість якась була, то Великий театр, я кар'єру робила. Дуже боялася завагітніти, робила безглузді аборти. Коли я раптом вирішила народити - дитина померла. Було багато трагедій, ось таких ситуацій. Потім знову спроби народити, нескінченні викидні. Це перетворилося на фобію, манію, до тих пір, поки лікарі мені не сказали: «Все забудь, тобі народжувати заборонено». Все, - розповіла Суханкіна. - Приголомшлива точка відліку була. Цей міленіум, так званий, перші роки 2000-х. Я тоді стояла перед відкритим вікном, я хотіла зробити крок просто і ... Це був такий депресняк. Це був такий стан. Зовсім страшне ».

Зовсім страшне »

Екс-солістка «Миража» Маргарита Суханкіна розповіла, як намагалася накласти на себе руки

За словами артистки, від трагічного кроку її втримала відповідальність за близьких. Маргарита згадала, що у неї є сім'я, яка її любить і в ній має потребу. «Я згадала, що у мене є батьки. Вони живі здорові. Просто у батька проблеми з серцем. Після мене тут же піде батько. І щось станеться страшне з батьками. І ось це мене зупинило », - зізналася співачка.

У 2005 році Суханкіна вперше вийшла на сцену в якості поп-співачки. Знайомий шоумен запропонував їй заспівати на одному з великих столичних корпоративів і, коли вона закінчила виступ, зал вибухнув оплесками. «Для мене це був початок нового життя», - розповіла зірка. З тих пір її кар'єра йде в гору. З 2016 Суханкіна виступає з власним музичним колективом і співає пісні, які вона співала будучи в складі групи «Міраж». Вона офіційно отримала дозвіл від всіх авторів на те, щоб виконувати знамениті композиції.

Вона офіційно отримала дозвіл від всіх авторів на те, щоб виконувати знамениті композиції

Маргарита Суханкіна зі своїм творчим колективом

У 2013 році співачка стала мамою, всиновивши двох дітей: трирічну Леру і чотирирічного Сергійка. Діти знають, що Маргарита - не їхня рідна мати. Співачка спеціально сказала дітям правду, щоб захистити їх від пліток і домислів. «Мене, будь ласка, схиляйте; все, що хочете, про мене говорите. Мені нічого не страшно, я все пройшла. Дітей не чіпайте. Не треба », - закликає зірка. В цілому, Суханкіна задоволена тим, як склалося її життя. Хоч вона і не стала оперною співачкою, зате в повній мірі відчула любов шанувальників і пізнала всі принади материнства, передає П'ятий канал.

У минулому році в студії шоу « Секрет на мільйон »Суханкіна зізналася, що спочатку хотіла взяти з дитячого будинку тільки одну дитину , Але побачивши своїх майбутніх дітей по телевізору, не замислюючись поїхала за ними: «Я прийняла рішення взяти дитину, причому одного. Я їздила по містах і селах у пошуках. Коли спілкуєшся з цими дітьми, хочеться забрати з собою всіх. У підсумку на сьогоднішній день зі мною живуть два найулюбленіших чарівних ангела, яких ми всі шалено любимо ».

У підсумку на сьогоднішній день зі мною живуть два найулюбленіших чарівних ангела, яких ми всі шалено любимо »

Маргарита Суханкіна з дітьми

Маргарита Суханкіна з дітьми

Маргарита Суханкіна з дітьми

Читайте також:

Зірка «Миража» Маргарита Суханкіна запише дуети з двома учасницями шоу «Ти супер!»

Маргарита Суханкіна розповіла, як виховує своїх прийомних дітей