Реклама
Реклама
Реклама

У Житомирі вартість проїзду в маршрутних автобусах підняли на 1 гривню

Рішення вступить в силу з 1 грудня цього року / фото zhzh.info

У Житомирі вартість проїзду в маршрутних автобусах з 1 грудня зросте на 1 грн - до 5 грн за умови, якщо всі перевізники до цього часу встановлять в транспортних засобах валідатори.

Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення було прийнято сьогодні, 24 листопада, Житомирським міськвиконкомом на позачерговому засіданні.

Необхідність збільшення вартості проїзду члени виконкому пояснили тим, що в місті потрібно привести у відповідність тариф на проїзд в міському пасажирському транспорті загального користування до економічно обґрунтованих витрат.

Читайте також У Житомирі в рамках проекту бюджету участі облаштовують спуск до річки Кам'янка

«Рішення прийнято з метою приведення у відповідність тарифу на проїзд в міському пасажирському транспорті загального користування з економічно обгрунтованими витратами, враховуючи зростання вартості матеріальних ресурсів, паливно-мастильних матеріалів, технічного обслуговування, ремонту рухомого складу і т.д.», - повідомили в прес -службі міськради.

У відомстві уточнили, що учні загальноосвітніх навчальних закладів будуть платити в маршрутках менше - 2 гривні за поїздку.

При цьому пільговики їздитимуть у маршрутках безкоштовно з 10.00 до 16.00.

Як повідомляв УНІАН, 13 жовтня цього року виконком Житомирської міської ради прийняв рішення, згідно з яким вартість проїзду в маршрутних автобусах знизили на 1 гривню - до 4 грн за поїздку.

До цього в Житомирі вартість проїзду в маршрутних автобусах в червні цього року була підвищена на 66,7% - з 3 до 5 грн за поїздку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter