Реклама
Реклама
Реклама

Вид на проживання в Україні: тимчасовий і постійний в г. Киев.

  1. Вартість послуг з оформлення посвідки на проживання в Україні
  2. Вид на проживання в Україні: права і можливості
  3. ВНЖ в Україні в рамках квоти
  4. ВНЖ в Україні поза квотою
  5. Вид на проживання в Україні: документи
  6. Вид на проживання в Україні для громадян Росії
  7. Вид на проживання в Україні: ціна і терміни
  8. Як отримати посвідку на проживання в Україні?

Права і можливості посвідки на проживання в Україні
ВНЖ в Україні в рамках квоти
ВНЖ в Україні поза квотою
Вид на проживання для громадян Росії
Вид на проживання: ціна і терміни
Як отримати посвідку на проживання в Україні?

Приїзд і перебування в Україні іноземців строго регламентується міграційним законодавством. Щоб отримати право на навчання, працевлаштування або ведення бізнесу, необхідно виконати всі вимоги. Після того, як документи оформлені, гості України здійснюють будь-яку діяльність, що не суперечить законодавству. Одним з варіантів, що дозволяють бути на території країни легально більше 90 днів, є вид на проживання в Україні. Україна розрізняє 2 типу цього дозволу:

Таким чином, різниця полягає в строках та підставах для видачі. Перший варіант - це ґрунтовний крок на шляху до ПМЖ і громадянства, який, проте, працює тільки протягом року. Другий варіант - документ, що дає право на безстрокову легалізацію.

Вартість послуг з оформлення посвідки на проживання в Україні

Залежно від пакета документів, підстав на ВНЖ і д.р моментів ціна послуг по отриманню Вами виду на проживання в Україні може бути різною. Для уточнення вартості Ви можете зв'язатися з нами за телефонами: (044) 358-10-88 та (044) 358-20-88 або заповнити просту форму зворотного зв'язку і наш фахівець зв'яжеться з Вами найближчим часом і проконсультує Вас

дізнатися вартість

Вид на проживання в Україні: права і можливості

Згідно з юридичним визначенням, ВНЖ - це легальне підтвердження особи підданого іншої країни. Правовий статус іноземця детермінується Службою Міграції та фіксується в міграційний облік. З «побутової» боку, отримання посвідки на проживання відкриває ряд незаперечних перспектив для гостя з іншої країни. Основною перевагою оформленого ВНЖ виступає дозвіл жити в Україні і мати у своєму розпорядженні тими ж правами, що і громадяни України.

Нормативно-правовий акт, затверджений КМУ, передбачає широкий перелік прав і обов'язків підданих інших країн, що мають ВНЖ. Принциповими пунктами виступають права на:

Обмеження іноземців стосуються виборного права. На відміну від резидентів України, іноземці не можуть впливати на політичну ситуацію під час виборів шляхом голосування.

Таким чином, вид на проживання в Україні відкриває комплекс перспектив перед іноземним гостем. Придбання документа у встановлені терміни - це гарантія законного перебування в країні.

ВНЖ в Україні в рамках квоти

З метою уникнути безконтрольного припливу іноземних мігрантів Україна, як і ряд інших держав, ввела імміграційну квоту - законодавчий акт, що дозволяє протягом року видати ВНЖ лише певної кількості осіб, які відповідають встановленим законом вимогам.

З цього випливає, що вид на проживання Україна (в рамках квоти, зрозуміло) може надати таким категоріям іноземних осіб:

  • перебувають на території української держави біженці, термін проживання яких в даному статусі перевищує 3 роки;
  • іноземні громадяни, які є найближчими родичами українцю (рідні сестра або брат, чоловік / дружина, батьки та ін.);
  • рідкісні фахівці, що мають найвищу кваліфікацію в галузях, в яких українська держава діагностувати брак професійних кадрів (культура, економіка, наука);
  • щедрим інвесторам, готовим здійснити безоплатний внесок в українську економіку в розмірі приблизно 100 тис. американських доларів;
  • іноземцям, для яких Україна колись була батьківщиною.

ВНЖ в Україні поза квотою

Вид на проживання Україна може надати і в обхід квоти. Такі посвідчення видаються такими категоріями осіб:

  • діти українців або батьки громадян.
  • іноземець / іноземка після двох років шлюбу з українцем / українкою.
  • неповнолітні, які перебувають під опікою українця, або іноземні опікуни неповнолітніх, що мають українське громадянство .
  • іноземні громадяни, що живуть в іншій країні, але мають документальне підтвердження того факту, що народжені вони були на українській землі.

Вид на проживання в Україні: документи

Список документів представлений в постанові КМУ за 2012 рік. Підставою для розгляду справи в ГМС виступає пакет наступної документації:

  • заяву, заповнену іноземцем;
  • паспорт (копії та переклад сторінок з персональними даними нерезидента);
  • копія імміграційних документів (реєстраційна картка або віза типу «Д»);
  • медична страховка;
  • 4 фотографії.

Також в державній службі вимагають документальне підтвердження законних підстав для проживання в Україні (шлюб, працевлаштування , Навчання, підприємницька діяльність). Перед подачею заяви необхідно уточнити, які документи потрібні для дозволу на проживання в Україні для конкретного випадку. Можуть знадобиться копії документів про працевлаштування або взяття шлюбу.

Вид на проживання в Україні для громадян Росії

В силу останніх подій і неоднозначною політичної та соціальної ситуації Україна переглянула режим перебування громадян Росії на території країни. Зміни в В силу останніх подій і неоднозначною політичної та соціальної ситуації Україна переглянула режим перебування громадян Росії на території країни законодавчій базі посилили порядок отримання документів і скоротили термін можливого перебування в країні. Якщо раніше росіяни могли проживати в Україні тривалий час без легалізації, то тепер резиденти Росії прирівняні до іноземців і повинні оформляти дозвіл на проживання, щоб мати законні підстави для ведення будь-якої діяльності в країні. Режим видачі не відрізняється від правил, встановлених для іноземців з інших держав. Необхідно зібрати довідки, подати заяву і чекати видачу ВНЖ. Україна також встановила правила для трудових мігрантів. Тепер громадяни Росії повинні оформляти дозвіл на працевлаштування для тривалого перебування, пов'язаного з роботою в українських організаціях або філіях російських організацій.

Вид на проживання в Україні: ціна і терміни

Ціна і терміни оформлення ВНЖ залежать від складності та унікальності кожного конкретного випадку. Будь-яка з категорій, обмежених або необмежених квотою, має свої нюанси оформлення та випадають із загальних правил виключення. Тому важливо звернутися до професіоналів, прискіпливо стежить за найменшими змінами і знаючими про існування всіх наявних в справі підводних каменів, попередження про існування яких є професійним обов'язком фахівців «БРАВЕКС». Охопити самостійно такий обсяг знань людині не під силу. Ми пропонуємо своєму клієнтові плідну роботу в команді, яка принесе гарантовано успішний результат.

Як отримати посвідку на проживання в Україні?

Щоб користуватися перевагами, пов'язаними з легальним перебуванням в країні, необхідно вирішити документальні питання. Іноземцю непросто розібратися у всіх тонкощах української правової системи. Бюрократичні традиції не залишають державні установи, що ускладнює процедуру отримання дозволів навіть громадянам України, які звикли до такого ведення справ.

Іноземним громадянам доводиться вивчати гласні і негласні правила спілкування з представниками державних служб, і не завжди цей процес завершується позитивним результатом для гостя. Якби можна було купити посвідку на проживання в Україні, попит на цей документ здивував би міграційні служби. Це пов'язано зі складнощами, які встають на шляху іноземців до отримання важливого дозволу. Тому оформити посвідку на проживання в Україні краще за допомогою юридичної компанії «БРАВЕКС». Співробітники знають тонкощі організаційної сторони цього питання і надають послуги з супроводу в юридичних операціях. Команда юристів допоможе:

  • зібрати довідки для подачі в ГМС ;
  • заповнити заяву на ВНЖ;
  • контролювати процес оформлення;

Довіривши рішення документального питання професіоналам компанії «БРАВЕКС», іноземці звільняють себе від традиційних для України черг в держустановах і постійних «трансферів» від кабінету до кабінету.

Як отримати посвідку на проживання в Україні

4.8 (96%) голосів: 5

Як отримати посвідку на проживання в Україні?