Реклама
Реклама
Реклама

Оформлення запрошення на в'їзд в Україну для іноземних громадян

Вам або іноземним гостям необхідно запрошення на в'їзд в Україну Вам або іноземним гостям необхідно запрошення на в'їзд в Україну? Тоді Ви звернулися туди, куди слід - фахівці міграційного права з досвідом від «Адвокатського і ріелторського об'єднання України» в радістю отримають для Вас запрошення в Україну!

Запрошення на в'їзд в Україну - це запрошення для іноземців з метою отримання візи. Запрошення видається на термін 6 місяців після дати оформлення запрошення. Протягом цього терміну іноземець може звертатися в українське консульство або представництво України за кордоном по оформлення короткострокової візи. Запрошення в Україну дає можливість отримати короткострокове дозвіл на перебування в Україні (не більше 90-та днів протягом півроку після першого в'їзду). Запрошення іноземцю може бути видано міграційними органами іноземних громадян і приватним особам без громадянства. Це необхідно для отримання віз в Україну.

На консультації з отримання запрошення і іншим міграційних питань юрист детально пояснить (до 15-ти хвилин роботи фахівця - безкоштовно) правила в'їзду в Україну для іноземців, як отримати запрошення іноземцю, тонкощі оформлення та отримання документів в Вашої індивідуальної ситуації і т.п.

Запрошення для іноземця в Україні буває декількох видів:

  • туристичне запрошення в Україну на термін до 60-ти днів (терміни отримання - 1 день, ціна від 1000 до 1500 гривень),
  • приватне запрошення в Україну до 90-та днів (терміни отримання - 10-ть днів, вартість - від 1000 до 2000 гривень),
  • бізнес запрошення в Україну на термін до 90-та днів (терміни отримання - 10-ть днів),
  • робоче запрошення в Україну на термін до 365 днів (термін отримання - 15-ть днів, вартість - від 2800 до 4000 гривень),
  • студентське запрошення в Україну (терміни оформлення - 30-ть днів, вартість запрошення для студентів - від 5000 до 7000 гривень).

Вартість підсумкового пакету залежить від документів у Вас в наявності - подробиці про цінову політику уточнюйте у наших досвідчених фахівців міграційного права. Рекомендуємо ознайомиться з відгуками наших клієнтів . Ви можете залишити заявку на зворотний дзвінок для отримання запрошення в Україну в короткі терміни, або зателефонувати до нас за номером + 38044-384-00-47!

Ознайомитися з повним списком юридичних послуг «АРОУ» для іноземних громадян!

Вам або іноземним гостям необхідно запрошення на в'їзд в Україну?