Реклама
Реклама
Реклама

Кредит іноземним громадянам СНД в СПб і МСК

  1. Швидкі гроші від МФО Байболов для громадян Узбекистану, Таджикистану, Киргизстану та Росії
  2. Реквізити компанії Байболов

Вам напевно відомо, як важко взяти кредит в Санкт-Петербурзі і Москві громадянам СНД. Банки часто вимагають від позичальника велику кількість документів, ПДФО та, звичайно ж, заставу. Але тепер всі ці проблеми залишилися в минулому! МЦК надає кредит громадянам СНД на максимально вигідних умовах. Ви отримуєте серйозні суми під низькі відсотки. При першому зверненні ми готові видати від 15 до 30 тисяч рублів кожного позичальника, а при другому - до 50 000, Максимальна сума позики 100 000 рублів. При цьому процентна ставка для громадян СНД становить всього від 9,4% і зменшується з кожним вчасно погашеним кредитом. Для громадян з реєстрацією в країнах колишнього СНД, які бажають оформити кредит в банках Санкт-Петербург і Москви, є тільки три пропозиції. Причому два з них пропонує банк Петрокоммерц і ще одна пропозиція є від банку Зеніт. Вибирати доведеться на жаль тільки з такого не великого списку.

30 тисяч рублів

Громадянам СНД, які проживають і трудящим в Росії, отримати позику дуже складно. Хоча потреба в позичці у багатьох - не менш, ніж у росіян. Проте, без довідки про доходи, без поручителів і без застави мікропозики в СПБ видають МФО « мить кредит »,« СМСфінанс »і« Домашні гроші ». Відразу повинні Вас попередити, що з огляду на Ваше громадянство, вік і відсутність кредитної історії, дані кредитори, навряд чи, Вам запропонують більше 10 000 російських рублів. А повернення позикових коштів Вам необхідно буде здійснити протягом 1-6 місяців.

Швидкі гроші від МФО Байболов для громадян Узбекистану, Таджикистану, Киргизстану та Росії

Швидкі гроші від МФО Байболов для громадян Узбекистану, Таджикистану, Киргизстану та Росії

  • В першу чергу, наявність офіційної постійної роботи на території РФ. При наявності зарплатної картки можна претендувати на отримання кредитної картки або позики готівкою.
  • Тимчасова / постійна реєстрація в РФ (Легальне перебування в РФ).
  • Стаж роботи (від півроку, а то й 3-х років).
  • Дозвіл на роботу.
  • Наявність трудової книжки (договору).
  • Додаткові доходи (зокрема, за межами РФ) - їх доведеться підтвердити нотаріально завіреними і переведеними на російську мову документами.
  • Шанси зростуть при наявності платоспроможних позичальників і поручителів, заставного майна (нерухомість, авто, дороге обладнання).

Реквізити компанії Байболов

ТОВ МКК «Байболов» зареєстрований в реєстрі МФО ЦБ РФ за номером 1603140007889 від 10.08.2016 року. Свідоцтво про Державну 1167847251000. Юридична адреса: 194100, м.Санкт-Петербург, вул. Литовська, д. 4, літ. А, офіс 301. Електронна пошта: [email protected]. Використання матеріалів, розміщених на сайті, допускається тільки з письмового дозволу ТОВ МКК «Байболов».