Реклама
Реклама
Реклама

Де був пустир, ростуть будинки: глобальна житлова забудова почалася поблизу Єкатеринбурга

Концептуальний проект освоєння території веде компанія "Еліт-ГРУП".

Ринок вторинки помітно "просів" на хвилі активної забудови Єкатеринбурга і найближчого передмістя. Хороші ціни на житло в нових будинках, особливо на початкових етапах будівництва, підігріли інтерес городян до новобудов. Девелопери почали якісно покращувати проекти житлової забудови, підвищуючи рівень комфорту і ступінь відповідності купівельному попиту.

Одним з таких проектів стало комплексне освоєння території компанією "Еліт-ГРУП" class = "_"> , Яке ведеться в межах вул. Петрова - Червоних Партизан у Верхній Пишми.

Новий ЖК "Петровський", розташований в 10 хвилинах їзди від Єкатеринбурга, зустріне новоселів уже в кінці наступного року. Загальна площа забудови - 30 га, в перспективі проект торкнеться і ветхий житлофонд. Сучасні житлові квартали з новими інженерними мережами прийдуть на зміну старим двоповерхівки і приватному сектору.

Будівництво будинку змінної поверховості - 14-16 поверхів - почалося в 4 кварталі 2016 року у місці Верхньопишмінського пустиря.

- ЖК "Петровський" - це початок проекту глобального розвитку території, спрямованого на поліпшення якості життя городян, - відзначають представники "Еліт-ГРУП". - Ми йдемо з випередженням графіка будівництва, розуміючи, наскільки це важливо для жителів Верхньої Пишми.

В даний час будівельники зводять 2-й поверх 4-секційного будинку в ЖК "Петровський". В даний час будівельники зводять 2-й поверх 4-секційного будинку в ЖК Петровський Забудовник націлений здати об'єкт з випередженням заявлених термінів будівництва.

Тут немає суєти мегаполісу, при цьому новоселів "Петровського" чекає готова інфраструктура в крокової доступності: магазини, ТЦ "Кіровський", училище олімпійського резерву, 5 дитячих садків, школи, аптеки, фітнес-центр, зупинки громадського транспорту та ін. 10 хв на машині до улюбленого місця літнього відпочинку уральців - озера Балтії. Зручні виїзди на Пр.Космонавтов, ЕКАД і Серовский тракт.

Територія комплексу буде закрита від стороннього трафіку. Новосьолов чекають наземні парковки, відеоспостереження, ігрові та спортивні майданчики. Територія комплексу буде закрита від стороннього трафіку В межах одного поверху забудовник пропонує кілька варіантів ергономічних планувань, які дозволять комфортно зонувати простір. У просторих однушках передбачений великий блок під гардеробну, так що викроювати місце для шафи-купе в кімнаті новоселам не доведеться. Квартири з чистової обробкою: ламінат / лінолеум, шпалери під фарбування, сантехніка, міжкімнатні двері, сейф-двері, склопакети.

У будинках планується система телеметрії (показання лічильників автоматично надходити в білінговий центр). У МОПах встановлять енергозберігаючі лампочки, датчики руху, що здешевить вартість комунальних послуг. Влітку для покупців буде відкритий демоетаж.

Ціни на новобудови в містах-супутниках нижче, ніж в Єкатеринбурзі, хоча за часом добиратися до місця роботи в уральській столиці з "Петровського" не довше ніж з спального району міста, тому екатерінбуржци вже звертаються до відділу продажів "Еліт-ГРУП".

У реченні забудовника:

Студії від 29 кв.м і 1-кімнатні квартири від 41 кв.м - від 49 тис. Рублів за кв.м; class = "_">
2-кімнатні квартири від 45 кв.м - від 48 тис. Рублів за кв.м; class = "_">
3-кімнатні квартири від 68 кв.м - від 47 тис. Рублів за кв.м. class = "_"> class = "_">

Купувати квартири в ЖК "Петровський" зараз, на старті продажів, особливо вигідно. Забудовник пропонує спецумови для покупців при 100% оплаті і розстрочку без подорожчання * до кінця будівництва. Іпотеку надає група компаній ВТБ.

Житловий мікрорайон "Петровський" буде цікавий тим, хто націлений на сучасний формат життя і не готовий за нього переплачувати.

Житловий комплекс "Петровський" class = "_">

Контакти відділу продажів:
+7 (343) 384-77-84 прямий міський
+7 (34368) 4-68-81 прямий міський для жителів Верхньої Пишми
сайт: www.elite-groupp.ru class = "_">

* Розстрочку надає ТОВ "Еліт-ГРУП", умови розстрочки: перший внесок від 20%, розстрочка до кінця будівництва. Індивідуальні графіки оплати.
Забудовник ТОВ "Еліт-ГРУП".
Продажі здійснюються відповідно до Закону РФ № 214-ФЗ "Про участь у пайовому будівництві багатоквартирних будинків і інших об'єктів нерухомості". З проектною декларацією можна ознайомитися на сайті: http://elite-groupp.ru/about/dokumentatsiya .
Іпотека надається банками: ПАТ "ВТБ 24", ВАТ "Банк Москви".