Реклама
Реклама
Реклама

Курс золота в банках Москви: скупка золота в Москві

  1. Купити золото в московському Ощадбанку
  2. Газпромбанк: купуємо золото в московських відділеннях
  3. Купити золото в московському відділенні ВТБ 24
  4. Райффайзен Банк: операції з золотом в Москві
  5. Як вибрати банк для інвестицій в золото в Москві?

Для того, щоб отримати найбільший прибуток від операцій з дорогоцінними металами, вам необхідно уважно ознайомитися з пропозиціями банків щодо купівлі-продажу золота. Курси золота в банках Москви можуть відрізнятися, і у вас є можливість вибрати для себе найбільш вигідну вартість.

Золото купити в Москві можна в Ощадбанку, Газпромбанку, ВТБ 24 і інших організаціях. Де покупка буде вигідною, і які умови пропонують провідні банки Москви розглянемо нижче.

Купити золото в московському Ощадбанку

На даний момент Ощадбанк є одним з найбільш популярних серед інвесторів, що вважають за краще дорогоцінні метали. Справа не тільки в надійності банку, а й у великих можливостях: тут можна відкрити металевий рахунок, купити злитки або монети, або продати їх при необхідності. Курс золота в Ощадбанку залежить від декількох факторів і відрізняється від котирувань Центробанку. Різниця між курсом продажу і курсом купівлі на даний момент становить близько 100 рублів.

Великі переваги пропонує банк тим, хто вирішив відкрити ОМС Великі переваги пропонує банк тим, хто вирішив відкрити ОМС. Тримачі металевих рахунків можуть продавати і купувати золото за поточним курсом, що не сплачуючи ПДВ, будь-яку кількість разів. Банк відкриває і веде такий рахунок абсолютно безкоштовно. ОМС в Ощадбанку варто відкривати тільки в тому випадку, якщо ви вирішили заробляти на різниці курсів. Ніяких відсотків з такого вкладу не нараховується.

Для тих, хто вважає за краще тримати золото в руках, банк пропонує можливість купити злитки і монети. Серед монет існують і колекційні, і інвестиційні. Вибір колекційних монет досить великий. Детальніше про послуги Ощадбанку з продажу золота можна прочитати по цій сссилке .

Газпромбанк: купуємо золото в московських відділеннях

Скупка золота в Москві можлива і для клієнтів Газпромбанка. Однак в цьому випадку ви отримуєте можливість придбати лише золоті злитки або відкрити металевий рахунок. У банку продаються злитки масою від 1 до 1000 грам. На даний момент тарифи на купівлю-продаж золота Газпромбанку кілька вигідніше, ніж в Ощадбанку: банк скуповує злитки за вищою ціною, а продає - за нижчою.

Металевий рахунок в Газпромбанку дозволяє не просто вкласти гроші в дорогоцінний метал і зіграти на різниці курсів, а й отримати додатковий прибуток у вигляді процентних нарахувань.

У Газпромбанку існує два види ОМС: термінові і до запитання. Строковий вклад відкривається на 367 днів, під 1% річних. Мінімальний розмір коштів, що зберігаються в банку, становить 50 г золота. Депозит можна затребувати достроково, і в цьому випадку ви отримаєте лише 0,01% річних. Вклад на вимогу не принесе додаткового доходу. Він відкривається в якості способу заробітку накурсе валют.

Купити золото в московському відділенні ВТБ 24

Купити золото в Москві в знеособленому вигляді ви зможете в ВТБ 24. Банк пропонує лише знеособлені металеві рахунки з вигідними курсами. Вклади є безстроковими, і за залишком коштів на рахунку не нараховуються відсотки. Однак ви можете використовувати такий рахунок в якості способу збереження коштів або заробітку на різниці котирувань. Оформлення та операції за таким рахунком спрощені.

Для того, щоб відкрити рахунок ОМС, вам достатньо мати при собі суму, еквівалентну 0,1 грама золота. Згодом ви зможете зняти з рахунку все без будь-якого залишку. Детальніше про золотих рахунках в ВТБ 24 .

Райффайзен Банк: операції з золотом в Москві

Тут ви зможете придбати монети з дорогоцінних металів. Банк пропонує широкий каталог монет колекційного виду, номіналом від 1 до 100 рублів. В асортименті - не тільки нові, випущені в поточному році вироби, а й монети випуску 1981, 1998 і наступних років.

Як вибрати банк для інвестицій в золото в Москві?

Як бачите, послуги з продажу і скуповування золота в Москві пропонує не один банк. Який з них вибрати для вкладень?

У разі, якщо ви хочете отримати золото на руки, найкраще підібрати банк з найбільш вигідними котируваннями. Курси в різних організаціях незначно, але відрізняються, що особливо важливо для великих інвесторів.

Майбутні власники ОМС повинні бути більш уважними. Знеособлені металеві рахунки не страхуються державою, тому слід вибирати більш надійний банк.

Як вибрати банк для інвестицій в золото в Москві?
Який з них вибрати для вкладень?