Реклама
Реклама
Реклама

Київського поліцейського вбили за 63 грами золота

Стала відома причина вбивства підполковника поліції, 41-річного Дмитра Глушака. Його тіло з кульовими пораненнями знайшли у власному автомобілі серед білого дня. це трапилося 5 липня в одному з дворів на вул. Щусєва.

За кілька днів до загибелі Дмитро на одному з сайтів безкоштовних оголошень виставив на продаж золотий ланцюжок вагою 63,5 г. Правоохоронець розраховував отримати за неї близько 50 тис. Грн. Причому за два дні до трагедії він зустрічався зі своїм убивцею. Відомо, що це раніше судимий житель міста Буча Київської області. Його затримали на наступний день після скоєння злочину.

Тоді і з'ясувалося, що жертв він підшукував по оголошеннях про продаж ювелірних виробів. «Підозрюваний дуже ретельно готувався до злочину. Придбав пістолет, новий телефон і сім-карту. Перший раз він зустрівся з Дмитром на Дорогожичах, а побачивши, що ланцюжок той приніс з собою, наступну зустріч призначив у безлюдному місці - на подвір'ї на вул. Щусєва. Там спеціально сів на заднє сидіння автомобіля поліцейського і з'ясував, чи є у нього при собі ланцюжок. Дістав пістолет і зажадав віддати прикраса, а отримавши відмову, двічі вистрілив у спину в упор. Потім забрав ланцюжок і мобільний, щоб поліція не змогла встановити, з ким Дмитро спілкувався в останні дні, і втік », - розповіли« Крапка »в поліції.

Телефон Galaxy S7 злочинець викинув в сміттєвий бак біля станції метро «Шулявська», а ланцюжок відніс в ломбард біля станції метро «Олімпійська», де виручив за неї 37 тис. Грн.

Читайте також: У Києві В'ячеслава Чорновола тривожить поліції

У правоохоронців безпечність колеги викликає подив. «Він пропрацював у кримінальній поліції більше 20 років. З огляду на такий досвід роботи, незрозуміло, чому він продавав дорогу прикрасу через сайт безкоштовних оголошень і нічого не запідозрив при першій зустрічі », - дивуються в поліції.

Відомо, що в Нацполіціі Глушак очолював один з департаментів, дослужився до підполковника і був в АТО. У Дмитра залишилися дружина і шестирічний син. А судячи з оголошень, які він розмістив в Інтернеті, у сім'ї були серйозні фінансові проблеми. У червні крім ланцюжка Дмитро виставив на продаж золотий браслет вагою 47 г. А до цього - однокімнатну квартиру в новобудові на вул. Богатирській, за 1,4 млн грн.

фото: «Вартові.Еспресо»