Реклама
Реклама
Реклама

Класифікація номерів готелю

  1. «Економ»: затишні номери за скромною вартості
  2. «Стандарт»: вибір раціональних
  3. Рівень проживання: комфорт
  4. Люкс: спеціальна пропозиція при підвищених вимогах
  5. Апартаменти: міні-квартира в готелі

Поїздки в інші міста незмінно пов'язані зі зміною обстановки, коли доводиться міняти затишок будинку на знімне житло або номери готелів. Для того, щоб зняти відповідний за рівнем комфорту номер в готелі, дізнайтеся про категорії номерів і чим вони між собою відрізняються. «Схід» радий запропонувати постояльцям великий вибір при підборі відповідного варіанту для розміщення.

«Економ»: затишні номери за скромною вартості

Вибираючи готель в Москві поряд з метро і недорого, придивіться до наших номерами категорії «Економ» . Вони являють собою однокімнатні житлові приміщення для розміщення одного або двох постояльців. Найпривабливіше при виборі цього варіанту - це ціна від 1450 рублів на добу за одну особу, і це без урахування додаткових знижок і акцій, що діють в нашому готелі.

Номери «Економ» відносять до другої категорії за прийнятою класифікацією: в них є всі необхідні меблі та приладдя, розраховані на одного або двох гостей. Єдиний нюанс, який слід врахувати - суміжний санвузол, розрахований нема на один номер, а на два. В іншому ці номери є прекрасний варіант для тих, хто шукає готель в Москві за недорогими цінами і поруч з метро.

В іншому ці номери є прекрасний варіант для тих, хто шукає готель в Москві за недорогими цінами і поруч з метро

«Стандарт»: вибір раціональних

Виставляючи критерій співвідношення ціни і якості при підборі номера для проживання, «Стандарт» повністю йому відповідає. У готелі «Восход» гостям пропонують проживання в одномісних або двомісних номерах цієї категорії. Вони мають великі переваги: ​​досить просторі, з власним санвузлом, телевізором, холодильником і телефоном. Двомісні номери можуть бути з двома роздільними ліжками або одним двоспальним.

Вартість такого номера в готелі «Восход» починається від 1950 рублів на одного за добу проживання. Нагадуємо, що плату можна внести як готівковим, так і безготівковим способом.

Нагадуємо, що плату можна внести як готівковим, так і безготівковим способом

Рівень проживання: комфорт

Для тих, хто вважає за краще умови, що відрізняються від «Стандарту», ​​пропонуємо придивитися до категорії «Комфорт» . У нашому готелі ви можете вибрати однокімнатний одно- і двомісний або двокімнатний номер. При першому варіанті відвідувачі розміщуються в просторому приміщенні з невеликого передпокою, зоною відпочинку і санвузлом. Крім меблів і холодильника, в ньому є косметичні приналежності і сейф. Одномісний номер «Комфорт» в готелі «Восход» можна забронювати через сайт одним кліком миші.

Двокімнатні номери більш просторі, площа поділена на вітальню і спальню, є і простір для робочого місця. У зоні відпочинку є власний чайний сервіз, що надає номеру практично домашній затишок. Проживання в ньому обійдеться приблизно 2 500 рублів за людину на добу.

Проживання в ньому обійдеться приблизно 2 500 рублів за людину на добу

Люкс: спеціальна пропозиція при підвищених вимогах

Люксові номери в готелі «Восход» представлені в двох варіантах: двокімнатний номер з зоною відпочинку, спальнею і вітальнею, а також однокімнатних люкс студіо, який відрізняється авторським дизайном. Обидва номери максимально оснащені меблями, інвентарем і санітарно-гігієнічними предметами. Якщо ви шукаєте номер в готелі, в якому будете почувати себе як вдома, «Люкс» - відмінний варіант.

Апартаменти: міні-квартира в готелі

Любите готувати, навіть перебуваючи в поїздці? Розгляньте варіант розміщення в апартаментах нашого готелю. У ній точно є все, щоб відпочити, попрацювати, прийняти гостей і як слід виспатися. Сам номер двокімнатний, але в ньому дивним чином розмістилися всі перераховані вище зони.

Сам номер двокімнатний, але в ньому дивним чином розмістилися всі перераховані вище зони