Реклама
Реклама
Реклама

Східний гороскоп на 2018 рік

  1. Щур
  2. Бик
  3. Тигр
  4. кролик
  5. дракон
  6. змія
  7. кінь
  8. коза
  9. Мавпа
  10. півень
  11. собака
  12. свиня

Астрологи характеризують 2018 рік Собаки як час мудрості, справедливості і удачі

Астрологи характеризують 2018 рік Собаки як час мудрості, справедливості і удачі. Східний гороскоп розповість кожному про те, що чекає його в 2018 році, які заходи вжити для здобуття щастя, а що залишити в минулому.

У 2018 року кожен зможе отримати те, що хоче. У рік Жовтого Земляного Собаки звернути увагу необхідно на сімейні справи. Тим, хто зможе налагодити затишок в домі, обзавестися сім'єю або дочекатися довгоочікуваного поповнення, покровитель буде вірно служити. Ґрунтовний прогноз дасть вам можливість спланувати прийдешні 12 місяців для досягнення поставлених цілей.

Щур

Щурів в 2018 році не турбуватимуть проблеми зі здоров'ям. Представникам вашого Знака досить буде своєчасно пройти повний огляд, щоб виявити початок захворювання. Це допоможе швидко впоратися з недугою. Що стосується фінансів, в цьому напрямку Щурів врятує лише чесність і працьовитість. Якщо ви вирішите вдатися до авантюр або схитрувати, то позбудетеся покровительства господаря року - Собаки. Послідовність і гранична скромність дадуть Щурам можливість міцно стати на ноги і вже в другій половині року отримати хороший фінансовий достаток. У любові представникам вашого Знака не рекомендується робити замах на чуже. Не заводьте відносин з людьми, які перебувають у відносинах. Це може привести вас до великих неприємностей. Одиноким Щурам в любові пощастить однозначно. Під заступництвом Собаки ви зможете створити міцну пару, засновану на довірі та взаєморозумінні.

Бик

У Биков в 2018 році підвищиться ймовірність розвитку стресу. Щоб запобігти виникненню такого стану, астрологи рекомендують бикам вести здоровий спосіб життя і відмовитися від шкідливих звичок. Достаток грошей можуть заслужити ті представники Знака, хто буде наполегливо працювати. Фінансова стабільність не похитнеться, якщо Бики перестануть розраховувати на гроші, які вони ще не заробили. Не намагайтеся встигнути всюди, від цього постраждає якість роботи, і ви позбудетеся заслуженої винагороди. У кар'єрному зростанні бикам потрібна обачність. Високі посади зажадають від вас бездоганного ведення справ. Покровитель роки не буде церемонитися з шахраями. У любові бикам астрологи радять зберігати гармонійні відносини, не виставляти напоказ своє щастя. Затишні сімейні посиденьки згуртують вас. Одиноким представникам завоювати серце вподобаного людини потрібно за допомогою своїх достоїнств. Не перебільшуйте можливостей, інакше союз, заснований на брехні, швидко розпадеться.

Тигр

Тиграм для підтримки здоров'я потрібно підвищення імунітету. Чи не нехтуйте народними способами, а також плануйте відпочинок біля морського узбережжя. Зміцнення здоров'я дозволить плідно займатися справами і не відмовлятися від планів через простудних захворювань. Великого припливу фінансів у 2018 році не передбачається, однак і складнощів Тиграм побоюватися не варто. Ваші труди будуть гідно оплачуватися, а кар'єра повільно, але вірно розвиватися у вигідному для вас ключі. Поваги доб'ються ті представники, хто буде вести за собою людей, надаючи їм можливість проявити себе. Не намагайтеся затьмарити колег, інакше плітки за вашою спиною припинять подальший розвиток. У 2018 році в стосунках Тигрів не повинно бути місце сварок. Якщо ви почнете рік з конфліктів, то проблем у відносинах вам не уникнути. Одиноким представникам Знака удача посміхнеться в середині року. Не пропустіть можливості створити міцну пару.

кролик

У Кроликів проблеми зі здоров'ям можуть виникнути унаслідок великих енерговитрат і неправильного харчування. Астрологи рекомендують стежити за травним трактом, щоб своєчасно звернутися до лікаря. Запобігши початок серйозного захворювання, ви виграєте по всіх позиціях. У кар'єрному зростанні та підвищенні заробітної плати у Кроликів будуть складності. Вам доведеться економніше витрачати кошти, щоб не опинитися в скрутному становищі. На допомогу вам прийдуть близькі люди і ваш власний досвід. Показавши себе старанним працівником, ви в кінці року зможете розраховувати на привабливі бонуси. В особистому житті у Кроликів, на думку астрологів, почнеться новий етап, наповнений щастям і щирими взаємними почуттями. Навіть одинаки не залишаться в стороні. Собака готує вам повну романтики і задоволень життя. Єдине, що може затьмарити ідилію, - ваш егоїзм. Вчіться йти на компроміси, щоб ваші відносини були прикладом для наслідування.

дракон

Драконів в 2018 році підстерігають травми. Через свою невгамовну енергію Дракони можуть завдати серйозної шкоди здоров'ю. Виключити варто вживання міцних напоїв. Вони будуть зайвими у вашому житті, яка і так б'є ключем. У фінансових справах Дракони повинні стримати бажання витрачати гроші на власні забаганки. Інакше Собака дасть вам зрозуміти, що ви рухаєтеся не в тому напрямку. Труднощі з грошима очікуються в другій половині року. План покупок і раціональні витрати допоможуть вам уникнути сорому в грошах. Важливу роль в житті Драконів буде грати робота. Впоравшись зі своїм характером і проявивши наполегливість, ви уникнете помилок, зможете піднятися в очах начальства. У любові представникам вашого Знака важливо дотримуватися гармонію. Скандали і конфлікти не внесуть в життя ясності, а ось довести справу до розлучення може вийти. Одинакам в пошуках другої половинки потрібно пам'ятати, що щастя подарує міцна взаємна любов. Легкий флірт не приведе вас до бажаного.

змія

Зміям в 2018 році потрібно створити умови, при яких вони зможуть стабільно заробляти, будувати кар'єру і відносини. Насамперед астрологи рекомендують зміцнити імунну систему, щоб не відволікатися на прикрі неприємності у вигляді застуди або інших захворювань. Фінансове становище Змій буде вельми привабливим. Покровитель-Собака дасть вам можливість твердо стати на ноги, почати стрімкий зліт кар'єрними сходами. Не бійтеся висловлювати свою думку і відстоювати позицію. Цілеспрямованість і чесність в 2018 році в пошані. У відносинах Зміям потрібно бути обачними. Представниці прекрасної статі можуть проявити наполегливість, а чоловікам доведеться добиватися уваги обраниці усіма силами. Сімейним парам астрологи рекомендують триматися один за одного і разом долати кризові ситуації.

кінь

2018 рік для Коней пройде в активному режимі. У зв'язку з цим вони можуть часто відчувати втому і стрес. Уникнути негативного стану допоможе своєчасний відпочинок і позитивні емоції. Вам слід частіше перебувати в колі близьких людей, які зможуть вас підтримати. Фінансова удача чекає Коней в весняний період. У цей час можна сміливо робити великі покупки, але попередньо збирати всю інформацію про, що здобувається товар, інакше невдоволення від невідповідності якості вашому уявленню не уникнути. У відносинах представникам вашого Знака буде не так легко, як хотілося б. Астрологи попереджають про труднощі, які вам доведеться подолати разом з партнером. Це зблизить вас і допоможе зберегти любов. Одиноким Коням в 2018 році мають бути цікаві знайомства, які можуть обернутися тривалим романом і навіть весіллям.

коза

Козам в 2018 році астрологи рекомендують звернути увагу на стан здоров'я. Ви успішно працювали в 2017, тому імунітет вимагає турботи. Не забувайте про те, що застуда може позбавити вас активності, яка буде потрібно для активних дій, спрямованих на досягнення благополуччя. У плані фінансів Коз чекає вельми вдалий рік. Ви зможете піднятися по кар'єрних сходах і міцно стати на ноги завдяки підтримці близьких людей. Зірки обіцяють Козам успіх, але потурання власним слабкостям і бажання витрачати гроші на непотрібні речі може стати для вас джерелом проблем. В особистих стосунках представникам вашого Знака важливо залишатися собою. Ваш неабиякий розум і природна чарівність будуть підкуповувати, а щире бажання створити пару обернеться щасливим союзом. Сімейним парам можна сміливо планувати поповнення. Ваші справи підуть в гору, тому фінансова сторона життя вас не буде турбувати.

Мавпа

Мавп проблеми зі здоров'ям у 2018 році будуть обходити стороною. Таке везіння буде вам на руку, і ви зможете впритул зайнятися кар'єрним ростом. Винятки становитимуть лише травми. Астрологи рекомендують представникам вашого Знака бути уважними, чітко слідувати техніці безпеки. Фінансові справи у Мавп йтимуть в гору, а кар'єрний ріст можливий, якщо ви проявите професіоналізм, пройдете курси підвищення кваліфікації. Нові знання розширять межі ваших можливостей. У відносинах Мавпам варто пам'ятати, що люблять вас не за те, ким ви представляєтеся, а за те, хто ви є насправді. Зрозумівши просту істину, представники цього Знака не будуть відчувати нестачу уваги з боку протилежної статі. Сімейним Мавпам варто зберігати особисті відносини від сторонніх очей, інакше на вашого партнера звернуть пильну увагу, що викликатиме у вас напади ревнощів і невдоволення.

півень

Півня для удачі в 2018 році варто відмовитися від шкідливих звичок, які можуть привести до розвитку захворювань. Астрологи рекомендують представникам вашого Знака вести здоровий спосіб життя, виключити надмірне вживання жирних та гострих продуктів харчування. У грошовому відношенні у Пєтухов виникнуть складності лише в тому випадку, якщо вони будуть прагнути до незбутнього ідеалу. Зірки обіцяють вам удачу, але орієнтуватися на оточення вам не потрібно. Грошей буде достатньо, і при раціональній витраті ви зможете дозволити собі багато чого. У плані відносин одиноким Півня пора розправити своє шикарне оперення і починати активно домагатися уваги вподобаного людини. У сімейних відносинах створюйте гармонію, доглядайте за другою половинкою і підтримуйте її в складних ситуаціях. Покровитель року Собака доброзичливо налаштована по відношенню до сімейним парам і обов'язково допоможе вам.

собака

Собакам в 2018 році обов'язково потрібно відпочити. Вибирайте час, щоб відправитися у відпустку в компанії з близькими людьми. Інакше нервові зриви, недосипання і, як наслідок, погане самопочуття вам забезпечені. Грошову удачу Собаки отримають від покровителя року. Однак пам'ятайте, що вам потрібно докласти зусиль, щоб не упустити шанс стати незалежними матеріально. Можливостей буде більш ніж достатньо. Увага зверніть на що надходять вам пропозиції від начальства. Не уникайте відповідальності, отримуйте додаткову освіту, і ви зможете претендувати на високі посади з хорошим окладом. Велика любов для представників вашого Знака не за горами, і одиноким Собакам важливо не пропустити провісників любові. Сімейним парам, можливо, доведеться доводити свої почуття, але подолавши кризу у відносинах, ви зможете насолодитися безхмарним щастям спільного життя.

свиня

Свиням астрологи рекомендують більше часу проводити на відкритому повітрі. Прекрасне самопочуття і тонус організму дозволять брати активну участь у всіх сферах життя. Для матеріального благополуччя Свиням необхідні завзятість і воля. Великих капіталів Собака не обіцяє, а й без хорошого фінансового потоку не залишить тих, хто націлений на хороший результат. В середині року Свиням надасться можливість проявити себе. Ділова хватка і гранична чесність допоможуть досягти чудових результатів як в кар'єрі, так і в особистому бізнесі. У відносинах Свиней чекає успіх. До вашої думки будуть прислухатися, тому за хороші сімейні стосунки переживати не доводиться. Одинакам потрібно пам'ятати про те, що ваш авторитет на роботі не діє в любові. Тут вам на допомогу прийдуть чарівність, галантність і прекрасне почуття гумору

джерело: dailyhoro.ru