Реклама
Реклама
Реклама

Міський телеканал запрошує всіх Ярославцев взяти участь у вокальному конкурсі «Висота»

Запрошуються сольні виконавці та музичні групи. У вас є можливість виконати будь-які пісні на всіх мовах світу, в будь-якому сучасному музичному стилі (Pop, Electro-Pop, Pop-Rock, Rhythm & Blues, Hip-Hop, Pop-Jazz, Jazz-Modern, Rap, Soul, Indie- Pop і т. д.) Загальновідома пісня або пісня власного твору.

Щоб взяти участь потрібно відправити свою заявку до 15 травня на електронну адресу - [email protected] фонограму пісні в форматі mp3, фотографію або вітальне відео, номер телефону для швидкого зв'язку.
Конкурсні пісні будуть викладені в групах Хіт ФМ та Міського телеканалу у ВКонтакте (з урахуванням естетики публічного відтворення) для демонстрації та голосування.
Найголовніше мати при собі музичну фонограму для конкурсу без голосу ( «мінус»), можливість і бажання виступати в якості конкурсанта на концертному майданчику.
Всі учасники повинні бути повнолітніми (18+).
Рішення про допуск учасника на виступ приймається членами журі з урахуванням голосування слухачів на сторінках Хіт ФМ і ГТ ВКонтакте. Учасники, які пройшли відбірковий етап, запрошуються на конкурс. Він пройде в концертному залі КСК "Вознесенський" 18 травня 2018 року. Переможець буде виявлений голосуванням членів журі в день проведення конкурсного заходу.
Не прогав свій шанс виступити в ефірі радіостанції Хіт ФМ-Ярославль, а також отримати можливість створити відеокліп, який покажуть в ефірі Міського телеканалу.
Підпишіться на офіційні групи Hit fm Ярославль | Хіт ФМ Ярославль і Міський телеканал Ярославль отримуйте оперативну інформацію про конкурс.