Реклама
Реклама
Реклама

Влада Пермі перевірять стан тріснутого будинку на вул. Максима Горького

У Пермі фахівці будівельного нагляду проведуть перевірку в будинку по вулиці Максима Горького, 60, де утворилася тріщина, повідомляє телекомпанія «Ріфей». За словами начальника відділу житлово-комунального господарства Свердловського району Павла Кадакін, щодо господині приміщення буде направлений позов для призупинення робіт.

В регіональної Інспекції державного житлового нагляду Пермського краю повідомили, що відомство проведе перевірку щодо ТСЖ «Горького, 60» з питання утримання спільного майна (наявність тріщин на стінах будинку). Перевірка запланована на 23 січня.

Нагадаємо, жителі багатоповерхівки були проти проведення ремонту в підвалі будівлі, незважаючи на це представник власника заявив, що на проект перепланування отримано висновок експертизи про те, що загальнобудинкові майно не буде порушено. Планується, що в приміщенні розміститься творча майстерня кераміки.

НЕ пропустіть: У Пермі фахівці будівельного нагляду проведуть перевірку в будинку по вулиці Максима Горького, 60, де утворилася тріщина, повідомляє телекомпанія «Ріфей» На фасаді будинку в центрі Пермі з'явилися тріщини після ремонту підвалу