Реклама
Реклама
Реклама

Небезпечні забави. У Копейске діти катаються на недобудованій гірці

Жителі Копейска вважають, що зимовий містечко на площі Трудової Слави потрібно терміново обгородити - він представляє реальну небезпеку для дітей.

Жителі Копейска вважають, що зимовий містечко на площі Трудової Слави потрібно терміново обгородити - він представляє реальну небезпеку для дітей

«Я тільки що звідти, - ділиться своїми переживаннями копейчанка Олена, - Це вакханалія якась. І там діти маленькі і підлітки. Запросто хтось злетить ».

Офіційного відкриття містечка ще не було. Огорожа навколо гірки все минулі вихідні було відсутнє. На фотографії видно, що дитина спокійно піднімається сходами недоробленої гірки.

«Варто, напевно, стежити за дітьми то ... Ми з сином сьогодні там були, подивилися, як на недобудованих гірках діти попи відбивають і пішли дивитися фігури, по лабіринту пройшли. Дитині 6-ть і навіть не пискнув, що хоче покататися, сам розуміє, що це небезпечно »- ділиться враженнями місцева мешканка.

Зараз крижане містечко готовий на 90%. Залишилося додати остаточний вигляд фігур і вивезти сміття. Що стосується небезпечної гірки, підрядники запевняють: причин для занепокоєння немає. Вона встановлена ​​відповідно до ГОСТу і вимогами з безпеки. На даний момент її монтаж завершено, але до експлуатації гірка дійсно ще не готова - відсутня заливка.

«У цьому році дітей і відвідувачів головної міської ялинки будуть зустрічати крижані персонажі з казки Гофмана« Лускунчик », - розповіли кореспонденту cheltv.ru в міській адміністрації Копейска, - а головною фігурою, якій немає в казці, стане Земляний Кабан, що символізує наступаючий 2019 рік ».

Служба інформації cheltv.ru