Реклама
Реклама
Реклама

Названі найпопулярніші закордонні напрямки у російських туристів

Асоціація туроператорів Росії з'ясувала, які закордонні напрямки стали найпопулярнішими серед росіян в червні

Асоціація туроператорів Росії з'ясувала, які закордонні напрямки стали найпопулярнішими серед росіян в червні.

У червні користувачі «Яндекса» здійснили понад 6 млн запитів на тури. Це на 33,5% більше, ніж в травні. Цей показник практично дорівнює торішньому. Приріст у порівнянні з червнем 2015 року склав менше 1%. Туристи набагато активніше цікавилися палаючими турами, повідомляє АТОР .

У червні кількість запитів на гарячі тури виросло на 75,4% в порівнянні з травнем. А якщо порівнювати з червнем минулого року, то на 19%. При цьому близько 20% від всіх запитів на гарячі тури по закордонних напрямках стосувалися Кіпру. Також спостерігався високий попит на гарячі путівки в Туніс.

З точки зору динаміки, в лідерах запити на гарячі тури в Грецію - кількість запитів збільшилася на 130%

У червні Греція піднялася на перше місце (+ 59% до травня цього року, + 81,3% в порівнянні з червнем 2015 року) в списку найбільш популярних зарубіжних напрямків у росіян. Як і місяцем раніше, туроператорами було випущено багато спеціальних пропозицій по цій країні на найближчі дати вильоту - мінімальна вартість семиденний путівок починалася від 22 000 руб. на двох без урахування візи. Середня ціна тижневих турів на двох становила 102 000 руб.

Найбільш затребуваними курортами країни були острова Крит, Родос і Корфу. Більшість туристів шукали відпочинок за системою харчування «все включено».

Найчастіше країну запитували люди, які проживають в Калінінградській, Московській і Ленінградській областях.

Також в десятку найпопулярніших напрямків червня увійшли Кіпр, Туніс, Абхазія, Болгарія, Таїланд, Чорногорія, Іспанія, Італія і В'єтнам.