Реклама
Реклама
Реклама

Купити гарячий тур (путівку) в Індію - ціни на 2019-2020 рік в Атлантіс Тревел: швидкий підбір, найкраща вартість

  1. Особливості та пам'ятки чарівною Індії
  2. Путівки по акціях туроператорів в різні місяці року

Індія - найбільша країна в південній Азії і друга за чисельністю населення в світі. Захищена від холодних вітрів гірським пасмом Гімалаїв Індія по праву може вважатися країною, де не буває зими. Сприятливий клімат, багата історична спадщина, морське узбережжя з дивовижними красотами і екзотичною флорою і фауною, роблять Індію привабливим туристичним напрямком.

Офіційними мовами є хінді і англійська. Оформлення візи необхідно для перебування на всій території Індії за винятком острова Гоа, де для громадян Росії запроваджено безвізовий режим.

Відправиться в подорож по Індії легше, ніж здається. Прямий рейс з Москви триває менше 7 годин. Ціни на проживання і харчування не становлять великої статті витрат, а якщо придбати вигідний гарячий тур до Індії, то можна заощадити значні кошти на перельоті.

Особливості та пам'ятки чарівною Індії

У цьому воістину різнобічному державі знаходиться незліченна кількість місць, які варто відвідати. Ось лише маленька дещиця того, що необхідно побачити, опинившись в Індії:

  • Мавзолей Тадж-Махал - одна з найбільш впізнаваних пам'яток в світі.
  • Печери Аджанти - екзотичний пам'ятник архітектури, в якому зібрана велика колекція буддистського творчості.
  • Національний парк Казіранга - об'єкт, який є всесвітньою спадщиною «ЮНЕСКО», де можна побачити рідкісних тварин, які проживають на території Індії.
  • Пляжі Гоа - любителі комфортного відпочинку знайдуть тут самі фешенебельні готелі, ресторани, обладнані пляжі, нічні дискотеки під відкритим небом і багато інших розваг на будь-який смак.

Путівки по акціях туроператорів в різні місяці року


Гарячі тури в Індію від компанії «Атлантіс Тревел»

Від поїздки в Індію вас відділяє лише кілька кліків! Купівля палаючої путівки в Індію в 2019 році від компанії «Атлантіс Тревел» не вимагає особливих зусиль. Доступно онлайн бронювання, а всі виникаючі питання оперативно вирішують наші менеджери. Більше 15-ти років успішної діяльності в туристичному бізнесі є запорукою для вашого комфортного, безпечного і незабутнього подорожі. Найпопулярніші тури на Гоа Ви можете придбати на сайті онлайн цілодобово. Відгуки інших туристів допоможуть зорієнтуватися у виборі готелів і туристичних маршрутів.


Купити гарячу путівку в Індію онлайн: