Реклама
Реклама
Реклама

Звірятко - Чи є різниця між крокодилом і алігаторів?

Головні їх відмінності перебувають у них там, куди мало кому захочеться ризикнути полізти, а саме в їх пасти

Головні їх відмінності перебувають у них там, куди мало кому захочеться ризикнути полізти, а саме в їх пасти!

У крокодила по два великих зуба, розташованих на верхній і нижній щелепі. Найбільший зуб, розташований на верхній - це п'ятий, а в нижній - четвертий, і саме його видно, коли крокодил закриває свою пащу.

А у алігатора теж по два великих зуба, розташованих на верхній і нижній щелепі. Але! На обох його щелепах найбільший зуб - четвертий. Крім цього, зуби нижньої щелепи у нього не видно, при закритій пащі, як у крокодила. Зуби обох щелеп потрапляють в проміжки між ними.

Чи будують крокодили гнізда?

Деякі крокодили будують гнізда , І в їх числі є теж і алігатори. Вони згрібають в купу стебла і листя, ті починають гнити, виділяючи тепло - виходить свого роду парник. Аллігаторша не раз протягом дня може перевернути листя , Якими прикрила яйця в гнізді. Вона то ущільнює її, то спушує, як би стежить, щоб у гнізді зберігалися необхідна температура і вологість.

звірятко

, птахи , мавпи , рептилії , комахи , павукоподібні , ссавці , підводні мешканці , незвичайні рослини , Лікарські рослини , Цікаві статті , акваріум , Буває ж таке , присадибне господарство , Гриби і хвороби

Чи будують крокодили гнізда?