Реклама
Реклама
Реклама

ЛенспецСМУ узаконило будівництво школи в Русанівці - Новини будівництва Санкт-Петербурга - Канонеро

ЛенспецСМУ узаконило будівництво школи в Русанівці, яке фірма веде з минулого літа. Фінансувати об'єкт забудовник буде за свій рахунок.

Школа розміститься поруч з житловим комплексом «Ластівчине гніздо». В кінці 2014 року він був введений повністю - здали чотири останніх корпусу, розташованих на відшибі Русанівки. В цілому комплекс складається з 11 будівель. Забудовником було ЗАТ «ССМО" ЛенспецСМУ "».

Судячи по знімках з вертольота, розміщеним на сайті проекту, влітку 2014 року розпочалося будівництво школи. Під неї відвели берег річки Качки у дворі будинку 15, корпус 1, по Русанівській вулиці. Тоді стартувала розробка котловану.

У грудні були готові залізобетонні конструкції підвалу. А тільки в січні ЛенспецСМУ отримало дозвіл на будівництво школи. Втім, зведення самого «Ластівчиного гнізда» спочатку теж йшло незаконно .

Двох-триповерхова школа буде розрахована більш ніж на 800 дітей. Здати її планується влітку 2017 року. Фінансування проекту легко на плечі ЛенспецСМУ. «Після завершення будівництва школа і земельну ділянку під нею будуть передані в державну власність Санкт-Петербурга», - пояснили в компанії.

Будівництво школи в нижній частині фотографії:

Будівництво школи в нижній частині фотографії: