Реклама
Реклама
Реклама

Аквастоп гідроізоляція: інструкція із застосування грунтовки для бетону і його склад

  1. Особливості та переваги
  2. Витрата і вартість аквастоп
  3. нанесення гідроізоляції
  4. склад засобу
  5. Виробники матеріалу
  6. Litokol
  7. Index
  8. Kerakoll
  9. Геркулес-Сибір

Будь-яка будівельна або ремонтна робота вимагає професійного і продуманого підходу, щоб в результаті забезпечити тривалий і термін експлуатації. З метою захисту поверхні, або вузлів від впливу надлишку вологи використовується гідроізоляція. Аквастоп гідроізоляція якісно виконує своє основне призначення - забезпечує захист поверхні від руйнівного впливу вологи.

...

Особливості та переваги

Що таке гідроізоляція Аквастоп? Це засіб, який використовується для обробки конструкцій будівлі, таких як балкон, стелю, підлогу і стіни, від вологи.

Популярність аквастоп на споживчому ринку дуже висока, його застосування обумовлене основними якісними властивостями і перевагами: Популярність аквастоп на споживчому ринку дуже висока, його застосування обумовлене основними якісними властивостями і перевагами:

  • Гідроізоляція Аквастоп забезпечує високоякісне покриття навіть в тих випадках, коли при нанесенні на поверхню присутня волога. Завдяки цій властивості, ви можете обійти процедуру довготривалого висушування поверхні, що дозволяє заощадити сили, а також час.
  • Швидке нанесення, короткі терміни обробки, які не потребують особливих навичок, немає необхідності у використанні будь-яких особливих пристосувань.
  • Сприяє посиленню захисних властивостей від впливу сильного напору рідини, допомагає справлятися з високим тиском напору, а також широко використовується в усуненні аварійних проблем.
  • Термостійкість.
  • Стійкість до механічних пошкоджень.
  • У разі, коли ви використовуєте Аквастоп, ви економите кошти на витратах по придбанню додаткових лакофарбових складів, клею та іншого.

Витрата і вартість аквастоп

Основна маса покупців при виборі матеріалів орієнтується на їх вартість. Аквастоп Геркулес є оптимальним матеріалом з ціновою точки зору, при цьому ви отримуєте високоякісну продукцію. Фасовка матеріалу здійснюється по 20-25 кг, витрата порошку - близько кілограма на метр квадратний.

Для багатьох рекомендація фірми-виробника щодо нанесення шару близько 3-4 мм є недостатньою для забезпечення необхідного рівня захисту від вологи. Але ці побоювання марні, якщо ви використовуєте гідроізоляцію Аквастоп, так як виробник випускає продукцію високої якості, яка гарантує хороше зчеплення, а також міцність і тривалий термін експлуатації.

Також виробник висуває єдину умову при використанні своєї продукції - це повне дотримання технології застосування матеріалу, в іншому випадку підсумкове якість може відрізнятися.

нанесення гідроізоляції

Успіх використання будь-якого матеріалу - інструкція, яка додається в кожній упаковці Успіх використання будь-якого матеріалу - інструкція, яка додається в кожній упаковці.

Перед застосуванням захисного матеріалу Аквастоп для гідроізоляції , Незалежно від фракції і структури, необхідно завчасно підготувати оброблювану поверхню.

Також потрібно вивчити, як працює Аквастоп.

Поліпшити воздухоотвод ви можете, дотримуючись ретельного очищення конструкції, яку будете обробляти.

При необхідності використовуйте щітки і ганчірки, щоб прибрати всі забруднення, а також пил.

Наступним етапом є видалення всіх слабких ділянок бетону, які будуть схильні до деформації. Потім розбавляється концентрат (в магазинах також можна знайти вже готові склади, які не потребують підготовки розчину: вони можуть бути використані відразу після відкриття ємності), потім розподіляється розчин по поверхні і залишається до повного затвердіння.

У тому випадку, коли використовується гідроізоляційна обмазочная суміш, грунтовка Аквастоп, вам слід виконати підготовчі роботи поверхні: її слід зволожити. Обмазочная суміш розбавляється водою до тих пір, поки не буде досягнута пастообразная консистенція.

Після обробки поверхні використовується пудра-закріплювач, потім наноситься закріплювач на кремнієвій основі. Наступні етапи - це повторне нанесення обмазувальної суміші: кожен шар слід наносити після повного висихання попереднього. Після виконання всіх етапів робіт у вас вийде захисний шар не більше 3 мм.

склад засобу

Залежно від мети застосування, склад Аквастоп може бути різний. Він проводиться в різних модифікаціях. Гідроізоляційний матеріал - порошкоподібний для обмазування, який необхідно розвести у воді, в результаті ви отримуєте розчин для покриття поверхні, при обробці на ній утворюється водовідштовхувальний шар плівки. Таким матеріалом можливо обробляти поверхні абсолютно будь-якої складності.

Взаємодія матеріалу проявило добре себе при обробці різного виду поверхонь: камінь, бетон, піноблоки та інші. Компоненти, які входять до складу гідроізоляції, нетоксичні і абсолютно нешкідливі. У магазинах ви можете придбати складу, готовий до нанесення, або ж скористатися концентратом, який застосовується для отримання розчину.

Таким чином, ви можете обробити значно більшу площу поверхонь Таким чином, ви можете обробити значно більшу площу поверхонь.

Також у продажу є аквастопом, які сприяють захисту матеріалу від гниття, що також гарантує продовження терміну експлуатації оброблюваної поверхні.

Перед застосуванням того або іншого матеріалу ознайомтеся з інструкцією і переконайтеся, що вам необхідний саме він.

Також ви можете звернутися до консультантів спеціалізованого магазину, які допоможуть вам визначитися з покупкою. Зважаючи на те що нанесення гідроізоляції не вимагає яких-небудь особливих професійних навичок, з цим завданням ви цілком можете впоратися самостійно.

Важливо! Використовуйте при роботі з матеріалами засоби індивідуального захисту, такі як окуляри і рукавички.

Використання захисту виключає потрапляння розчину на слизові оболонки очей і відкриту шкіру. Дані методи захисту також описані в інструкції до гідроізоляції.

Для того щоб визначитися з необхідною кількістю гідроізоляції, слід заздалегідь прорахувати площу, яку вам необхідно обробити. Витрата порошку на метр квадратний, як правило, вказується на упаковці.

Виробники матеріалу

На будівельному ринку представлені товари для гідроізоляції таких компаній-виробників: Litokol, Index, Kerakoll, Mapei, Remmers.

Litokol

Бренд з'явився в Італії і поширився по всьому світу. У Росії також відкритий завод з виробництва продукції цієї торгової марки. Підприємство виготовляє різноманітний асортимент будівельної продукції, в тому числі і захист від вологи. У каталозі можна знайти суміші та готові склади, які можна відразу наносити на поверхню, також є різні рідкі грунтовки.

Index

Бренд є італійською торговою маркою, яка має своїх представників в Росії. Компанія займається виробництвом товарів, призначених для будівельної ізоляції. Більше 300 позицій дозволяють вибрати підходящий матеріал для конкретної ситуації і об'єкта будівництва.

Kerakoll

Провідний італійський виробник хімічних складів і сумішей для будівництва. Всі товари мають сертифікати відповідності міжнародним стандартам. У каталозі компанії налічується більше 200 найменувань товарів, всі вони спрямовані на створення безпечного мікроклімату в приміщеннях і нешкідливі для навколишнього середовища і здоров'я людини.

Геркулес-Сибір

Російський виробник, який для виробництва продукції використовує досвід німецьких виробників будівельних сумішей і матеріалів Російський виробник, який для виробництва продукції використовує досвід німецьких виробників будівельних сумішей і матеріалів.

Він щільно співпрацює зі світовими лабораторіями, тому будматеріали цього бренду відрізняються високою якістю і відносно недорогий вартістю.

При придбанні та виборі матеріалу слід також враховувати вид поверхні, яку ви будете обробляти.

У продажу є засоби для обробки різних поверхонь. Продукція Аквастоп має всі необхідні сертифікати якості, і є безпечною для застосування. З дотриманням елементарних правил безпеки ви можете самостійно проводити роботи у себе вдома.

Корисне відео: як наносити гідроізоляцію Аквастоп