Реклама
Реклама
Реклама

| Геленджик. Санаторій Русь, відгуки

  1. ми в соціальних мережах
  2. Інформація для закачування
  3. Контакти санаторію Русь
  4. Відгук про санаторії Русь №1
  5. Відгук про санаторії Русь №2
  6. Відгук про санаторії Русь №3
  7. Правила додавання відгуків
  8. випадкові відгуки

Всі фото   Додати фото   ми в соціальних мережах санаторійСанаторій Русь розташований в курортній зоні   м Геленджика   , Недалеко від аквапарку   Золота Бухта


Всі фото   Додати фото
Всі фото Додати фото

ми в соціальних мережах





санаторій
Санаторій "Русь"

розташований в курортній зоні м Геленджика , Недалеко від аквапарку "Золота Бухта" . Недалеко від тонкого мису . Площа санаторію Русь становить 60 000 квадратних метрів, територія упорядкована, на ній ростуть хвойні дерева, чагарники. Окрасою є чудові квіткові клумби. розташований в курортній зоні   м Геленджика   , Недалеко від аквапарку   Золота Бухта 500 метрів 250 місць. У санаторії "Русь" відпочиваючі розміщуються в шестиповерховому будинку. У номерах першої категорії з косметичний ремонт і номери з кондиціонерами - після капітального ремонту. Номери: однокімнатні одно- і двомісні номери; однокімнатні. одно-, дво- та тримісні номери підвищеної комфортності; двокімнатні номери "люкс". Харчування: чотириразове по замовленому меню, для дітей-п'ятиразове. Піщаний, протяжністю 150 метрів. Бар, майданчик для пляжного волейболу, тренажерний зал, сауна, косметологічний кабінет, міжміський телефон, магазин, солярій, дискотеки, вечори відпочинку, організація екскурсій. Профіль лікувальний: гінекологічні та урологічні захворювання, захворювання серцево-судинної системи, опорно-рухового апарату, нервової системи. З 5 років. Лікування дітей з 7 років. Для дітей є дитячий майданчик і дитяча кімната. Інформація відсутня

Інформація для закачування

Інформація відсутня Інформація відсутня

Контакти санаторію Русь
Адреса

Геленджик, вул. Туристична, 25-а Номери телефонів: Директор: т. (86141) 7-17-28, 7-17-26 Відділ бронювання: т. (86141) 7-17-21 Розташування санаторію Русь: Подивитися розміщення санаторію Русь на загальній карті Адреса в Інтернеті: Інформація відсутня Email: Інформація відсутня Координати GPS: 44.5876142449,38.0354776134

На карті можна скористатися лінійкою для виміру відстаней, а також подивитися вид з космосу (використовуйте відповідні кнопки на карті)


Прохання адміністрації сайту: "При зверненні до власників, посилайтеся, будь ласка, на сайт KURORTA.NET. Ця інформація, донесённая до власників, допомагає нам зробити сервіс якісніше. Дякую за розуміння."
Відгук про санаторії Русь №1
Тетяна

21.09.2009 14:13:48 Пляжу свого в санаторії Русь немає, орендують у Блакитний хвилі, територія не упорядкована, квіти перед входом тільки, інша випалений степ (порівняйте з Гол. Віл.), Харчування триразове для справедливості, але саме гнітюче -дорога до моря, можна ж домовитися про сервітут-нікому не треба. Все інше відповідно до ціни.

Відгук про санаторії Русь №2
Олександр

16.10.2010 6:57:13 У санаторій приїхав на машині з Тюмені. Перше що хочу відзначити, машину на територію не пустили, заборонили ставити навіть за територією поруч з охороною (пояснили тим що директор забороняє). Друге при заході в номер відчув сильний запах каналізації і пішов до адміністрації з проханням прибрати запах або поміняти номер на що мені відповіли що це у всіх номерів в які заселяють (мовляв скоро провітритися) не провітрити.
Тепер в кратце на пляжі (загалом) шезлонги видають не завжди, тільки якщо на видачу спец. Людина який може не прийти.
Прохід з пляжу-набережній відкритий до 22-ї години (потім доводиться багато обходити через інші санаторії у яких прохід відкритий завжди).
Вхід в санаторій закривається о 23 годині, потім треба дзвонити і будити адміністратора.
Якщо ви їсте в другу зміну то доводиться чекати поки приберуть за першої хоч і приходиш до призначеного часу. Що стосується раціону то рас на рас не доводиться коли наїсися коли немає якість і різноманітність як вище написано, відповідає вартості путівки.
Види з усіх вікон або на торець аквапарку або у внутрішній двір (всі санаторії поруч стоять так що вид або на море або на гори) не зрозуміло навіщо так побудували.
У санаторій потрапив з сім'єю випадково залишилася путівка на роботі (самі б ніколи не вибрали) пишу для тих у кого вибір є.
Про всі ці проблеми я розмовляв з директором по моєму Тетяна Василівна вона відповіла що все знає вдіяти нічого не може мовляв працюють останній рік а потім закриваються на реконструкцію (не виключено що так відповідають всім і щороку).
Сам Геленджик сподобався, тихий, гарне місто вільне пересування по вулицях (я на машині їздив).
Відгук обіцяв написати охорони (яка сама існуючим станом справ не задоволена) вони мене просили додати що перед в'їздом в Русь лежить такий високий лежачий поліцейський що багато машин з нормальним кліренсом шкребуть по ньому днищем. На прохання охорони до керівництва зрізати його по нижче не реагують.
Робіть правильний висновок.

Відгук про санаторії Русь №3
Марина

21.09.2015 18:38:54 Були в санаторії "Русь" в 2012 році 2 тижні і вирішили поїхати сім'єю в цьому році. Звичайно різниця є! Побудували новий красивий корпус з євро-ремонтом, басейн біля входу в корпус особливо порадував і нас і дітей)) Побачили номер - приємно здивувалися, меблі поставили нову, сучасну, нові сплити і сантехніка, вид з вікна на море і гори, до аквапарку 2 хвилини пішки! До моря 5 хвилин пішки. Дитячий майданчик теж нову поставили, та й взагалі дітям не нудно - їх ще аніматори розважають. На процедури нарікань немає, все якісно, ​​фахівці викликають довіру. Годують смачно, ситно! На території санаторію чисто, персонал привітний, ввічливий, завжди допоможуть. Нам сподобалося, ще обов'язково приїдемо!

Правила додавання відгуків

Заповнивши форму знизу, Ви зможете додати відгук на дане місце розміщення. На цій сторінці будуть опубліковані відгуки, які стосуються ТІЛЬКИ до даного місця розміщення. Якщо Ви хочете написати відгук про відпочинок в Геленджику або його селищах, перейдіть у відповідний розділ на форумі.
При написанні відгуку, прохання утримуватися від вживання в своїх відгуках різних слів-жаргонізмів, слів ненормативної лексики і т.п. Відгуки, що містять велику кількість подібних слів, які не будуть опубліковані. Намагайтеся писати простими і зрозумілими для всіх словами.
Не пишіть тут питання до власників місць розміщення, вони їх не прочитають, зв'язуйтеся з ними за телефонами, вказаними в контактних даних.
Якщо вказані телефони не відповідають, або якась інша інформація не відповідає дійсності, не полінуйтеся, напишіть тут. Ми її виправимо. Нехай інші відпочивальники скористаються правдивою інформацією.
Будь ласка, вказуйте реально існуючий зворотний email (email не буде опублікований).
Без email відгук також не буде доданий. При додаванні відкликання перевірте, чи не з'явилися повідомлення про помилку.
Дякую за розуміння.


Додати відгук

Додати відгук




Ви можете безкоштовно додати свою інформацію.



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4

випадкові відгуки

24.12.2009

наступного літа знову поїду один на море.снова голим буду засмагати і купатися і може познайомлюсь з якою-небудь дамою люблячої кунілінгус і балдеющей коли її пестять язичком.а на рахунок дрочунов, нехай собі дрочать, вони ж ні кого не чіпають

владимир

27.02.2011

Красиво жити не заборониш!!! Та й хто заборонить якщо він всім керує? Тому і виходить, що Президент Медведєв Д.А. знімає начальника УВС по Краснодарському краю, за бездіяльність міліції в краї, а Міністр МВС Нургалієв його нагороджує медаллю. І хто тоді буде когось контролювати, а тим більше ...

24.06.2009

Лаго-наки -Це найкраще місце на Кавказі. Були на вихідних з 9-м класом. Восхещени красою природи, чуйними людьми. Краса не реальна в будь-який час року. Відвідайте обов'язково, будете в захваті !!!

Таня

18.06.2010

Привіт! Ціни на екстрим джипінг 1100 с людини (це 5-ти годинна поїздка, саме "екстрим") Є ще просто екскурсія по горах, вона дешевше.

21.06.2010

Планую відвідати Дивноморське числа 22 серпня на пару тижнів. Якщо є бажаючі приєднатися, ласкаво просимо.))) Особливо дівчата)))

Crimson

Та й хто заборонить якщо він всім керує?