Реклама
Реклама
Реклама

Зразок заповнення міграційної карти Єгипту в 2019 році

  1. Єгипет - країна контрастів
  2. Чому невміння заповнювати міграційну карту зажадає додаткових витрат
  3. Міграційна карта заповнюється легко
  4. Відомості, що вносяться до міграційну карту
  5. Як заповнити бланк
  6. Кілька порад для прилетіли до Єгипту


Одним з документів, який необхідно оформити при в'їзді в чужу країну є міграційна карта. Вона потрібна тоді, коли іноземний гість, відповідно до правил в'їзду в державу призначення, перетинає кордон. Надання міграційної карти обов'язкова міра для людей, що в'їжджають в Єгипет. Не варто безтурботно ставитися до питання заповнення розробленого відповідно до міжнародних правил бланка.

Щоб перший день в країні, яку здебільшого відвідують з метою проведення в ній приємного і насиченого подіями відпустки, не перетворився на низку розчарувань і непотрібних витрат, бажано заздалегідь дізнатися, як правильно заповнювати в'їзні документи в Єгипет.

Щоб перший день в країні, яку здебільшого відвідують з метою проведення в ній приємного і насиченого подіями відпустки, не перетворився на низку розчарувань і непотрібних витрат, бажано заздалегідь дізнатися, як правильно заповнювати в'їзні документи в Єгипет

Будівля міжнародного аеропорту в Єгипті

Найкраще скачати приклад заповнення анкети 2019 року зі нашого сайту. Таким чином, ви не заберете часу ні у себе, ні у співробітників митної служби, ні у людей, які займуть за вами чергу.

Єгипет - країна контрастів

Для громадян СНД Єгипет - це місце, наповнене романтикою. Колись по піщаних грунтів великої землі ступали величні фараони. Під проводом мудрих і справедливих правителів, які вклонялися язичницьким богам вершилися долі, оголошувалися війни і будувалися піраміди. Саме піраміди головна визначна пам'ятка, що тягне нас до Єгипту. Не менш привабливі узбережжя Середземного і Червоного морів, облаштовані під комфортабельний відпочинок.
Для громадян СНД Єгипет - це місце, наповнене романтикою
Отримати повний комплекс курортного сервісу тут можуть не тільки власники безлімітних кредитних карт, а й ті, у кого бюджет обмежений. Щоб не довелося платити за те, що офіційно не вимагає витрат, їхати на курорт потрібно підготовленими.

Оформити візу ви можете після прибуття в Єгипет . Вартість всього 25 $. Якщо місцем призначення є місто Шарм-ель-Шейх, і ви не плануєте його залишати, можна отримати безкоштовно Синайську візу . Вона не продовжується і діє 15 днів. Цього цілком достатньо для повноцінного відпочинку.

Чому невміння заповнювати міграційну карту зажадає додаткових витрат

Головним провідником в зарубіжні країни є відгуки тих, хто вже там побував. Туристи охоче діляться своїми враженнями, дають поради і прагнуть допомогти своїм землякам якнайкраще провести відпустку.

Туристи охоче діляться своїми враженнями, дають поради і прагнуть допомогти своїм землякам якнайкраще провести відпустку

Туристична карта Єгипту

Що стосується міграційної карти, багато хто вже побували в Єгипті, зіткнулися з тим, що в місцях, де її пропонують для заповнення, немає зразків, як це правильно зробити. У великій кількості відгуків за 2016 рік можна знайти згадку про помилки міграційних служб Єгипту, не переймаються про те, щоб туристи швидко і якісно заповнювали в'їзні документи.

Чи варто говорити про те, що будь-який в'їжджає в країну, може розраховувати на допомогу «добрих самаритян», які охоче виправлять помилку колег, що відповідають за надання гостям Єгипту зразків, і допоможуть якісно і швидко заповнити горезвісний документ. Природно, «самаритян» доведеться віддячити за послугу. Вам ця «подяку» буде коштувати, судячи з численних відгуків, не менше 5 $. Приємний факт того, що ви в'їжджаєте в екзотичну країну, буде затьмарений необхідністю заплатити завуальовану хабар.

Приємний факт того, що ви в'їжджаєте в екзотичну країну, буде затьмарений необхідністю заплатити завуальовану хабар

Зразок заповнення єгипетської міграційної картки

Який би малої не здавалася вам ця сума, не варто дозволяти робити з себе лоха. І будьте готові до того, що для багатьох єгиптян «лохотрон» - це один із способів заробітку на довірливих і щирих іноземних громадян.

Міграційна карта заповнюється легко

Якщо хтось скаже вам, що заповнювати «міграційні карти» складно, не слухайте. Це не так. Навіть при повному незнанні англійської мови, ви швидко впораєтеся із завданням, так як від вас вимагається відповісти лише на кілька стандартних запитань.

Щоб заповнена вами міграційна карта була бездоганною, потренуйтеся заповнювати її будинку. Те, що зразок 2019 року нелегко відшукати в аеропорту Єгипту, не означає, що його немає в інтернеті.

Відомості, що вносяться до міграційну карту

Міграційна карта - це документ, в який заносяться мінімальні відомості про людину, що в'їжджають в державу. це:

Все гранично просто. Чому ж у багатьох виникають проблеми? Причина в тому, що заповнювати бланк ви будете не вдома в тиші, а в поспіху, коли треба терміново бігти на автобус або таксі. Вас можуть чекати, на вас можуть тиснути.

Вам просто не вдасться зосередитися, і букви арабські і англійські зіллються для вас в незрозумілі лінії. У такій ситуації хочеться махнути на все рукою, віддати п'ять баксів і їхати в готель. Вас чекає відпочинок. Займатися формальностями і бюрократією противно. Сама ж бюрократія тільки і чекає, щоб ви приплатили їй за штучно створені послуги.

Як заповнити бланк

Чи не затьмарюйте собі відпустку в перший день перебування в Єгипті. На кілька секунд відмовитися від метушні, що панує навколо, зробіть вдих і починайте. Усвідомте собі наступне, в міграційній карті 2019 роки не допускаються:

  • помарки;
  • виправлення;
  • неточна інформація.

Бланк для заповнення в'їжджають видається безкоштовно.
Отримавши анкету, угорі ліворуч вкажіть номер вашого рейсу. Там же вносяться дані про населений пункт і державі, з якого ви прибули. Нижче буде рядок, в якій англійською запитується FAMILY NAME. Тут потрібно вказати тільки прізвище. Для цієї та наступних граф необхідно, щоб букви писалися чітко, ні в якому разі не прописом. Тільки друкарський шрифт.

У наступному рядку вказується ім'я. Іноді виникають проблеми з латинським написанням. Загляньте в закордонний паспорт, і питань не залишиться.
У наступному рядку вказується ім'я
DATE & PLACE OF BIRTH потрібно вписати відомості про дату і місце народження. Візьміть, знову ж таки, як приклад власний паспорт.

У наступній графі потрібно вказати свою національність. Ні в якому разі не пишіть Russia або Ukraina. Правильно буде написати Russiaт або Ukrainian. Мова йде про національність громадянина, а не про його країні.

Напис PASSPORT NUMBER & TYPE означає, що вам необхідно вписати паспортні дані. Прикладом для заповнення, як завжди, служить ваш паспорт. Наступна графа міграційній карті присвячена місцю, в якому ви будете жити під час відвідин Єгипту. Сюди досить внести назву готелю, в якому ви забронювали номер.

Вказівка ​​готелю проживання під час відвідування Єгипту

Чи не повинна бентежити і графа, розташована нижче PURPOSE OF ARRIVAL. У ній потрібно одним словом визначити мету свого візиту. Для більшості це буде tourism. Якщо ви прибули не відпочивати, а працювати, впишіть в бланк business. Студенти вказують study, а люди, які здійснили подорож з метою оздоровлення, вказують medical treatment.

Наступний пункт стосується дітей, яким ще немає 12 років. Відомості про них повинні вноситися в міграційну карту. На дітей, перетнув вікову межу в дванадцять років, вам потрібно буде заповнити окремі міграційні карти. У вашу карту про дитину вноситься інформація про ім'я та прізвища, а також дата народження. Приклад: Holodov Mark 14/12/2000.

Якщо з вами в'їжджає кілька дітей, продовжуйте їх перерахування на зворотному боці бланка міграційної карти. Правильно буде заповнити бланк на кожен паспорт. Тобто, якщо у дитини він є, на нього заповнюється окрема міграційна карта.
Якщо з вами в'їжджає кілька дітей, продовжуйте їх перерахування на зворотному боці бланка міграційної карти
Якщо ви приїхали до Єгипту з наміром отримати неоплачувану Синайську візу, напишіть на зворотному боці бланка Sinai only. Зразок заповнення міграційної карти 2019 року дивіться тут .

Ви можете завантажити його і роздрукувати, а потім заповнити та пред'явити в аеропорту. Ви також можете заповнити для себе приклад оформлення документа і скористатися ним як зразком після прибуття в Єгипет (скачати зразок ).

Кілька порад для прилетіли до Єгипту

З численних відгуків можна зробити висновок, що навіть сам приліт в Єгипет і завжди клопіткий перехід з аеропорту в автобус, можна зробити, якщо не приємним, то, по крайней мере, не настільки метушливим.

Отже, ви приземлилися в аеропорту. Не поспішайте схоплюватися з місця і поспішати на вихід. Автобуси подають не так швидко, як хотілося б. Набагато приємніше сидіти, ніж стояти біля виходу, нервувати, а потім з прохолоди салону вискакувати в пекло. Місць в автобусах вистачить на всіх. Без вас не поїдуть. Вставайте тільки тоді, коли все буде готово до вашого прийому.

Прибувши в аеропорт в Шарм-Ель-Шейху , Ви на ескалаторі підніметеся на другий поверх. Зліва у представників туристичних фірм можна отримати безкоштовну міграційну карту. Бувалі туристи Єгипту радять не прилаштовуватися до першої черги за «міграційні карти», а пройти далі і купити спочатку візу.

Бувалі туристи Єгипту радять не прилаштовуватися до першої черги за «міграційні карти», а пройти далі і купити спочатку візу

Так виглядає віза для відвідин Єгипту

Парадокс в тому, що люди через незнання з однієї черги переходять до іншої, щоб купити візу, вважаючи, що пропонують її тільки в одному віконці. Насправді, за банкоматом розташовується ще одне віконце, де найчастіше взагалі немає нікого.

Вирішивши питання з візою, поверніться і візьміть міграційну карту. Якщо ви потурбувалися про те, щоб завантажити приклад заздалегідь, вам доведеться витратити трохи більше хвилини на його заповнення. Заповнений документ акуратно вклеюється в паспорт. І не забудьте приготувати ручку, якою будете писати і розписуватися.

Чому ж у багатьох виникають проблеми?