Реклама
Реклама
Реклама

Терміновий продаж квартир у Києві та області

  1. Терміновий продаж квартир: чому не варто користуватися послугами ріелтора?
  2. Терміново продати квартиру: як зробити це самостійно?
  3. Терміновий продаж нерухомості: що краще зробити?
  4. Терміновий продаж будинків: чому варто співпрацювати з нами?

Рішення про терміновий продаж квартири люди приймають з різних причин. Найчастіше це відбувається при незапланований переїзді або необхідності отримати більшу суму для особистих потреб (розширення бізнесу, нові можливості, дороге лікування та ін.). Але що б не послужило причиною термінового продажу квартири, абсолютно все люди зіштовхуються з одними і тими ж проблемами. А саме: «як вигідніше продати квартиру?», «Як в короткі терміни підготувати всі документи?», «Де знайти покупця?».

Після прийняття рішення терміново продати Квартиру в Києві Ви повинні визначитися, хто буде займатися продажем. Ви або самостійно будете шукати покупця, або зверніться до ріелтору, або в спеціалізовану організацію з викупу нерухомості.

Терміновий продаж квартир: чому не варто користуватися послугами ріелтора?

У Києві дуже багато ріелторів, і знайти собі одного з них справа 5-ти хвилин. Але потрібно пам'ятати, що ріелтор отримує відсоток від угоди, і свого не упустить. В інтернеті вже багато сайтів, на яких агентства обіцяють продати Вашу нерухомість вище за ринкову вартість. Але потрібно розуміти, що якщо щось коштує дорожче ніж на ринку, то не буде багато охочих це купити. Хто ж захоче переплачувати? Ніхто не пише, що навіть при роботі з ріелтором весь пакет документів для оформлення Ви будете збирати самостійно. І жоден ріелтор не зможе гарантувати вам швидку продаж, адже нікому не відомо, скільки часу до угоди.

Терміново продати квартиру: як зробити це самостійно?

Якщо Ви прийняли зважене рішення займатися продажем самостійно, то у Вас попереду кілька етапів. Для початку потрібно підготувати всі документи, зібрати всі форми і відшукати всі договори. Потенційні покупці дуже погано реагують на слово «терміново», і починають дуже ретельно все перевіряти, щоб в угоді не було підводних каменів. Для пошуку покупців Вам необхідно буде зареєструватися на всіх сайтах з продажу нерухомості та розмістити на них оголошення «терміново продам квартиру в Києві». Якщо Ви хочете здійснити операцію якомога швидше, то Вам необхідно щоб Ваше оголошення побачила максимальна кількість потенційних покупців. А далі чекаєте, поки знайдеться той самий заповітний покупець.

Терміновий продаж нерухомості: що краще зробити?

Терміновий продаж нерухомості вимагає участі професіоналів. Агентства по терміновий продаж нерухомості допоможуть Вам оформити документи в максимально короткі терміни. Як правило, такі фінансові організації проводять оцінку нерухомості безкоштовно і пропонують великий відсоток від вартості. Угода відбувається протягом 2 днів, і Ви відразу одержуєте всю суму грошей. Вам не потрібно буде додатково оплачувати комісії ріелторів, платити за рекламу і здійснювати інші непотрібні витрати. Приватні фінансові організації можуть здійснювати викуп проблемної нерухомості, що економить власникам багато часу. Угода проходить швидко і конфіденційно, а Ви отримуєте всю суму готівкою. При необхідності угода може пройти в банку, і у Вас буде можливість відразу покласти всю суму на банківський рахунок.

Терміновий продаж будинків: чому варто співпрацювати з нами?

Компанія "UniGroup" є небанківською фінансовою установою, яка може стати Вашим провідником в питаннях продажу будинків. Наша компанія здійснить терміновий продаж Вашого будинку за рахунок власних коштів. Ми вигідно відрізняємося від конкурентів, тому що пропонуємо Вам до 85% від ринкової вартості будинку. При терміновому продажі будинку ми надаємо Вам оцінювача нерухомості безкоштовно. Наша компанія має великий капіталом, і ми проводимо операції на суму до 7 000 000грн. Якщо у Вас є питання по терміновому продажі будинків звертайтеся до наших консультантів, і вони Вам допоможуть.

Якщо у Вас є питання по терміновому продажі будинків звертайтеся до наших консультантів, і вони Вам допоможуть

Терміновий продаж квартир: чому не варто користуватися послугами ріелтора?
Терміново продати квартиру: як зробити це самостійно?
Терміновий продаж нерухомості: що краще зробити?
Терміновий продаж будинків: чому варто співпрацювати з нами?
А саме: «як вигідніше продати квартиру?
», «Як в короткі терміни підготувати всі документи?
», «Де знайти покупця?
Терміновий продаж квартир: чому не варто користуватися послугами ріелтора?
Хто ж захоче переплачувати?
Терміново продати квартиру: як зробити це самостійно?