Реклама
Реклама
Реклама

Створення сайту-візитки: Москва і вся Росія

  1. Сайт-візитка: сфери застосування Щоб зрозуміти, ким може бути використаний сайт-візитка, проведіть...
  2. Створення ефективного сайту-візитки

Сайт-візитка: сфери застосування

Щоб зрозуміти, ким може бути використаний сайт-візитка, проведіть аналогію зі звичайною (паперовою) візитною карткою, і Вам відразу стане ясно - сфера використання такого ресурсу не має кордонів. Такі сайти виконують ті ж самі функції, що і їх паперові прототипи, але в дещо ширшому масштабі. Презентація Вашої компанії за допомогою сайту-візитки набагато ефектніше і наочніше. Аудиторія, яку можна охопити такий «візиткою» може обчислюватися мільйонами потенційних клієнтів. Серед цього величезного числа людей можуть опинитися і Ваші можливі ділові партнери. Веб-візитка може бути розроблена для цілої компанії, для окремого її співробітника або для приватної особи, що надає певні послуги в індивідуальному порядку:

  • стиліст;
  • адвокат ;
  • фотограф;
  • таксист;
  • шоу-мен і т.д.

д

Завдання, які вирішуються за допомогою сайту-візитки

Основне завдання інтернет-візитки - заочне знайомство потенційного клієнта або партнера з Вами (і / або компанією). Метою таких сайтів є не просто познайомити, а й зацікавити цільову аудиторію. Тому на сторінках сайтів-візиток (зазвичай їх від 3 до 5) розміщується тільки сама важлива і корисна інформація. Знати все на етапі ознайомлення користувачу зовсім необов'язково. Висвітлюючи найосновніші і важливі моменти своєї діяльності, Ви швидше зможете зацікавити потенційного клієнта, незалежно від регіону його проживання, і перетворити його в клієнта реального. Так само, сайт-візитка може послужити ефективним інструментом залучення нового потоку цільового трафіку на Ваш основний веб-сайт. Він буде виступати в ролі «фейс-контролю», пропускаючи на сторінки Вашого ресурсу тільки найімовірніших покупців Ваших послуг або товарів. Завдяки особливостям мережі Інтернет, за допомогою сайту-візитки, Ви отримуєте можливість заявити про себе не тільки в Москві, але і всюди, куди «дістався» технічний прогрес і є доступ в Інтернет.

Створення ефективного сайту-візитки

Незважаючи на невелику кількість сторінок, створення таких веб-сайтів вимагає не малих зусиль. Для розробки ефективної веб-візитки необхідно продумати стилістичне оформлення (дизайн), скласти список найбільш корисних і цікавих цільової аудиторії матеріалів (контент), зручно і доступно розташувати їх на веб-сторінках (структура) так, щоб вся інформація сприймалася на «одному диханні» .

Саме з цієї причини, створення такого важливого інструменту слід довіряти істинним професіоналам, які займаються розробкою подібних проектів не один рік, і знають, як і чим правильніше «зачепити» сучасного інтернет-користувача.

Саме з цієї причини, створення такого важливого інструменту слід довіряти істинним професіоналам, які займаються розробкою подібних проектів не один рік, і знають, як і чим правильніше «зачепити» сучасного інтернет-користувача