Реклама
Реклама
Реклама

новий рік в Москві

новий рік в Москві

Новий рік в Москві

Якщо ви ніяк не можете придумати, де святкувати Новий рік, так щоб він запам'ятався надовго, ми, туристична компанія «ШАМПАНЬ» пропонуємо Вам провести новорічні свята в самому «прекрасне» місті світу - Москві.

Це місто просто вражає і дивує своє красою, особливо в передноворічні дні. Нескінченна низка новорічних вогнів на площах і вулицях міста, в торгових центрах, парад зелених красунь-ялинок, прикрашених фантастично вигадливо, навіть трамвайчики прикрашені по-новорічному святково, а за кермом добрий Дід Мороз, різні шоу-програми та концерти за участю головних героїв свята , все це створює неймовірне відчуття самого особливого свята в році.

Новорічна Москва виглядає по-особливому яскраво і тому, для Вас буде дуже пізнавально і подвійно приємно в оточенні вогнів і кружляють пухнастих сніжинок, проїхатися по центру міста: познайомитися з історичним минулим, сьогоденням, і майбутнім.

Варіантів зустрічі Нового року 2019 Москві може бути кілька: найпопулярніший - зустріч свята на Червоній май і під бій курантів, бризки шампанського в компанії відомих співаків і музикантів. Другий традиційний варіант - це зустріч Нового року в ресторані, де є прекрасна можливість насолодитися вишуканими стравами, хорошою музикою і танцями на всю ніч.

Третій, для найактивніших і веселих, - зустріч Нового року 2019 на ковзанці, причому на найбільшому ковзанці Європи - в Парку Горького. Погодьтеся, атмосфера вкрай позитивна: друзі на ковзанах, залпи феєрверків, величезна територія, нові знайомства та зустрічі ...

Самий не бюджетний варіант - зустріч Нового року на теплоході посеред Москви-ріки або романтичний - на даху однієї з московських висоток поблизу від Червоної Площі або Страсбурзької ярмарку. Ці місця вже точно поб'ють усі рекорди по незвичайності, романтичності і незабутності. Ми постаралися підібрати для Вас найвідоміші і найбільш незвичайні способи зустрічі Нового року в яскравій і фантастично привабливою Москві. На якому варіанті зупиніть свій вибір Ви, ми ще не знаємо, але постараємося зробити все, щоб Ваше свято запам'яталося на все життя, ну або хоча б на найближчий рік, адже позитивні враження і емоції - це часом саме безцінне, завдяки чому хочеться подорожувати більше і більше!

Новий рік в Москві 2019

30.12

Відправлення з Мінська о 20.00. Транзит по території Білорусі та Росії.

31.12

Прибуття до Москви (09.30 - 10.00).

Відвідування (за бажанням) Державної Третьяковської галереї - огляд унікальної збірки вітчизняного мистецтва XI-XX століть, що складається з 125000 творів живопису, графіки і скульптури

Автобусна оглядова екскурсія по новорічної Москві *: Садове кільце, Кремлівські вежі, Червона площа, могила невідомого солдата, Олександрівський сад, собор Василя Блаженного, Ординці, Ленінський проспект, пам'ятник Ю. Гагаріну, Воробйови гори (оглядовий майданчик - вихід), будівля МДУ, торгово-пішохідний міст «Багратіон», ультрасучасний район «Москва-сіті», посольський містечко, Білий дім, будівля Держдуми, центральні вулиці столиці, Поклінна гора, Новий Арбат, храм Христа Спасителя. Пішохідна екскурсія по Червоній площі: Ви побачите Кремлівські вежі, Червона площа, собор Василя Блаженного, Мавзолей, торгово-розважальний комплекс «Мисливський ряд», ГУМ.

* Оглядова екскурсія не передбачає відвідування екскурсійних об'єктів. Вільний час в центрі міста. Російські гуляння в центрі Москви, ярмарки, затишні кафе, гармошка ...

Зустріч Нового року за бажанням за доп. плату в ресторані готелю мережі Maxima Hotels 3 *.

Бажаючим зустрічати новий рік у головної ялинки - новорічна святкова розважальна програма на Красній площі. Грандіозний феєрверк на Красній площі. Найромантичніший новий рік з оленячими упряжками на Поклонній горі. Безліч розважальних програм на всіх площах країни, в клубах, ресторанах.

01.01

Пізній сніданок. Виселення з готелю. Відвідування (за бажанням) історико-культурного заповідника «Московський Кремль», який включений до списку світової спадщини ЮНЕСКО, і на території якого розташовані найкрасивіші собори: Успенський собор, який протягом багатьох століть є головним храмом Москви і Уряду Російської Федерації, Благовіщенський собор, де починаючи з XIV століття хрестили майбутніх спадкоємців престолу і відбувалися обряди вінчання найвищих осіб, в Архангельському соборі поховані не тільки великі московські князі, а й святі великомучеників, Пат ріаршій Палац з Церквою Дванадцяти Апостолів, Церква Ризположения, Ансамбль Дзвіниці Івана Великого. Ці унікальні собори ще нікого не залишили байдужим, більш того у Вас буде можливість відвідати всі ці собори. Ви також побачите знаменитий пам'ятник російської артилерії - Цар-Пушка, і пам'ятник російського ливарного мистецтва XVIII століття - Цар-Дзвін.

Новорічна екскурсія по вулиці Старий Арбат (1-1,5 години) - старовинна вулиця в одному з історичних районів Москви. На Арбаті знаходиться чимало історичних пам'яток, зокрема, театр імені Вахтангова , Будинки пов'язані з життям відомих поетів - А. С. Пушкіна , Андрія Білого і Б. Ш. Окуджави (Пушкіну і Окуджаві на Арбаті поставлені пам'ятники) і стіна пам'яті рок-музиканта Віктора Цоя , Що знаходиться в Кривоарбатському провулку . Вільний час. Гуляння в центрі міста. Відправлення в Мінськ орієнтовно о 19.00 - 20.00

02.01

Прибуття до Мінська орієнтовно о 7.00 - 08.00

Вартість туру без вхідних квитків:

дор. 40 $ + 120,00 бел.руб.

дит. до 16 років 40 $ + 120,00 бел.руб.

Вартість туру з вхідними квитками:

дор. 58 $ + 120,00 бел.руб.

дит. до 16 років 40 $ + 120,00 бел.руб.

Також пропонуємо Вашій увазі:

НОВИЙ РІК в Санкт-Петербурзі НОВИЙ РІК в Санкт-Петербурзі


Вартість турпакета включає:

* Проїзд комфортабельним автобусом

* Транспортно-екскурсійне обслуговування з російським гідом

* 1 сніданок

* Проживання в готелі мережі готелів Maxima Hotels : "Ірбіс" ** * / Зоря *** / Славія *** ".

Готель "Ірбіс" розташована за адресою: м Москва, вул. Готельна 1. Як дістатися: Від метро Владикіно (від центру останній вагон) вийти в сторону Ботанічній вулиці. Повернути праворуч, іти повз офісної будівлі Владикіно до пішохідного переходу. Перетнути Алтуфьевское шосе йти прямо 50 метрів. Від метро Владикіно до готелю також можна доїхати 2 зупинки на автобусі № 24, 76 і 85.

Розміщення: Всі номери зі зручностями. В кожному номері є телевізор, безкоштовний Wi - Fi, душ або ванна з комплектом рушників, косметичними приладдям і феном. Інфраструктура: конференц-зал, лобі бар, ресторан, турецька лазня, масажний кабінет і тренажерний зал. У безпосередній близькості знаходиться садиба Останкіно, Шереметьєвський палац, Всеросійський Виставковий центр і чудовий Ботанічний сад.

Додатково: за бажанням медстраховка 1 у.о., вхідні квитки в музеї, харчування

Туристична компанія залишає за собою право змінювати графік поїздок по мірі комплектації групи, а також вносити деякі зміни в програму туру без зменшення загального обсягу та якості послуг, здійснювати заміну заявлених ресторанів і готелів на рівнозначні. Час вказано орієнтовний. Туристична компанія не несе відповідальності за затримки, пов'язані з простоєм на кордонах, пробками на дорогах ... Розрахунковий час в готелях: заселення після 14.00, виселення до 12.00.



Поділитися з друзями:

Поділитися