Реклама
Реклама
Реклама

Кращі речові ринки Москви з адресами, графіком роботи, як дістатися

  1. Торговий комплекс «Москва» в Любліно
  2. Речовий ринок Дубровка
  3. Речовий ринок Південні ворота
  4. Митіщинській ринок
  5. Торговий комплекс Коньково
  6. Речовий ринок Слов'янський світ
  7. Речовий ринок Міжнародний. ЗАКРИТИЙ!
  8. ринок Садовод
  9. Речовий ринок Лужники, нову назву «Парк торгівлі та розваг« Галявина »

У Москві є все для шопінгу - і найбільші торговельні центри, і дорогі бутіки з елітним товаром, і магазини з популярними марками. Є й численні речові ринки, які майже всі обладнані по сучасними стандартами.

Тут давно не практикується торгівля під відкритим небом, весь товар розміщений в зручних павільйонах з примірочними кабінками, територія кожного ринку упорядкована, включає в себе пункти громадського харчування, ресторани і всілякі кафе, а також ательє, які виконують дрібний ремонт, послуги перукаря та ін корисні об'єкти.

На таких сучасних речових ринках можна купити практично той же товар, що і в магазинах, але трохи дешевше. Та й асортимент тут має своєрідність. Тому жителі столиці та її гості охоче відвідують ринки в пошуках модного і недорогого шопінгу.

У цій статті ми представимо вам список кращих речових ринків Москви з адресами і з поясненням як до них дістатися. У цьому списку є як дешеві ринки, так і не дуже, як оптові, так і роздрібні. Давайте приступимо!

Увага! У Москві і Підмосков'ї дуже часто все змінюється. Щось відкривається, щось закривається. Тому велике прохання брати участь в оновленні цієї статті і давати знати, що відбувається з ринками на даний момент. Дякуємо!

Зміст статті

Торговий комплекс «Москва» в Любліно

Торговий комплекс «Москва» в Любліно

Цей комплекс вважається одним з найбільших в столиці центром оптової та роздрібної торгівлі, і одночасно - одним з найдешевших.

Умови створені однаково зручні як для продавців, так і для покупців, в тому числі є банкомати та платіжні термінали, є офіси мобільного зв'язку, кафе і ресторани, розважальні установи - каток і боулінг-центр.

Що стосується торгівлі, то тут продають одяг, білизна, аксесуари, сумки, взуття, ювелірні прикраси. Є у продажу меблі, побутова техніка, будматеріали.

За оптом сюди їдуть з усіх регіонів країни, не тільки з міста і області. Ринок дійсно дуже великий, але кілька одноманітний. Крім того, пересічному покупцеві перебувати тут не дуже приємно: він адже і оптовий теж, тому по ньому курсують рознощики з великими пакетами, постійно просять поступитися дорогою; атмосфера ринку незвична, звідусіль чується чужу мову, доносяться запахи чужої їжі, часто непривабливі.

Великий плюс цього ринку полягає в його дешевизні, при бажанні можна відшукати на ньому те, що Вам потрібно, і за хорошою ціною. Можна і торгуватися, якщо знайдете спільну мову з продавцем. А це нелегко, якщо врахувати, що торгують тут в основному китайці і корейці.

І ще раз, торговий комплекс «Москва» в Любліно - це найдешевший речовий ринок Москви!

Адреса, Графік роботи і Як дістатися: розташовується на Тихорєцькому бульварі, № 1, графік роботи - щодня з 5.00 до 20.00. На метро: вихід на станції Любліно. Від останнього вагона з центру піднімемося по сходах, по вестибюлю проходимо до виходу на вулицю Краснодарскую. За нею треба йти в сторону Тіхорецкого бульвару; На маршрутці: вони відправляються від багатьох станцій, включаючи Любліно, Каширської, Перерва, Красногвардійської та інші.

Торговий комплекс «Москва» в Любліно на мапі

Речовий ринок Дубровка

Речовий ринок Дубровка

Але приїжджати туди все-таки краще з 10 до 18, в цей час всі продавці на місці, і можна застати максимальний вибір товару.

Ринок належить до кращих в Москві і околицях, за рахунок охайності, акуратності території і відсутності штовханини. Тим, хто прийшов спокійно і докладно познайомитися з товаром і зробити покупку без суєти, тут комфортно. Однак ціни зависокі. Вони вище, ніж на інших ринках, може, і не набагато, але це дає підставу вважати ринок на Дубровці найдорожчим.

Товари тут в основному не з Китаю, хоча, звичайно, вони все одно є, а з Туреччини. Торговці з Росії, Азербайджану і Вірменії, з російською мовою проблем немає. Продають тут одяг на всіх, великих і малих, джинси, валізи і сумки, білизна, хутряні та шкіряні вироби, взуття аксесуари, товари весільні, електроніку, іграшки та інше. Якість висока, тут торгую 95% -ми репліками відомих брендів, тобто, практично не відрізнятись від оригіналу, але за ціною в кілька разів дешевше.

Є на території ринку Обжорний ряди, в яких можна не тільки поїсти, а й просто відпочити, навіть нічого не замовляючи. Кафе і ресторанів тут багато, можна поїсти за 100-600 рублів, причому якість їжі відмінне, тобто можна без побоювань з приводу свіжості.

Адреса, Графік роботи і Як дістатися: Розташований на вулиці Шарікоподшипниковськой, № 13, стор.3, працює щодня від 6.00 до 20.00. На метро: вихід на станції Дубровка. Це 3 станції від кільцевої, по лінії Люблінської. Вихід тільки один, плутатися не доведеться, і вийдете Ви прямо до торгового комплексу. На автомобілі: їхати недовго, від кільця 3-го транспортного всього 2 хвилини їзди.

Речовий ринок Дубровка на мапі

Речовий ринок «Готель Севастополь» (Торговий центр «Севастополь»)

Речовий ринок «Готель Севастополь» (Торговий центр «Севастополь»)

Під ринок віддано будівлю в 15 поверхів, один з корпусів готелю «Севастополь», і кімнати для проживання перероблені для торгівлі. Особливості її організації в цій будівлі такі, що покупцеві рекомендується на ліфті поїхати відразу наверх, на 15-й поверх, а потім спускатися вниз по поверхах. Таким шляхом Ви дістанетеся до потрібного Вам товару або вийдете на 1-й поверх.

В цьому випадку Вам доведеться зайти ще в один корпус, точніше, в прибудову. Там продають одяг всіх видів, іграшки, окуляри, хутро і шкіру, спортивні товари, зокрема, для занять боротьбою і боксом, білизна, побутові товари та інше. Продавці тут в основному росіяни, чого не скажеш про основному корпусі.

Там торгують приїжджі з Індії, Ірану, Афганістану, Пакистану і Сирії. Продають свої товари - тютюн, кальяни, трубки, бісер і самоцвіти, картини, парфумерію і косметику, іграшки, товари Буддизму, індійські одяг і біжутерію, ефірні масла та інше.

Особливість цього ринку полягає в його нестандартності, проте тим, хто не забув торгівлю 90-х, тут буде легко зорієнтуватися. Народу тут не так багато, через невідповідність сучасним мірками, але це і добре, набагато легше знайти те, що Вам потрібно.

Є тут і їдальня на 1-му поверсі, в якій, сплативши 200 рублів, можна отримати бутерброд з чаєм. Далі, на вулиці, працює ресторан східної кухні, а недалеко, біля метро - «Крихітка картопля».

Адреса, Графік роботи і Як дістатися: Розташовується на Великий Юшуньской, № 1а, працює щодня з 9.00 до 17.00. Однак деякі магазинчики відкриваються в 11.00, а процес закриття починається з 16.00. На метро: станції Севастопольська і Каховська поруч, в 2-5 хвилинах ходьби. Для автомобіля парковки немає.

Речовий ринок «Готель Севастополь» на карті

Речовий ринок Південні ворота

Речовий ринок Південні ворота

За ціновою політикою ринок займає серединну позицію, десь на півдорозі між найдорожчим на Дубровці і найдешевшими - в Любліно і Садівником. За організації ближче до Дубровці, але кілька одноманітний. Зате цілком можна знайти якісний товар за непогані гроші.

Правда, ходити не дуже зручно: павільйони хоч і спеціалізовані за видами товару, але розташовані упереміш. А територія досить велика.

Тут торгують продавці з колишнього СРСР, але трапляються і в'єтнамці, і китайці. З товарів тут можна купити практично все для гардероба, включаючи пуховики та іншу верхній одяг, джинсовий продукцію, спортивну, модну молодіжну одяг. Крім того, продають тут турецька текстиль, головні убори, сумки, іграшки, рибальські снасті та інше.

Є на території ринку кілька кафе з європейською і східною кухнею, працюють банкомати, залізничні та авіа каси, є аптека.

Адреса, Графік роботи і Як дістатися: Розташований на 19-му кілометрі МКАД, на внутрішній стороні. Час роботи з 5.00 до 18.00. Мінус ринку - віддаленість від міста. Це постаралися компенсувати місткою паркуванням, більш, ніж на 5 000 місць. Від станцій метро сюди пустили безкоштовні автобуси: - від Вихіно, якщо вийти на вулицю Хлобиства; - від Мар'їно, на Люблінську; - від Червоногвардійської, виходити треба до універмагу «Тук-Тук». Маршрутки теж ходять на ринок, з інтервалом в 15 хвилин від 04.00 до 17.00 в будні і до 18.00 у неділю: - відправлення від ТК «Садовод», від стоянки №8; - від кафе «Чайхана» біля тяк «Москва»

Речовий ринок Південні ворота на мапі

Митіщинській ринок

Митіщинській ринок

На території Митищинського ринку є авторинок, продуктовий, який поширився на половині всієї площі, ринок будматеріалів, ринок одягу і взагалі речовий.

На речовому ринку покупці купують одяг і взуття, побутову хімію, господарські товари, галантерею, трикотаж, канцелярію та інше. Ціни тут невисокі.

Адреса, Графік роботи і Як дістатися: Розташований на 91-му кілометрі МКАД, на його перетині з Осташковського шосе, на зовнішній стороні, володіння 1-Б. Час роботи з 9.00 до 18.00. Доїхавши на метро до Медведково, пересідаємо на автобус № 201, який слід до ринку. Перший автобус відходить о 8.00, останній з ринку в бік метро - о 18.00. Від станції Митищі, на маршрутках чи автобусах №№ 2, 7, 25, 24. Від станції Перловская, виходити на зупинці «91 км МКАД».

На місці Митищінской Ярмарки зараз знаходиться будівельний ТЦ Леруа Мерлен і Колгоспний ринок.

Митіщинській ринок на карті

Торговий комплекс Коньково

Торговий комплекс Коньково

У перших двох корпусах розмістився речовий ринок, з товарами для жінок і чоловіків - одягом, хутряними та шкіряними виробами, весільними сукнями і іншим. Для дітей тут теж можна купити іграшки, одяг, інші предмети.

Торговий комплекс пропонує широкий асортимент товарів побутового призначення, для дачі, для дому. У тому числі є меблі, предмети декору, для творчості і рукоділля. Є кібермаркет, що працює цілодобово, він називається «Юлмарт». Є зоомагазин, ательє для ремонту одягу та інші відділи і послуги.

Третій корпус віддано «Екомаркет», продовольчому ринку з широкою програмою діяльності. Працює він з 8.30 до 21.00, тут постійно проходять продовольчі виставки, еко-фестивалі і ярмарки, але позиціонування себе як «ринку зі справжньою їжею» призводить до надто завищеними цінами, що, по правді кажучи, не зовсім виправдано.

Проте, поїсти тут можна, є кафе «Причал» і «Достукатися до небес», японський ресторан «Танукі».

Адреса, Графік роботи і Як дістатися: Розташовується в Москві, на Профспілковій, № 126, в корпусах 1-3, працює з 10.00 до 20.00. На метро Коньково. Автомобілем, є безкоштовна автостоянка.

Торговий комплекс Коньково на мапі

Речовий ринок Слов'янський світ

Речовий ринок Слов'янський світ

Товар дуже різноманітний, що не виключає багаторазового повторення одних і тих же груп товарів в різній інтерпретації. Продають тут головним чином одяг і взуття, в тому числі спортивну, дитячу, хутро і шкіру. Також продається посуд, парфумерія, канцтовари, галантерея, швейні приналежності і пряжа для в'язання, побутова техніка і хімія. Країни виробництва реалізуються тут товарів - держави СНД, Корея, В'єтнам, Китай і Росія.

До плюсів ринку можна віднести невелику орендну плату, що позитивно позначається на цінах. Вони тут досить низькі, навіть при хорошій якості товару, і це приваблює на ринок безліч покупців. До мінусів можна віднести віддаленість від міста, неухоженность деяких павільйонів. Для вгамування голоду на території ринку є дрібні забігайлівки типу маленьких кафешок, шаурмовочних, ресторанів східної кухні.

Адреса, Графік роботи і Як дістатися: Розташований на 41 км МКАД, в 500 м по Калузькому шосе, на місці колишнього будівельного ринку «Млин». Власне кажучи, він і зараз існує і мирно сусідить з речовим, куди перебралися багато китайських і в'єтнамські продавці після розгону Черкізовського ринку. Також сюди переїхали зі своїм вельми якісним товаром «переселенці» з Лужників, так і оформився тут оптово-роздрібний ринковий комплекс. Працює він від 06.00 до 20.00. Дістатися можна від метро Теплий стан на маршрутці або автобусі, виходити на зупинці «Мамирі». Для автомобілістів є безкоштовна стоянка.

Речовий ринок Слов'янський світ на мапі

Речовий ринок Міжнародний. ЗАКРИТИЙ!

ЗАКРИТИЙ

Територія комплексу, а його офіційна назва - Центр оптової торгівлі (ЦОТ), становить 89 гектарів і знаходиться у власності власників бізнесу. Вони намагаються максимально розширити коло постачальників товарів, вже сьогодні тут продають товари виробництва Туреччини, Бангладеш, Бірми, В'єтнаму, Сирії, Індії, Росії та Китаю.

Продаж ведеться як в роздріб, так і оптом, є і продукція сільського господарства. Цінова політика розрахована на те, щоб скласти серйозну суперництво конкурентам.

Намагаючись виправдати звання Міжнародного ЦОТ, тут ввели електронні каталоги, переговорні кімнати, в яких так комфортно укладати торговельні угоди. На території ринку функціонують відділення банків, надаються різноманітні послуги, в тому числі з надання юридичної допомоги.

Ринок відкрився недавно, але вже має в своєму розпорядженні 11 тисячами торгових місць, на яких немає контрафактної продукції. Тут взагалі пріоритетом заявлено виконання всіх законів РФ, безпеку, фізична і ділова, гарантія цивілізованих форм спілкування.

Товари, які запропоновані до продажу, такі: господарського призначення, посуд, спецодяг і спортивна екіпіровка, шкіргалантерея, одяг і взуття, в тому числі дитяча, біжутерія та парфумерія, килими, штори і всі види тюлю, окуляри, парасольки, ковдри та інше.

Адреса, Графік роботи і Як дістатися: Розташований в поселенні Сосенскій, село Ніколо-Хованського, 96/1, 142770, Москва, це на відстані в 1,5 км від МКАД, якщо їхати по Київському шосе. Працює з 6.00 до 16.00. Метро Теплий стан по помаранчевій гілці, останній вагон з центру; від станції відходить безкоштовний автобус до ЦОТ або платна маршрутка № 600; Метро Південно-західна по червоній гілці, перший вагон з центру; від станції відходить безкоштовний автобус до ЦОТ або платна маршрутка № 802.

Речовий ринок Міжнародний на мапі

ринок Садовод

ринок Садовод

Ринок носить почесне звання найбільшого в Москві і в усій Росії. Площа його понад 60 гектарів, і саме він вмістив в себе основну частину закритого Черкізовського ринку.

На цій території розміщуються внутрішні ринки:

- ТЦ «Садовод» - речовий величезний ринок;
- ТЦ «Салют» - критий ринок одягу;
- Пташиний - різна живність (риби, змії, птахи, домашні тварини), риболовля, полювання, дайвінг;
- Килимовий - ткацькі і килимові вироби;
- Хутра і шкіра;
- Садовий центр - обладнання для басейнів, фонтанів, каміни, меблі для дачі, щитові, електрогенератори, засоби декору та інтер'єрного дизайну.
- кілька дрібних речових ринків.

Тут можна купити практично все, в сенсі - все, що в голову прийде. Товари є різної якості, різних цінових категорій, але в цілому ринок вважається найдешевшим. Клієнти є і роздрібні, і оптові, вони все зобов'язані розбиратися в якості, тому що тут явно поганий товар спокійно сусідить з високоякісним.

У цьому сенсі поняття «дорого» і «дешево» змістилися і переплуталися, як і багато в нашому житті. Проте приказка «Я не настільки багатий, щоб купувати дешеві речі» як і раніше актуальна.

Переважання продавців з якоїсь окремої країни тут не спостерігається, тут перемішані китайці, в'єтнамці, росіяни і мешканці пострадянського простору.

Така кількість людей треба годувати, тому на ринку працює безліч шашличних, шаурмовочних, багато хто з них довіри не викликають, але інші вельми привабливі.

Плюси ринку - це його масштаб, всеосяжна номенклатура товарів і відмінні ціни.

До мінусів можна віднести дефіцит затишку і труднощі спокійного шопінгу - багато суєти.

Адреса, Графік роботи і Як дістатися: Розташований на 14-му кілометрі МКАД, з внутрішньої сторони. Працює з 9-00 до 18-00. Метро «Кузьминки», після чого маршрутка № 655 або автобус № 79, до «Садівника». Маршрутки в сторону ринку йдуть і від багатьох інших станцій метро, ​​в тому числі: Домодєдово, Любліно, Жулебіно, Красногрардейская, Вихіно, Братиславська. Є пряме автобусне сполучення з іншим ринком, «Москва» в Любліно, підходять всі рейси в бік ТЦ «Біла Дача», вони проходять через «Садовод». Всі маршрутні рейси є платними, проїзд обійдеться в межах 30 рублів. Крім того, територія ринку має паркуванням на 1 000 місць, але погано те, що не завжди туди вдається потрапити.

Читайте також: 15 кращих продуктових і овочевих ринків Москви

Ринок Садовод на мапі

Речовий ринок Лужники, нову назву «Парк торгівлі та розваг« Галявина »

Речовий ринок Лужники, нову назву «Парк торгівлі та розваг« Галявина »

Цей новий комплекс є торгово-розважальним, має такі структурні частини:

- центр торгівлі;
- гіпермаркет «Карусель»;
- ринок Фермерський;
- океанаріум;
- дитячий розважальний центр;
- батутними центр
- кінотеатр
- численні кафе і ресторани.

Для оптово-роздрібної торгівлі виділено 3 майданчики:
1 - трикотаж і текстиль різних виробників, в тому числі польських, турецьких і російських;
2 - одяг і взуття;
3 - електронна продукція, електротовари, побутова техніка, посуд, господарські товари, рибальські снасті та інше.

Адреса, Графік роботи і Як дістатися: філію - МКАД 32-й км, перетин з Варшавським і Сімферопольським шосе, відкритий з 10-00 до 22-00. Метро Теплий стан, Червоногвардійська, далі пересадка на автобус № 37, виходити на «Платформі« Битца »; Метро Бульвар Дмитра Донського, далі 5 хвилин на автобусі № 965. Електричка, від Білоруського або Курського вокзалів, до «Платформи« Битца »; Електричка, з Комсомольській площі, від станції «Москва-Каланчовская», до «Платформи« Битца ».

Речовий ринок Лужники на мапі

Відео-огляд основних речових ринків Москви

Речові ринки Москви в сукупності представляють непогану конкуренцію столичним магазинам. Москвичі, і навіть зірки, із задоволенням сюди заглядають, порівнюють асортимент і ціни і купують там, де більше подобається. Гості столиці надходять так само. І будь ласка, стежте за своїми гаманцями, це ринок!