Реклама
Реклама
Реклама

Грошовий переказ Золота Корона

  1. Як відправити переказ Золота Корона
  2. Карта грошових переказів Золота Корона
  3. Обмеження на перекази Золота Корона
  4. Комісії Золотої Корони
  5. Як отримати переказ Золота Корона
  6. Золота Корона - Погашення кредитів

Уже понад 10 років на території Росії діє платіжна система «Золота Корона - Грошові перекази». За цей час партнерами даного платіжного сервісу стало більше 450 російських банків, а також такі компанії, як «Евросеть», «Зв'язковий», «Білайн», «МТС» та інші. Відправити і отримати переклади Золота Корона можливо не тільки в Росії і країнах СНД, але також і в країнах далекого зарубіжжя - Китаї, Монголії, Непалі, Греції, Чехії, В'єтнамі, Туреччині, Ізраїлі та Грузії. Загальна кількість точок отримання і видачі готівки перевищує 40 тисяч. При цьому Золота Корона є одним з найнадійніших платіжних систем, а крім цього, дозволяє моментально переводити гроші одержувачу.

Як відправити переказ Золота Корона

На сайті Золотої Корони, на будь-який з сторінок, ви зможете знайти найближчий пункт відправки в меню «Де відправити». Виберіть країну вашого місцезнаходження і почніть друкувати назву міста. Система запропонує вам вибрати зі списку ваше місто за першими літерами і надасть інформацію про доступні точках обслуговування поруч з вами.

Система запропонує вам вибрати зі списку ваше місто за першими літерами і надасть інформацію про доступні точках обслуговування поруч з вами

Ви зможете дізнатися не тільки адреса і режим роботи того чи іншого пункту, але і знайти його на карті, а також уточнити розмір комісії та доступну для перекладу валюту (деякі точки обслуговування переказів Золота Корона працюють тільки з рублями). Також, відразу можна визначити для себе: як і де отримати Золоту Корону, наприклад, якщо ви відправляєте гроші за кордон або в невеликий населений пункт, так як там може не виявитися пункти видачі готівки.

Також, відразу можна визначити для себе: як і де отримати Золоту Корону, наприклад, якщо ви відправляєте гроші за кордон або в невеликий населений пункт, так як там може не виявитися пункти видачі готівки

Після того, як ви вирішили, звідки будете відправляти гроші, залишається лише підійти в обраний пункт обслуговування, заповнити бланк переказу і передати співробітнику салону зв'язку або банку-партнера, а також ваш паспорт і готівку. У заяві потрібно буде вказати П.І.Б., країну і місто місцезнаходження одержувача грошей. Для оформлення перекладу Золота Корона потрібно назвати лише місто, в якому знаходиться ваш адресат, а він зможе отримати готівку за своїм вибором в будь-якому пункті видачі сервісу Золота Корона.

У процесі здійснення переказу Золота Корона оператор, який оформляє ваш переклад, обов'язково уточнить номер вашого мобільного телефону і мобільного телефону одержувача грошових коштів. Це потрібно для того, щоб:

  1. Одержувачу переказу було відправлено СМС про факт переказу грошових коштів, а також номер переказу Золотої Корони, за яким і потрібно буде отримувати відправлені гроші.
  2. Відправник грошей отримав СМС про факт видачі переказу отримувачу.

Послуга СМС-інформування надається абсолютно безкоштовно і істотно підвищує зручність використання сервісу Золота Корона. Тому відправникам перекладів настійно рекомендується: по-перше, обов'язково вносити номери мобільних телефонів в заяви, а по-друге, уважно їх перевіряти перед відправкою перекладу Золота Корона.

Якщо в процесі оформлення перекладу Золота Корона у вас виникли будь-які складності мул питання, то ви в будь-який час можете отримати детальну безкоштовну консультацію в службі підтримки системи по телефону 8-800-200-7075.

Карта грошових переказів Золота Корона

Якщо ви відправляєте переклад Золота Корона вперше, то співробітник банку або салону зв'язку, що оформляє його, запропонує вам оформити так звану «Карту грошових переказів Золота Корона». За своєю суттю, ця карта є аналогом вашої візитної картки для системи і дозволяє істотно економити час, що витрачається на оформлення переказу коштів. При відправленні переказу, оператор системи вказує тільки номер карти, а інші дані завантажуються автоматично. Крім ваших даних на карті Золотої Корони містяться дані і ваших одержувачів, які заносяться в базу системи автоматично, а також можуть бути вказані вами при отриманні картки. Тепер для того, щоб відправити гроші, вам достатньо лише пред'явити оператору салону зв'язку або банку вашу карту, паспорт і передати готівку, якщо одержувач коштів вже було додано в базу системи, то процедура відправки грошей займе всього 2-3 хвилини, а вам не доведеться заповнювати паперовий заяву.

Ще одна перевага, яке дає своєму власникові Карта грошових переказів Золота Корона - ви можете не звертатися для відправки грошей в банк або салон зв'язку, а здійснювати переклад самостійно, через кіоски самообслуговування Золота Корона або банкомати з можливістю прийому готівки. Для цього:

  1. Знайдіть такий пристрій (це можна зробити так само, як і для будь-якої точки Золотої Корони - на офіційному сайті цієї системи).
  2. Вставте в приймальний пристрій вашу карту Золота Корона і введіть ПІН-код (його видають при отриманні картки).
  3. Виберіть одного з ваших одержувачів (список одержувачів визначається в момент оформлення картки і може бути доповнений при особистому візиті в офіс відправки та отримання переказів Золота Корона).
  4. Визначте валюту, в якій буде видаватися ваш переклад і суму.
  5. Підтвердіть операцію і внесіть готівку в купюроприймач.
  6. Отримайте чек з номером переказу та повідомте його одержувачу.

Таким чином, якщо ви регулярно користуєтеся платіжною системою Золота Корона, то в цьому випадку карта грошових переказів стане для вас незамінним помічником, а відправка грошей вашим рідним і близьким не буде віднімати ні часу, ні зайвих зусиль.

Обмеження на перекази Золота Корона

При використанні сервісу грошових переказів Золота Корона діють обмеження на суми та кількість операцій, які може зробити клієнт. Всього таких обмежень 5:

  • Максимальна сума, яку допускається відправляти для отримання на території Росії, становить 15 тисяч євро, 20 тисяч доларів США або 600 тисяч рублів. Це обмеження встановлюється федеральний законодавством РФ, і ні в одній платіжній системі відправити велику суму грошей ви не зможете.
  • Протягом одного дня нерезидент РФ може зробити необмежену кількість перекладів Золота Корона за кордон, але загальна сума таких переказів не може перевищувати 5 тисяч доларів США або еквівалент в євро або рублях.
  • У Китай можна відправити максимум 20 тисяч доларів США.
  • У Туреччині можна отримати максимум 10 тисяч доларів США.
  • Максимальна сума грошового переказу в Абхазію протягом доби становить 100 тисяч рублів або еквівалент в доларах США.

У деяких країнах, обмеження на видачу або відправку готівкових коштів регламентуються місцевими законами, тому перш, ніж відправляти кому-небудь великі суми грошей, переконайтеся у відсутності таких обмежень. Зробити це можна на сайті перекладів Золота Корона, здійснивши пошук інформації про пункт отримання в меню «Де отримати», доступному на будь-якій сторінці сайту.

Комісії Золотої Корони

Одне з головних переваг Золотої Корони, що дозволяє цьому платіжного сервісу активно розвиватися і постійно збільшувати число скоєних з його допомогою перекладів - привабливі для клієнтів тарифи на операції. Комісії Золотої Корони одні з найнижчих серед аналогічних систем. Так, перекази по Росії тарифікуються за все в 1% від суми відправлених коштів, а крім цього, максимальна комісія обмежена 1000 рублів.

Для порівняння, комісії в міжнародній платіжній системі Western Union досягають 10% від суми переказу. Звичайно, кількість точок видачі переказів Western Union в рази більше, ніж у Золотої Корони. Але якщо ви хочете відправити гроші не в яку-небудь екзотичну країну, а в країни, що входять в мережу покриття Золотої Корони, то переплачувати немає ніякого сенсу.

Ще одна важлива відмінна риса тарифної політики Золотої Корони - комісії для різних країн різні, в залежності від умов, забезпечених для роботи платіжної системи, в тій чи іншій країні. Так, грошові перекази в Грецію, Ізраїль або Чехію мають єдину комісію - незалежно від суми переказу - 1%. А для відправки грошей в деякі країни застосовуються фіксовані комісії:

  • в Китай - 25 доларів США незалежно від суми;
  • до В'єтнаму - 10, 15 або 25 доларів США в залежності від суми переказу (до 2 тисяч, від 2 до 5 тисяч або від 5 до 10 тисяч доларів).

Переклади в Туреччину тарифікуються комбінованим способом - при сумі до 200 доларів США або євро комісія Золотої Корони складе 3 долари або євро, а за відправку більших сум система бере 1,5% від суми переказу.

Повний перелік комісій Золотої Корони доступний на офіційному сайті системи за адресою.

Зверніть увагу, що банки-партнери в деяких випадках можуть стягувати свою, відмінну від стандартної, комісію за видачу переказу. Тому перш, ніж відправитися отримувати перелічені вами гроші, за допомогою сервісу пошуку пунктів видачі на сайті Золотої Корони уточніть - стягується додаткова комісія за видачу готівки в обраному вами банку.

Як отримати переказ Золота Корона

Для того, щоб отримати переклад Золота Корона одержувачу необхідно звернутися в найзручнішу точку отримання і відправки перекладів і пред'явити будь-який документ, що засвідчує вашу особу, а також назвати оператору номер переказу. Знати суму, яку вам відправили, при цьому не потрібно. Завдяки автоматичному СМС-інформування, номер переказу надійде на ваш мобільний у вигляді СМС, а оптимальну точку для отримання готівки ви можете визначити на офіційному сайті Золотої Корони в меню «Де отримати». Якщо з яких-небудь причин СМС-повідомлення вам не надійшло, то необхідно дізнатися у відправника коштів номер переказу. Видача переказів Золота Корона завжди безкоштовна для одержувача.

Видача переказів Золота Корона завжди безкоштовна для одержувача

На офіційному сайті сервісу грошових переказів Золота Корона, в головному меню сайту, можна не тільки уточнити пункти відправлення та видачі грошей, але і в будь-який час дізнатися статус відправленого переказу. Це допоможе вам переконатися в тому, що гроші дійсно були відправлені або, навпаки, видані.

Золота Корона - Погашення кредитів

Спеціально для позичальників банків був створений сервіс «Золота Корона - Погашення кредитів». Ця послуга дозволяє власникам кредиту будь-якого банку швидко і зручно здійснювати щомісячні платежі в будь-який час доби в пунктах обслуговування Золотої Корони. Алгоритм оплати кредиту таким способом гранично простий:

  1. Знайдіть найближчий пункт оформлення перекладів Золота Корона, наприклад, салон зв'язку Евросеть, Зв'язковий, МТС або Білайн. Повний список партнерів сервісу доступний на сайті системи за адресою -.
  2. Передайте оператору партнера сервісу «Золота Корона - Погашення кредитів» ваш паспорт, а також повідомте номер кредитного договору і (або) номер кредитної картки.
  3. Внесіть гроші через касу.
  4. Отримайте чек, що підтверджує вашу операцію.

Терміни надходження грошових коштів в оплату кредиту через Золоту Корону набагато менше, ніж при відправці через сторонні банки. Як правило, гроші надходять на кредитний рахунок протягом декількох хвилин.

Комісія, що стягується за оплату кредиту таким способом, залежить від суми переказу і може відрізнятися для кредитів, отриманих в різних банках. Визначити точний розмір комісії можна, якщо ввести назву вашого банку в екранну формую. Оплатити кредит або поповнити картковий рахунок без комісії можуть позичальники банку Траст , Русфінанс банку , Уралсиб банку , МТС-Банку.


Підводячи підсумок, необхідно сказати що система грошових переказів Золота Корона абсолютно заслужено користується популярністю серед росіян, як один з найдоступніших, швидких, надійних і недорогих платіжних сервісів. Моментальне надходження грошей одержувачу і невисокі комісії - цим відрізняється Золота Корона від аналогічних платіжних систем.

Корисні посилання

Офіційний сайт сервісу миттєвих грошових переказів «Золота Корона»:

Тарифи на перекази Золота корона:

Офіційний сайт сервісу «Золота Корона - Погашення кредитів»: