Реклама
Реклама
Реклама

У Феодосії чоловік перетворив свою дружину в секс-рабиню

Минулого тижня в Феодосії співробітники Феодосійського відділу по боротьбі з організованою злочинністю (УБОЗ) звільнили 21-річну дівчину з сексуального рабства. Кілька днів троє феодосийцев тримали її в підвалі і «пригощали нею» своїх гостей.

Як повідомив феодосійської газеті Кафа начальник Феодосійського ВБОЗ Олександр Седлецький, увечері 3 листопада надійшла інформація про те, що в Феодосії в приватному секторі на вулиці Пономарьової катують жінку, а її крики чутні всій окрузі.

- Через 15 хвилин ми прибули за вказаною адресою, виявили трьох чоловіків і понівечену дівчину, - сказав А. Седлецький. - Зовнішній вигляд потерпілої неможливо описати словами. Від подібного видовища стало погано навіть бувалим досвідченим співробітникам ВБОЗу. Її тіло було синім від побоїв, його покривали численні рани і синці. «Швидка» доставила потерпілу в травматологію, а трьох її мучителів ми затримали.

В ході розслідування встановлено, що дівчина приїхала з Харкова і жила в цивільному шлюбі з 31-річним феодосійці в його будинку, в якому її і виявили співробітники Феодосійського ВБОЗ. Їхнє спільне життя не склалося, і харків'янка планувала покинути свого співмешканця. Дізнавшись про її наміри, чоловік звинуватив дівчину у крадіжці дорого цифрового фотоапарата, зв'язав її і зажадав «відпрацювати» вартість пропажі.

- Припускаю, що пропажа міфічної фотокамери була приводом для перетворення співмешканки в секс-рабиню. Домовласник і його два 26-річних приятеля побили жінку силовим прутом (спортивний снаряд, що складається з двох дерев'яних палиць, з'єднаних між собою пружиною. - Ред.), Прив'язали їй руки і ноги до дерев'яної рами, - повідомив Олександр Миколайович. - Вони заклеїли її рот скотчем, щоб потерпіла не кричала, коли її ґвалтували. Винахідливість цих збоченців не мала меж. Спину і живіт нещасної вони припікали розпеченим сковородою, а для гостроти відчуттів стали метати в неї ножиці.

За інформацією Феодосійського ВБОЗ, під час одного з кидків ножиці розкрилися і прибили в скроню дівчини, проткнувши вену. Насилу чоловіки зупинили кровотечу і спустили нещасну на ніч в підвал. Вранці 3 листопада дівчину витягли з підвалу і пропонували її кожному візитерові, що приніс компанії випивку і закуску.

- Якби в той вечір ми не звільнили її, то ще одну добу вона навряд чи б прожила, - підсумував Олександр Седлецький. - Проти цих феодосийцев порушено кримінальну справу. Їм інкримінується відразу кілька злочинних діянь, за які передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 15 років. Один з них вже написав кілька скарг, вказуючи, що вступав в сексуальний контакт з постраждалою за обопільною згодою.

Медики прогнозують постраждалої тривале лікування в стаціонарі.

Читайте по темі:

Журналістку звірячому згвалтували під час репортажу

Згвалтування прирівняли до злочинів проти людяності

Скандал! У Харкові побили журналіста!

70-річний нянь зґвалтував дитину

Троє чоловіків зґвалтували жінку в день її народження

Чи не набридаємо! Тільки найважливіше - підписуйся на наш Telegram-канал