Реклама
Реклама
Реклама

Ціни на квартири в Україні впали на 15%

  1. Орфографічна помилка в тексті:

18 січня 2018, 8:50 Переглядів: 18 січня 2018, 8:50 Переглядів:   Фото: Анастасія Іскрицька   За 2017 рік ціни на нерухомість в Україні в різних сегментах цього ринку знизилися на 10 - 15%

Фото: Анастасія Іскрицька

За 2017 рік ціни на нерухомість в Україні в різних сегментах цього ринку знизилися на 10 - 15%. Про це сайту "Сегодня" розповів голова нацради Ріелторської палати України Віктор Несін.

Падіння цін на квартири, за словами експерта, пов'язано з відсутністю грошей у населення. Причому, навіть ті люди, у яких є заощадження, не поспішають вкладати їх в нерухомість через напружену і нестабільну ситуацію в Україні.

"Населення на сьогоднішній день може купувати нерухомість лише шляхом продажу якоїсь своєї однієї квартири і покупки інший, або ж по розселенню. Якби була іпотека, у нас би збільшилася кількість покупців, як мінімум серед тих людей, у яких стабільна заробітна плата. їх мало, але вони все-таки є ", - говорить Несін.

Експерт зазначив, що в 2018 році збережеться така ж тенденція, як і в минулому, і ціни просядуть, приблизно на 10%, хоча критичного обвалу не буде.

Детальніше читайте на сайті "Сегодня" в матеріалі " Що буде з ринком нерухомості в Україні: різкий обвал або зростання цін ".

У той же час, в 2018 році програму "Доступне житло" замість 1 млрд гривень профінансують на 100 млн гривень, ще 30 млн грн держава виділила на забезпечення молоді житлом. Але це краще ніж в останні роки, коли програма практично не фінансувалася. "Сегодня" дізнався, за кого держава може заплатити частину вартості житла :

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Квартири в Україні помітно подешевшали - експерт". інші Новини нерухомості дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ