Реклама
Реклама
Реклама

Новобудови в центрі Києва

Останнім часом все більш затребуваною на українському ринку нерухомості стає первинна нерухомість. Основними перевагами цього виду житла в порівнянні з вторинними об'єктами є зручні для покупця умови оплати, краще його якість і гарантоване усунення можливих дефектів будівельною компанією в разі їх виявлення відразу після того, як покупець в'їжджає в недавно придбану квартиру. При цьому угода оформляється з мінімальними витратами, що теж є важливим фактором вибору.

З цієї причини все частіше потенційні покупці столичної нерухомості звертають увагу саме на новобудови, справедливо вважаючи, що таке капіталовкладення більш вигідно в довгостроковій перспективі.

Новобудови в центрі Києва http://jackhouse.com.ua/new-building-center цікаві для покупця, перш за все, з точки зору зручності розташування, але не тільки цим. Як правило, в центрі міста місця під забудову вибирають девелоперські організації з досвідом роботи в елітній нерухомості. Це має на увазі максимально досяжний при нинішніх технологіях якість житла, що здається в експлуатацію такими забудовниками. Тому, якщо ви орієнтовані на покупку апартаментів вищого рівня комфорту і безпеки, то перш за все звертайте увагу на нові будівлі, зведені в престижних районах Києва.

На Печерську багато об'єктів первинної нерухомості. Жити тут комфортно, і це загальновизнаний факт. Внутрішня інфраструктура, заспокійлива обстановка старого міста, близькість парків і Дніпра - ось ті очевидні характерні риси цього київського району, через які багато хто воліє його в плані постійного проживання.

Тому цілком обґрунтованим можна вважати вибір Печерська компанією Taryan Group для розташування нового клубного будинку Jack house. Цей 31-поверховий хмарочос скоро буде зданий в експлуатацію, тому якщо вас цікавлять новобудови в центрі Києва, причому ви хочете отримати апартаменти кращої якості, то квартира тут може стати для вас будинком вже в найближчому доступному для огляду майбутньому.

Апартаменти в «Джек Хаус» будуть володіти всіма плюсами первинного сектора нерухомості: вони облаштовані згідно з останніми тенденціями в будівництві, із застосуванням високоякісних оздоблювальних матеріалів, оптимально зоновано, з урахуванням можливої ​​надалі перепланування. Широкий діапазон площ житлових приміщень дозволить вам вибирати, виходячи з вашого бюджету і переваг, а також сімейного стану.

Як і майже будь-яка новобудова в престижному районі, «Джек Хаус» матиме систему відеоспостереження і комфортні умови для утримання транспорту, цілодобову охорону і закриту прибудинкову територію. Але Taryan Group дотримується концепції створення дійсно ексклюзивних об'єктів нерухомості, тому банальні рішення не для цього забудовника. У проект увійде лаунж-простір на експлуатованої даху хмарочоса. «Джек Клаб» буде організований відповідно до новітніх тенденцій у сфері відпочинку, а вид з найвищої точки хмарочоса «Джек Хаус» зробить його воістину унікальним місцем для релаксу. 46.4.130.245

Новобудова - це прекрасний варіант для людини, яка мріє почати життя з чистого аркуша, адже квартира в такому будинку буде мати особливу, особисто вашу енергетику, незамутнену колишніми господарями. Але якість житла в новобудовах, нехай навіть в центрі Києва, досить різний, тому орієнтуйтеся на кращі зразки елітної нерухомості, серед яких гідне місце незабаром займуть апартаменти в ЖК Jack house.

Дата додавання статті: 25 жовтень 2016 р