Реклама
Реклама
Реклама

Житловий Комплекс в смт Подвірки

  1. Ви давно мріяли про квартиру в новобудові на Холодній Горі? Тоді Ви точно потрапили за адресою!
  2. план поверху
  3. Планування однокімнатної квартири (варіант 1)
  4. Планування однокімнатної квартири (варіант 2)
  5. Планування двокімнатної квартири (варіант 1)
  6. Планування двокімнатної квартири (варіант 2)
  7. Планування трикімнатної квартири

Ви давно мріяли про квартиру в новобудові на Холодній Горі?

Тоді Ви точно потрапили за адресою!

Ціна від 9500 грн / м2

Забудовник ТОВ «Фінансово-будівельна група»

ТОВ «Фінансово-будівельна група» утворено в 2004 році. Основним і пріоритетним видом діяльності є будівництво житла та об'єктів соціально-культурного та промислового призначення.

Підприємством проводиться великий перелік будівельних робіт, які цілком відповідають сучасним вимогам будівельних технологій і дизайну, в тому числі, монтаж залізобетонних конструкцій, цегляна кладка, оздоблювальні, електромонтажні, фасадні, покрівельні роботи, а також роботи по газифікації.

За цей час здано в експлуатацію житлові будинки в Харкові і Валках, триває будівництво житла в селищах Солоницівка і Подвірки.

У числі перспективних проектів: котеджі для індивідуального будівництва, реконструкція, будівельно-реставраційні роботи.

Як джерела фінансування будівництва залучаються міжнародні інвестиції, інститути спільного інвестування (інвестиційні фонди), випуск і продаж цільових облігацій, використання фондів фінансування будівництва (ФФБ), інвестиції українських замовників, бюджетні кошти.

Також підприємство успішно займається промисловим будівництвом - це один з небагатьох в Харківській області генеральних підрядників з будівництва промислових об'єктів, замовниками якого є підприємства з іноземними інвестиціями.

Серед великих замовників ТОВ «Фінансово-будівельна група»: ТЕЦ-5 (будівництво градирні), міністерство оборони (будівництво багатоповерхового житлового будинку), ДП з ІІ «Книжковий клуб« Клуб сімейного дозвілля »(будівництво приміщення для зберігання, фасування і упаковки друкованої продукції ), АКБ «Меркурій» (будівництво житлових будинків), клінічна лікарня м Валки (житловий будинок), ТОВ «Астрон» (будівництво фабрики з виробництва картонної пакування), і т. д.

Підприємство самостійно здійснює комплексне проектування, як для власних цілей, так і під замовлення.

Про житловому комплексі:

Ви давно мріяли про квартиру в новобудові на Холодній Горі? Тоді Ви точно потрапили за адресою!

Пропонуємо до Вашої уваги нову, сучасну, комфортабельну квартиру від Забудовника !!! Наш проект є унікальним поєднанням всього того, що Ви хотіли б бачити у своїй новій квартирі! А головне за найнижчою ціною в Харкові!

Житловий комплекс розташований в екологічно чистому районі, смт Подвірки, вул. Дзержинського, метро «Холодна гора» 7 - 10 хвилин на маршрутке.Проектом передбачено будівництво комплексу складається з 3х житлових будинків, на даний момент у продажу 1й - будинок 3х під'їзний, 10-ти поверховий, в якому представлені одно-, дво- , трьох- кімнатні квартири. Площа від 42 до 90 кв.м. Будинок оснащений ліфтами вантажопідйомністю 600 кг. Планом передбачено озеленення прибудинкової території, облаштування спортивного та дитячого майданчиків, зон відпочинку, автомобільної стоянки. Біля будинку ліс, джерело, добре розвинена інфраструктура: магазини, лікарня, школа, садок, ресторан, салон краси, зручна транспортна розв'язка.

Кількість квартир - 160.

Уже побудовано 5 поверхів. Будинок цегляний, утеплений за сучасними технологіями.

1.Доехать до новобудові можна від м.Холодная Гора - 3 платформа - будь-яка маршрутка, що йде на Солоницівка (ходять один за одним) і на Вільшани. Зупинка - Подвірки і від зупинки повернутися 50м назад пройти вздовж теплотраси, повернувши разом з нею наліво і 5-й будинок від траси - стоячи, огороджена будмайданчик. Будівельний адреса - вул.Дзержинського, 16 (на розі з ул.Макаренко)

2. Недалеко від будинку (пройти хвилин 10) знаходиться школа.

3.Детскіе сади - 3 шт. - знаходяться в Солоницівці - від будинку 2 зупинки проїхати на маршрутці (до кола автобуса). Дуже зручно, так як вранці маршрутки в Солоницівка йдуть порожні і назад сісти на колі маршрутки (кінцева) і через 10 хв приїхати до Харкова.

Комплектація квартир:

1. Стан квартир - будівельне, стоять перегородки.

2. Вхідні двері залізна, вогнестійка, хорошої якості.

3. У кожній квартирі встановлено якісні металопластикові вікна та балконний блок.

4. На будинку буде встановлений лічильник на тепло, що істотно знизить Ваші комунальні витрати.

5. Водопостачання (холодна і гаряча), каналізація - пластикові труби, електрична розводка мідними жилами до точок підключення.

6. Встановлено прилади обліку на воду, газ, світло.

Здійсніть свою мрію в реальність - встигніть купити квартиру в новому ЖК по горя ціною!

Рідкісне пропозицію - надається розстрочка до кінця будівництва.

Термін здачі будинку - третій квартал 2019 года!

план поверху

план поверху

Планування однокімнатної квартири (варіант 1)

Планування однокімнатної квартири (варіант 1)

Планування однокімнатної квартири (варіант 2)

Планування однокімнатної квартири (варіант 2)

Планування двокімнатної квартири (варіант 1)

Планування двокімнатної квартири (варіант 1)

Планування двокімнатної квартири (варіант 2)

Планування двокімнатної квартири (варіант 2)

Планування трикімнатної квартири

Планування трикімнатної квартири

Ви давно мріяли про квартиру в новобудові на Холодній Горі?