Реклама
Реклама
Реклама

У ЖК "Петровський квартал" киянам пропонують поміняти стару квартиру на нову

28 березня 2017 р 14:25

ЖК "Петровський квартал" в Києво-Святошинському районі пропонує жителям столиці обмін старої квартири на апартаменти в новому будинку. Площа житла можна збільшити в два рази без будь-яких доплат.

Про це KV стало відомо з повідомлення сайту ЖК "Петровський квартал".

"Схема роботи наступна: спочатку бажаючий отримує консультацію фахівця, потім проводяться попередня оцінка його квартири, прорахунок розстрочки (при необхідності) і вибір квартири в ЖК з урахуванням вартості наявного житла. Після відбувається бронювання обраної покупцем квартири в ЖК (договір завдатку), продаж належної йому квартири і оплата нової квартири з підписанням договору купівлі ", - йдеться в повідомленні.

Підписуйтесь на новини "Київ Vласть"

Також повідомляється, що даною програмою вже скористалися багато сімей.

"Ми жили у двокімнатній квартирі на Борщагівці, в старенькій хрущовці. Було тісно, ​​так як у нас двоє дітей, а кімнати були по 12 і 8 м, кухонька взагалі 6,5м. Дізналися про програму обміну житла в" Петровському кварталі "і вирішили ризикнути. у підсумку, ми продали хрущовку і за неї придбали квартиру загальною площею 111 м2, з великими світлими кімнатами і двориком. ми дуже задоволені, і нехай дорога до роботи у нас займає більше часу, але жити в новому будинку, в екологічно чистому місці - це здорово! ", - поділилася одна з покупців квартир.

"Від батьків нам дісталася однокімнатна квартира на Троєщині, в панельному будинку. Вся сім'я працює на правому березі, і час на дорогу займало стабільно більше години в одну сторону. Побачили рекламу за програмою розширення житла, і вирішили спробувати, бо дуже хочемо завести дітей, в нашій квартирі це зробити було неможливо. Спеціаліст програми обміну житла запропонував нам двокімнатну квартиру. Ми прикинули, і вирішили переїхати в ЖК "Петровский квартал" в двокімнатну квартиру площею 59 кв.м. Після цього наше життя змінилося кардинально. Спасибі обміну житла - країна отримала новий осередок суспільства! "- вважають Василь і Марина Петренко.

В "Петровському кварталі" відзначають, що перевагами подібного обміну стає те, що свою житлоплощу можна збільшити в два рази, отримавши незалежність від ЖЕКу (в будинку є своє опалення і гаряча вода). Пропоновані квартири - з зручними плануваннями і великими кухнями. На території ЖК ведеться відеоспостереження тощо.

Нагадаємо, як раніше повідомляла KV , В ЖК "Петровський Квартал" офіційно створили футбольну команду, кістяк команди склали власники квартир житлового комплексу.

Ч ітайте: В "Петровському кварталі" пройшло святкування Дня Святого Миколая

Київ Vласть