Реклама
Реклама
Реклама

Дизайн залу в квартирі - 150 фото варіантів інтер'єру залу. Поради досвідченого дизайнера

  1. Дизайн залу в хрущовці
  2. Таблиця поєднання кольорів
  3. Як вибрати меблі?
  4. Вибираємо стиль інтер'єру
  5. класичний
  6. Хай тек
  7. модерн
  8. 150 фото ідей - дизайн залу в квартирі

Вітальня або зал є, мабуть, головним місцем в будь-якій квартирі. Тут збирається вся родина для вечірнього перегляду фільму, читання або іншого приємного проведення часу. Тут же проходять сімейні свята, вечірки і дружні зустрічі. Тому дизайн залу повинен бути зручним, комфортним і відповідати побажанням усіх домочадців.

Тому дизайн залу повинен бути зручним, комфортним і відповідати побажанням усіх домочадців

Дизайн залу в хрущовці

Квартири радянської планування мають стандартний зал площею 18 кв.м. Якщо квартира однокімнатна, то в залі повинна вміститися вся родина, тому необхідно всіма доступними способами звільнити і розширити простір. Для візуального розширення необхідно використовувати світле підлогове покриття, світлі стіни бажано в теплих пастельних тонах. Фізично збільшити простір вам допоможе вбудовані меблі і розкладний диван-ліжко. ось посилання на цей салон , Де модно меблі купити. Дизайн залу в квартирі такого типу найкраще робити в стилі мінімалізм.

У двох-і трикімнатних квартирах зал часто буває прохідним, тому потрібно добре продумати планування. У двокімнатній квартирі можна прибрати перегородку між спальнею і тещиної кімнатою, залишивши прохід тільки через «тещінку». А в трійці ви можете об'єднати зал з кухнею, створивши велику і сучасну кухню-вітальню площею в 24 кв.м.

Тут для вас підібрані кращі фото дизайну зали квартир в хрущовках.

Приватний будинок або котедж є мрією для багатьох сімей. І легко зрозуміти чому: будинок можна спроектувати і побудувати на свій смак, і в ньому набагато більше простору для творчості, ніж у квартирі.

У будинку можна втілити найрізноманітніші ідеї інтер'єру залу, починаючи від стилю кантрі до модерну, проте варто пам'ятати просте правило: співвідношення меблів і вільного простору повинні бути приблизно 1: 1, а також приміщення повинно бути комфортним для всіх членів сім'ї.

Якщо ви хочете зробити свою вітальню по-справжньому затишною, то можна встановити камін. Уявіть, як здорово холодними зимовими вечорами збиратися біля нього всією родиною! Однак поставтеся відповідально до безпеки установки каміна, особливо в дерев'яних будинках. Жителям квартир не слід засмучуватися, адже зараз для них є величезний вибір електричних камінів.

Таблиця поєднання кольорів

Таблиця поєднання кольорів

Нижче ви можете переглянути кращі фото дизайну зали в приватних будинках.

Як вибрати меблі?

Зараз є великий вибір м'яких та корпусних меблів, і тут, звичайно, слід орієнтуватися на смак господаря. Намагайтеся вибирати не дуже громіздкі варіанти, віддаючи перевагу більш практичною і функціональних меблів.

Вибираємо стиль інтер'єру

Дизайн залу в квартирі або будинку може бути виконаний в різних стилях, познайомимося з найпопулярнішими з них.

класичний

Цей стиль є, мабуть, найпоширенішим, адже класика завжди залишається в моді. У класичному інтер'єрі використовуються суворі кольори, зазвичай відтінки коричневого і молочного, а також вітається натуральність фактур і елементів декору.

Хай тек

Цей стиль буде до вподоби сучасним людям, які йдуть в ногу з часом. У ньому використовується багато блискучого металу на тлі світлих кольорів і яскравих окремих елементів. Всі меблі та конструкції максимально легкі.

модерн

Стиль модерн зараз дуже популярний, так як він поєднує в собі красу, функціональність і зручність. У ньому дизайнери використовують сучасну трансформується меблі, багато лаконічних і яскравих елементів, як вбудоване підсвічування, багаторівневі стелі і ніші в стінах.

Які б сміливі ідеї інтер'єру залу ви не хотіли втілити, почати вам доведеться з ремонту. Ремонт - це дуже трудомісткий, але в той же час захоплюючий процес. Дивно спостерігати, як чорнові роботи починають переходити до завершальних стадіях обробки і декорування, коли на ваших очах мрії перетворюються в реальність!

150 фото ідей - дизайн залу в квартирі

150 фото ідей - дизайн залу в квартирі

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????

Immagini 004

Оцініть статтю: Поділіться з друзями!

Як вибрати меблі?