Реклама
Реклама
Реклама

Жителі "Хмар" нарядять до Нового року ялинку у дворі

Будинок уже ввели в експлуатацію.

"Атомстройкомплекс" - один з провідних забудовників Єкатеринбурга - ввів в експлуатацію житловий комплекс бізнес-класу "Хмари". 27-поверхової свічці в районі Південного Автовокзалу присвоєно поліцейський адреса: вулиця Цвіллінга, 58, повідомили " Уралінформбюро "В прес-службі компанії.

Висотка оригінальної форми відмінно вписалася в існуючу забудову: вона знаходиться в районі з розвиненою транспортною та торговельною інфраструктурою. У крокової доступності від "Хмар" розташовані дитячі садки і школи, магазин і зупинки громадського транспорту. Завдяки цьому дістатися до центру міста можна буквально за 15 хвилин.

Завдяки цьому дістатися до центру міста можна буквально за 15 хвилин

Ще на етапі будівництва ЖК була розробила функціональна модель комплексу, що визначає основні потоки жителів, їх гостей і обслуговуючого персоналу. Це дозволило найбільш раціонально організувати громадський простір будинку. Наприклад, проектувальники продумали, як жителі будуть викидати сміття, де будуть розвантажуватися будівельні бригади, а де - гуляти мами з малюками.

Наприклад, проектувальники продумали, як жителі будуть викидати сміття, де будуть розвантажуватися будівельні бригади, а де - гуляти мами з малюками

У компактному дворі крім дитячого майданчика передбачена спортивна зона і лавочки. У центрі висаджена ялинка, яку сусіди зможуть прикрашати до Нового року. Для автомобілів побудований місткий підземний паркінг.

Для автомобілів побудований місткий підземний паркінг

У комплексі представлені одно-, дво- і трикімнатні квартири з професійної чистової обробкою. Слід зазначити, що всі квартири в "Хмари" були розкуплені ще на стадії будівництва.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram для швидкого доступу до новин!