Реклама
Реклама
Реклама

«Басейн у дворі»: в соцмережах пермяки поскаржилися на затоплений водою двір

У соцмережах жителі Пермі поскаржилися на затоплений водою двір біля будинків на вулиці Єлькіна. За словами жителів, в ситуації винні дорожні будівельники, які при ремонті не передбачили отвори для відводу талих вод. «Як же ви там з дітьми гуляєте, з колясками? А під цією водою не приховані відкриті люки? Так і до біди недалеко? »- цікавляться у жителів передплатники. «Це цілий басейн у дворі. Як мінімум, човен потрібна для пересування », - жартують інші користувачі.

На ситуацію відреагували творці мемів. У приміських паблік поширюються колажі, на яких зображена затоплена вулиця Єлькіна, де у воді на плоту плавають головні герої фільму «Титанік».

Business Class в міській адміністрації пояснили, що заходи з видалення води з території двору знаходяться на контролі адміністрації Свердловського району Пермі. «Роботи з прочищення зливової каналізації за даною адресою будуть проведені до 20 квітня», - повідомили в мерії.

НЕ пропустіть: У соцмережах жителі Пермі поскаржилися на затоплений водою двір біля будинків на вулиці Єлькіна Як «Титанік»: в Прикамье повністю затопило автодорогу біля селища Ферма

Фото: ВКонтакте / Моє місто-Перм.

«Як же ви там з дітьми гуляєте, з колясками?
А під цією водою не приховані відкриті люки?
Так і до біди недалеко?