Реклама
Реклама
Реклама

Дорожні обмеження у вихідні. Що перекриють і як об'їхати

  1. Нічний велопарад
  2. Закриття вестибюлів метро
  3. Зйомки фільму
  4. Будівництво будинків, доріг і метро
  5. інженерні роботи

Цими вихідними в столиці відбудеться наймасовіший нічний велопарад - очікується близько 20 тисяч учасників. Однак, щоб провести заїзд без пригод, в нічний час перекриють кілька вулиць у центрі міста. Крім того, в Москві продовжують будівництво нових будинків, станцій метро і доріг. Про всі обмеження для автомобілістів в ці вихідні, читайте в матеріалі порталу Москва 24. Цими вихідними в столиці відбудеться наймасовіший нічний велопарад - очікується близько 20 тисяч учасників

Фото: портал мера і уряду Москви / Роман Васильєв

Нічний велопарад

Нічний велопарад стартує в столиці ввечері 4 серпня. Заради заходи в центрі міста перекриють рух на багатьох вулицях. Ділянки будуть поступово відкривати у міру просування велосипедистів. Так, з 22:30 проїзд закриють на Суворовської площі, Самотечній та Садової-Самотечній вулицях, Кольоровому, Страсному, Петровському, Тверському і Нікітському бульварах, Новому Арбаті, Мохової, Хамовницький Валу, Охотному Ряду, а також перекриють рух по Театральному проїзду.

Так, з 22:30 проїзд закриють на Суворовської площі, Самотечній та Садової-Самотечній вулицях, Кольоровому, Страсному, Петровському, Тверському і Нікітському бульварах, Новому Арбаті, Мохової, Хамовницький Валу, Охотному Ряду, а також перекриють рух по Театральному проїзду

Фото: transport.mos.ru

Хто керуватиме країною і за кількома набережних: Смоленської, Ростовської, Саввінской, Новодівичому, Фрунзе, Пречистенською і Кремлівської. Перекриття заплановані також на Новій і Старій площах, Варварка, Великому Москворецькому мосту, Болотної вулиці і Болотної площі.

Часткові обмеження введуть з 17 годині 4 серпня до 3 години 5 серпня на Суворовської площі і прилеглих до неї вулицях. Там для авто виділять тільки одну смугу руху. Закриють одну смугу і на Болотній площі і прилеглих вулицях. Обмеження триватиме з 23 годині 4 серпня до 4 години 5 серпня.

Закриття вестибюлів метро

Вестибюлі станцій "Любліно" і "Третьяковська" закриють для ремонту до 6 серпня. З 22 годині 3 серпня до відкриття метрополітену 6 серпня буде закритий південний вестибюль станції "Любліно" (на вулиці Радгоспна, будинок 41). Для входу і виходу в місто буде працювати північний вестибюль станції. Крім того, в цей же період для пасажирів закриють вестибюль станції "Третьяковська" і прилеглий до нього подулічний перехід (на вулиці Велика Ординці, Великий Толмачевский провулок). Вхід і вихід пасажирів буде здійснюватися через вестибюль станції "Новокузнецька".

Зйомки фільму

Фото: transport.mos.ru

У Орликова провулку і на ділянці вулиці Каланчевская в Москві буде перекрито рух транспорту з 22 годині 4 серпня до 6 години 5 серпня. Рух перекриють у зв'язку зі зйомками фільму. Перекриття будуть діяти в Орликова провулку - від вулиці Каланчевская до Садового кільця і ​​на вулиці Каланчевская - від проектованої проїзду № 967 до Орликова провулка в сторону Садового кільця. Об'їхати перекриті вулиці можна буде по вулиці Маші Пориваєвої.

Будівництво будинків, доріг і метро

Фото: transport.mos.ru

До 28 серпня повністю перекрита ділянка Середнього Міжнародного провулка - від перетину з Міжнародної вулицею до будинку 17, корпус 1 по Міжнародної вулиці. Тут продовжують будівництво житлового комплексу. Об'їхати закриту ділянку можна, скориставшись провулком біля сусіднього бізнес-центру.

Фото: transport.mos.ru

Також в зв'язку з будівництвом будівлі до 29 серпня частково перекрита одна смуга Пресненського Валу в районі володіння 21 (ділянка 1 на схемі).

Фото: transport.mos.ru

У Промисловому проїзді від будинку 6, будова 5 до будинку 6, будова 3 по вулиці Барклая упорядковують будівельний майданчик. До 10 серпня на цій ділянці обмежено рух по одній смузі.

Фото: transport.mos.ru

Крім того, до 14 серпня перекритий Колінчастий провулок - від будинку 16 до перетину з вулицею Мішина. Ділянка закрили для автомобілів через будівництво житлового будинку. Об'їхати закриту ділянку можна, скориставшись вулицею Мішина або Петровсько-Розумовським проїздом.

Фото: transport.mos.ru

З 1 серпня по 30 жовтня повністю перекритий 22-й кілометр дублера Калузького шосе в бік центру. Об'їхати закриту ділянку можна по основній трасі.

Фото: transport.mos.ru

У зв'язку з будівництвом ділянки Кожуховського лінії метро до 1 грудня повністю перекрита ділянка проїзду Ентузіастів під Дангауеровскім шляхопроводом. Об'їхати закриту ділянку можна по шосе Ентузіастів, розвернувшись на естакаді на авіамоторні вулиці.

Фото: transport.mos.ru

До 31 серпня складніше проїхати по одній смузі на ділянці Дмитровського шосе - від будинку 65 до будинку 71. Це пов'язано з будівництвом Люблінсько-Дмитрівській лінії метрополітену.

інженерні роботи

Фото: transport.mos.ru

До 25 серпня обмежено рух по одній смузі Нахімовського проспекту - на ділянці від будинку 67 до будинку 63. Це потрібно для реконструкції інженерних мереж.

Фото: transport.mos.ru

Також до 25 серпня прокладають інженерні мережі на Ходинському вулиці. У районі будинку 9, будова 2 Пресненського Валу перекрита одна смуга руху (ділянка 1 на схемі).

Фото: transport.mos.ru

По 15 вересня відбувається поетапне перекриття однієї смуги руху по вулиці Асєєва. Від будинку 12-14 по вулиці Усієвича до будинку 6 по вулиці Асєєва підключають інженерні мережі.

Фото: transport.mos.ru

На 5-й Магістральної вулиці в районі будинку 18 також перекрили одну смугу, організувавши пріоритетне право проїзду. Обмеження діє по 25 серпня.


Федотов Анатолій