Реклама
Реклама
Реклама

Вхідні металеві двері в Хімках

  1. Умови доставки і установки

Консультація і оформлення замовлення в Химки відбувається з 8: 00-22: 00 (без вихідних) за телефонами, вказаними на сайті, або за формою «он-лайн замовлення» в будь-який час.

Виїзд нашого «майстра-замірника» в міста московської області входить у вартість. Час роботи майстра з 10: 00-20: 00, при попередній домовленості.

Наша компанія випускає вхідні двері, які чудово зарекомендували себе в багатьох містах Росії, в тому числі і в Хімках.

Ми вже багато років займаємося виробництвом сталевих дверей і зможемо виконати замовлення будь-якої складності . Наші вироби мають гарантію якості і виконуються за європейськими стандартами і нормами. Крім того, ми виготовляємо їх з якісних сучасних матеріалів з невеликим вкрапленням всіляких елементів декору.

Умови доставки і установки

  • Доставка БЕЗКОШТОВНА при замовленні монтажу;
  • Без установки вартість доставки 1500 р. + 30 руб / км від МКАД;
  • 10 км від МКАД і 80 км по Ленінградському, Дмитрівському, Волоколамському, Новоризькому шосе - без доплати за кілометраж;
  • При замовленні понад 5 дверей діють знижки на доставку і установку;

Повні умови читайте в розділі « Доставка і установка ».

Металеві двері - це не просто безпеку, це комфорт і захист вашого будинку. Вибрати відповідну модель досить складно, тому що вона повинна не тільки відповідати потребам і запитам, але ще і гармонійно підходити під інтер'єр будинку або квартири. Гарний виріб забезпечить безпеку і комфорт, а це значить, що захистить від шуму, сховає від протягів, сторонніх звуків, зрадить впевненості в завтрашньому дні. У нашій компанії вам допоможуть знайти саме те, що вам потрібно.

ПЕРЕЙТИ В КАТАЛОГ

Не дивно, що тепер ми маємо величезну кількість замовників, а, отже, і великий асортимент продукції, що випускається, але це нам зовсім не заважає виконувати замовлення в термін, більше і більше удосконалюючи виробництво на прикладі останніх тенденцій в сфері металоконструкцій. Вся виготовляється нами продукція проходить випробування на міцність, що забезпечує нам заслужену затребуваність у клієнтів.