Реклама
Реклама
Реклама

Як перевести гроші з Теле2 на Мотив з телефону?

  1. способи перекладу Послуга «Мобільний переклад» на Теле2 не вимагає додаткових підключень і доступна...
  2. Чи буде стягуватися комісія за дану операцію і в якому розмірі?

способи перекладу

Послуга «Мобільний переклад» на Теле2 не вимагає додаткових підключень і доступна всім користувачам без винятків.

Абоненти Теле2 повинні знати, яку комбінацію потрібно набрати, щоб перевести гроші з Теле2 на Мотив. Для цього вводиться USSD-команда * 159 * 416 *, номер абонента Мотив *, сума переказу, # і клавіша виклику. Після виконання даної операції на номер відправника прийде смс-повідомлення з підтвердженням операції, тільки після цього переказ коштів буде здійснено.

Для того щоб дізнатися, яку суму на даний момент абонент Теле2 може відправити, треба відправити запит на номер * 104 # і отримати інформаційне оповіщення з поточним балансом.

Як перевести гроші з Теле2 на Мотив з телефону? Найпростішим і зручним способом перекладу є оплата через SMS. Слід виконати такі рекомендації:

  • на короткий номер 159 треба відправити повідомлення з таким змістом: motivmarkt, номер мобільного телефону і суму переказу;
  • після отримання смс-оповіщення про операції, необхідно виконати всі інструкції, зазначені в ньому, для забезпечення успіху поповнення рахунку.

на короткий номер 159 треба відправити повідомлення з таким змістом: motivmarkt, номер мобільного телефону і суму переказу;   після отримання смс-оповіщення про операції, необхідно виконати всі інструкції, зазначені в ньому, для забезпечення успіху поповнення рахунку

За допомогою комбінації

Зробити успішний переказ грошей з Теле2 на Мотив з телефону можливо через введення комбінації * 145 #, а потім буде потрібно виконувати всі підказки голосового меню. Після правильного вибору клавіші на телефоні, необхідно ввести номер телефону, на який буде переводитися сума (вона повинна бути цільного значення). Є кілька варіантів введення номера мобільного телефону:

  • задіяння в комбінації цифри 8;
  • вживання в наборі цифри 7;
  • і без кодів, тільки номер.

Потім абоненту приходить повідомлення на телефон, де він підтверджує дію операції і тільки після цього вводить суму для відправки.

При необхідності заборони послуги «Мобільного перекладу» можна відправити USSD-запит на номер * 145 * 0 # і клавіша виклику, після чого на пристрій прийде сповіщення про закриття послуги для вашого номера.

Переказати гроші з Теле2 на Мотив можливо, використовуючи Всесвітню павутину. Досить зайти на сайт shop.tele2.ru - цей сервіс дозволяє миттєво поповнити баланс необхідного номера. Для цього слід:

  • відкрити розділ з наданими послугами;
  • вказати номер телефону відправника, потім вписати телефон абонента стільникового оператора Мотив і суму переказу;
  • активувати платіж і підтвердити операцію за допомогою СМС.

відкрити розділ з наданими послугами;   вказати номер телефону відправника, потім вписати телефон абонента стільникового оператора Мотив і суму переказу;   активувати платіж і підтвердити операцію за допомогою СМС

Чи буде стягуватися комісія за дану операцію і в якому розмірі?

Багато абоненти цікавляться, чи буде стягуватися комісія за дану операцію і в якому розмірі? Так, комісія даного платежу за допомогою цього сервісу досягає 5% плюс ще додаткові п'ять рублів.

Поповнювати рахунки одночасно декількох операторів через свій рахунок можливо, головне - не перевищувати встановлений ліміт на добу.

Існують певні умови щодо передачі грошей на номери інших операторів, створені компанією Теле2:

  1. При переказі коштів на інший номер, баланс відправника не повинен йти в мінус.
  2. У разі, якщо абонент Теле2 користується послугами оператора більше 60 днів, то залишок на балансі повинен становити не менше 10 рублів.
  3. Якщо абонент підключений до компанії менше 60 днів тому, то його залишок на рахунку повинен бути в сумі 100 рублів після завершення транзакції.
  4. Здійснювати перекази можна не більше 50 разів за добу.
  5. Мінімальний переклад - це 1 рубль, а максимальний досягає 15000 рублів.
  6. Одноразова допустима сума переказу становить 14 400 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
  7. Якщо додатково активоване сервіс "Обіцяний платіж" ще не завершив свою дію, то переказ коштів на номер іншого оператора неможливий.

Абонентам Теле2 потрібно мати на увазі, що сервіс переказу коштів з Теле2 на Мотив діє не на всій території Росії, а тільки в певних регіонах. У Москві і Підмосков'ї дана послуга не доступна. Для Свердловській і Курганської областей, Ханта-Мансійського автономного округу і Ямало-Ненецького автономного округу, переклад з одного рахунку на інший можливий навіть під час перебування в зоні роумінгу.

Чи буде стягуватися комісія за дану операцію і в якому розмірі?
Як перевести гроші з Теле2 на Мотив з телефону?
Чи буде стягуватися комісія за дану операцію і в якому розмірі?
Багато абоненти цікавляться, чи буде стягуватися комісія за дану операцію і в якому розмірі?