Реклама
Реклама
Реклама

Квартира за 9900, 70 тисяч за білу кішку і інші «безбашенні» акції від пітерських забудовників

Період літнього затишшя минув, і забудовники вирішили від душі повеселитися. Бажання залучити якомога більше клієнтів обернулося справжньою гонкою креативу. Ми зібрали для вас топ самих божевільних і найщедріших ідей маркетологів.

Найвеселішим пропозицією вересня стала акція від Yard Group . Своєрідним «перепусткою» в чарівний світ знижок забудовник оголосив білу кішку! Ви приносите свого мурчал вихованця в офіс, і він приносить вам додаткову знижку в 2% на апартаменти в Prime Residence . Жарти-жартами, але ваш «коте» заощадить вам як мінімум 70 тисяч рублів.

Компанія «Червона стріла» у вересні дарує всім покупцям квартир в ЖК «Неокласика» сертифікати в інтернет-магазин дитячих товарів kinderus.ru . При покупці студії або однокімнатної квартири ви отримаєте сертифікат на 35 тисяч рублів, за «двушку» - на 50 тисяч рублів, за трикімнатну квартиру - на 75 тисяч. Що ж, дорослим квартира, дітям - іграшки та нові наряди.

Часи, коли знижки давали просто так, пройшли, і бажаючим отримати дисконт доведеться трохи попрацювати. «20 тисяч без обману даруємо за проект фонтану!» - так звучить акція від компанії «Академія» , Яка будує малоповерховий ЖК «Будинок з фонтаном» в Щеглово . Щоб отримати знижку, потрібно намалювати ескіз фонтану або сфотографуватися на тлі джерела, який би ідеально вписався в проект житлового комплексу. Знижка невелика - всього 20 тисяч рублів, а й ціни на квартири тут більш ніж економічні - від 1,2 мільйона.

Нарешті, саме щедру пропозицію вересня - компанія «Петербурзька Нерухомість» з її акцією «Щастя - це ...» . В рамках акції квартиру в ЖК «Сім столиць», кварталі «Лондон» можна купити за 9 900 рублів на місяць! Ні, ми не помилилися: перед «дев'яткою» не потрібна «одиничка». І так, це дешевше, ніж знімати кімнату.

Всі акції вересня - на нашому сайті.