Реклама
Реклама
Реклама

Кому дістанеться 32-мільйонний спадок Михайла Державіна

Актор театру і кіно Михайло Державін помер на 82-му році життя в Москві

Про смерть прославленого артиста стало відомо, в середу, 10 січня. Михайло Державін помер від ішемічної хвороби серця. Ще в грудні минулого року актор потрапив до лікарні через серцевий напад, проте медики так і не змогли врятувати улюбленого артиста.

Третя дружина актора, естрадна співачка Роксана Бабаян, з якої Михайло Михайлович прожив у шлюбі більше тридцяти років, невідлучно знаходилася поруч з чоловіком.

Після смерті актор залишив значну спадщину. Його майно оцінили в 32 мільйони рублів. Однак невідомо, вказав чи Михайло Державін в заповіті свою дочку Марію від другого шлюбу.

«Поруч зі школою були театральне училище імені Щукіна і мій будинок. Мені нічого не залишалося, крім як перейти в сусідній під'їзд і вивчитися на артиста », - згадував Державін.

Актор театру і кіно Михайло Державін помер на 82-му році життя в Москві   Про смерть прославленого артиста стало відомо, в середу, 10 січня

З третьою дружиною Роксаной Бабаян актор Михайло Державін прожив в шлюбі багато років (Фото: Globallookpress.com)

Після того, як актор одружився на Роксани Бабаян, він купив квартиру в Мар'їній гаю. Через пару років у Державіна з'явилася можливість придбати житло в будинку, в якому він виріс. як пишуть «Дни.ру» , В агентстві нерухомості оцінили вартість квартири в елітному будинку - житло актора коштує близько 22 мільйонів рублів.

Придбав Михайло Державін і ділянку в селі Меліхово в Чеховському районі Підмосков'я, вартість дачі склала 10 мільйонів рублів. За словами вдови актора, найулюбленішим місцем була 90-метрова вітальня в заміському будинку. «Я мріяла про велику кімнаті, де можна зібрати всю родину і друзів. У ній варто розсувний стіл, за яким ми святкуємо ювілеї, Новий рік. Тут наші архіви, премії, фотографії, платівки », - зазначила Бабаян.

Тут наші архіви, премії, фотографії, платівки », - зазначила Бабаян

Співачка Роксана Бабаян дружину дітей, які не подарувала (Фото: Globallookpress.com)

Відзначимо, що третя дружина актора, співачка Роксана Бабаян, дітей Михайлу Державіну не подарована. Ділити спадщину знаменитого актора між собою будуть вдова Михайла Державіна і його дочка від другого шлюбу Марія.