Реклама
Реклама
Реклама

84 і молодше. До якого віку банки дають кредити?

  1. Мої роки моє багатство?

Спеціально для пенсіонерів ми дізналися, до якого віку банки видають споживчі кредити. Перше місце нашого невеликого рейтингу дісталося Совкомбанк, а ось Сбербанк зі своїми віковими обмеженнями в десятку кращих не потрапив.

* Граничний вік позичальника на момент повного погашення кредиту.

Лідерство Совкомбанк беззастережно, але одну обмовку ми зробити просто зобов'язані. Встановлюючи вимоги до клієнтів, банки завжди мають на увазі вік, при якому заборгованість буде повністю погашена. Тобто 84 роки для Совкомбанк - це не максимальна планка для оформлення кредитного договору і видачі готівки, а то час, коли всі гроші повинні бути повернуті.
Лідерство Совкомбанк беззастережно, але одну обмовку ми зробити просто зобов'язані

Мої роки моє багатство?

Поважний вік дає певні переваги. По-перше, у багатьох банках діють спеціальні програми для пенсіонерів, завдяки яким можна отримати гроші під низький відсоток. Такі програми є в Совкомбанк ( від 12% річних ), «Східному» ( від 11,5% ), «Ренесансі» ( від 10,9% ), Уральському банку реконструкції і розвитку ( від 15% ).

Найвигідніші кредити для пенсіонерів

По-друге, банкіри не вимагають від представників старшого покоління великого пакета документів. Найчастіше оформити споживчий кредит можна по паспорту і пенсійним посвідченням.

Нарешті, в деяких місцях (наприклад, в тому ж Совкомбанк) пенсіонери обслуговуються без черги. Дрібниця а приємно.

ps Максимальний вік позичальника Ощадбанку на момент погашення боргу - 65 років.

Мої роки моє багатство?
Мої роки моє багатство?