Реклама
Реклама
Реклама

Калькулятори для жінок, жіночі калькулятори, календарі вагітності, схваткосчіталка

  1. Дані калькулятори розроблені на замовлення ооо Одетта. копіювання заборонено. Календар зачаття (розрахунок...
  2. Розрахунок дати пологів під запланованим знаком Зодіаку
  3. Розрахунок "безпечних" днів
  4. Обчислення дня овуляції при різній довжині циклу
  5. Планування статі дитини
  6. Японський метод визначення статі дитини
  7. Китайський метод визначення статі дитини
  8. Китайський метод планування статі дитини
  9. Японський метод планировани статі дитини
  10. Розрахунок статі дитини по циклу оновлення крові
  11. КАЛЬКУЛЯТОРИ ДЛЯ ВАГІТНИХ
  12. КАЛЬКУЛЯТОРИ ПОЛОГІВ
  13. Схваткосчіталка
  14. ДИТЯЧІ метрики
  15. Календар розвитку дитини
  16. УНІВЕРСАЛЬНІ КАЛЬКУЛЯТОРИ
  17. Підбір розміру головного убору
  18. Підбір розмірів білизни
  19. Калькулятор витонченості фігури
  20. В який день тижня Ви народилися
  21. калькулятор любові
  22. ЛЮБОВНИЙ ГОРОСКОП НА 3 ДНЯ ДЛЯ ВСІХ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ

Дані калькулятори розроблені на замовлення ооо Одетта. копіювання заборонено.

Календар зачаття (розрахунок сприятливих для зачаття днів)

Допомагає скласти Ваш індивідуальний календар зачаття, відповідно до довжиною вашого менструального циклу

Розрахунок дати пологів під запланованим знаком Зодіаку

За допомогою це програми ви зможете дізнатися дати пологів, якщо завагітніє протягом року. Таким чином можна спланувати народження дитини під бажаним знаком Зодіаку. Детальніше...

Розрахунок "безпечних" днів

Ця програма, дозволяє обчислювати "безпечні" дні в залежності від довжини вашого менструального циклу. Детальніше...

Обчислення дня овуляції при різній довжині циклу

Менструального цикл може бути довший або коротший в різні періоди і іноді обчислити точно день овуляції буває складно через те, що жінка не знає точно довжину свого циклу. Ця програма допоможе раcсчітать день овуляції (найбільш сприятливий день для зачаття при різній довжині циклу. Детальніше...

Планування статі дитини

Хлопчик чи дівчинка, прогноз статі дитини

У цьому розділі Ви можете ознайомитися з немедицинскими способами визначення статі дитини У цьому розділі Ви можете ознайомитися з "немедицинскими" способами визначення статі дитини.
Ми не складали ці стародавні таблиці, прикмети і т.п. Їх можна побачити на будь-якому сайті для вагітних. Вони дуже широко використовуються в Інтернеті для визначення статі дитини. Тут наводяться дві східні методики визначення статі дитини.

Японський метод визначення статі дитини

З цієї японської таблиці вважають стать дитини по місяцях народження батька і матері і місяця зачаття дитини. Для пояснення принципу дії калькулятора, на сторінці ми також помістили використовувану японську таблицю обчислень.

Китайський метод визначення статі дитини

Давньокитайський метод стверджує, що зможе визначити стать дитини за віком матері і датою зачаття. Він заснований на методі відновлення крові. Розрахунок ведеться за старовинною таблиці, яку Ви побачите на сторінці.

Китайський метод планування статі дитини

Ця стародавня китайська табличка, визначить в якому місяці потрібно зачати дитину планованого статі, з урахуванням віку мами.

Японський метод планировани статі дитини

І, нарешті, по цій японської таблиці визначають місяць зачаття дитини потрібного статі з урахуванням місяця народження і матері, і батька.

Розрахунок статі дитини по циклу оновлення крові

Цей метод заснований на теорії "оновлення" крові. Розрахунок даних для визначення статі дитини в цій програмі заснований на циклічності оновлення крові чоловіків і жінок в залежності від дати їх народження.

КАЛЬКУЛЯТОРИ ДЛЯ ВАГІТНИХ

Визначення терміну вагітності за даними УЗД в першому триместрі

Розшифровка ДАНИХ УЗД - на ранніх термінах вагітності вимірювання довжини зародка дозволяє з великою точністю визначити термін вагітності.

Покаже ваш термін вагітності, дату пологів, а також розповість, що відбувається у вашому організмі тиждень за тижнем.

На цій сторінці ми підкажемо вам, які аналізи і коли необхідно здати майбутнім мамам. Ви зможете скласти свій власний графік досліджень.

Цей калькулятор розрахує дату пологів, визначить термін вагітності, а також дату зачаття.

КАЛЬКУЛЯТОРИ ПОЛОГІВ

Розрахунок дати пологів під запланованим знаком Зодіаку

За допомогою це програми ви зможете дізнатися дати пологів, якщо завагітніє протягом року. Таким чином можна спланувати народження дитини під бажаним знаком Зодіаку.

Схваткосчіталка

Ви можете легко порахувати, скільки хвилин тривають сутички. Для цього не потрібно секундоміра, ручки і паперу. Натискайте на кнопку "Старт" або "Стоп" і Ви легко запишіть тривалість і частоту сутичок.

ДИТЯЧІ метрики

Дитячі калькулятори, які допомагають молодій мамі порахувати яким повинен бути зростання дитини, вага дитини, показують таблицю зросту і ваги дитини, а також визначити скільки разів на добу годувати малюка.

Цей калькулятор допоможе вам розрахувати кількість годувань і добову норму харчування для вашого малиша.А також необхідного добового кількості поживних речовин в залежності від віку та зросту дитини

Встигніть купити! Повний розпродаж складу в зв'язку з закриттям. Знижка на кращі товари натуральної косметики Baby Teva до 70% !.

Deep sleep

Happy mom

Gradle & Care

Масло для вечірнього масажу

Релакс-комплекс, антидепресант, заспокійливу натуральне масло для масажу або аромаванни. Володіє розслаблюючим, снодійним дією. Купити зі знижкою! Масло антицелюлітний з ліфтинг ефектом Натуральне масло для краси шкіри тіла молодої мами. Підтримує гормональний баланс шкіри після пологів. Використовується проти целюліту і в'ялості. Має ліфтинг-ефект, підтягує шкіру живота. Купити зі знижкою! Масло від кірочок на голові для новонароджених
Натуральне масло для догляду за шкірою голови дітей першого року життя. Допомагає зняти "корочки" на голові дитини. Прискорює ріст волосся. Купити зі знижкою!

На першому році життя можливі 3 варіанти вигодовування дітей: природне, штучне, змішане. Цей калькулятор допоможе вам розрахувати кількість годувань і добову норму харчування при різних видах вигодовування для вашого малюка. А також складе графік режиму годування.

Календар розвитку дитини

За допомогою цього календарика Ви можете визначити показники зростання і ваги Вашої дитини в залежності від від вихідних даних зростання / ваги при його народженні. Програма розраховує зріст і вагу хлопчиків і дівчаток від 0 до 17 років за умови, що їх дані при народженні знаходилися в межах: хлопчики - 3100-3400 гр, 49-52 см. Дівчинки - 3000-3200 гр, 48-51 см.

УНІВЕРСАЛЬНІ КАЛЬКУЛЯТОРИ

Програма визначає індекс маси тіла (з огляду на вагу, ріст і підлогу) і робить висновки - чи є у Вас надмірна вага або інші проблеми. Дає деякі рекомендації і визначає Ваш оптимальну вагу.

Розрахунок щомісячних платежів по кредиту. Щомісячний аннуїтетний платіж є одним з видів платежів при кредитуванні, наприклад, по іпотечній схемі. Це рівномірний незмінний платіж на весь термін кредитування.

Калькулятор аліментів допомагає розрахувати суму, яку зобов'язаний виплатити чоловік у разі розлучення.

Цей калькулятор швидко порахує Ваші витрати на весілля, включаючи все, що може знадобитися Вам на весіллі.

Хочете кинути курити, а може бути навіть пити? Тоді порахуйте для початку скільки грошей ви витрачаєте на те, щоб угробити своє здоров'я !!!

За допомогою валютного калькулятора Ви можете дізнатися за яким курсом Вам поміняють в середньому будь-яку валюту на будь-яку іншу валюту в банках Москви. Миттєвий перерахунок з валюти в валюту за поточним курсом.

Підбір розміру головного убору

Підбір розміру взуття

Підбір розмірів білизни

калькулятор схуднення

Калькулятор витонченості фігури

Перевірка сумісності продуктів

В який день тижня Ви народилися

Калькулятор фізичного стану

калькулятор любові

калькулятор життя

ЛЮБОВНИЙ ГОРОСКОП НА 3 ДНЯ ДЛЯ ВСІХ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ

ГОРОСКОП НА 3 ДНЯ ДЛЯ ВСІХ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ

Дані калькулятори розроблені на замовлення ТОВ Одетта. копіювання заборонено

Встигніть купити! Повний розпродаж складу в зв'язку з закриттям. Знижка на кращі товари натуральної косметики Baby Teva до 70% !.

Deep sleep

Happy mom

Gradle & Care

Масло для вечірнього масажу

Релакс-комплекс, антидепресант, заспокійливу натуральне масло для масажу або аромаванни. Володіє розслаблюючим, снодійним дією. Купити зі знижкою! Масло антицелюлітний з ліфтинг ефектом Натуральне масло для краси шкіри тіла молодої мами. Підтримує гормональний баланс шкіри після пологів. Використовується проти целюліту і в'ялості. Має ліфтинг-ефект, підтягує шкіру живота. Купити зі знижкою! Масло від кірочок на голові для новонароджених
Натуральне масло для догляду за шкірою голови дітей першого року життя. Допомагає зняти "корочки" на голові дитини. Прискорює ріст волосся. Купити зі знижкою!

Хочете кинути курити, а може бути навіть пити?