Реклама
Реклама
Реклама

Будівництво корпоративних міні-ЦОД (дата-центрів) в СПб

  1. Кому підходять наші послуги
  2. Вартість послуг
  3. Приклади робіт
  4. Наші сертифікати
  5. Корпоративні центри обробки даних
  6. Переваги власного дата-центру
  7. відправити заявку

Вам потрібно максимально захистити корпоративну інформацію Вам потрібно максимально захистити корпоративну інформацію? Хочете створити гнучку, надійну і сучасну IT-інфраструктуру в своїй компанії? В такому випадку доцільно буде створити власний центр обробки даних «під ключ». Компанія "Інтегрус" пропонує повний цикл будівництва МІНІ-ЦОД (дата центрів) - від проектування до монтажу та обслуговування.

Кому підходять наші послуги

Кому підходять наші послуги

виробничі компанії

виробничі компанії

торгові компанії

торгові компанії

Інформаційні портали

Інформаційні портали

Інтернет магазини

Інтернет магазини

Держустанови, держструктури

Держустанови, держструктури

великі корпорації

Вартість послуг

Тип послуг Ціна Формування Т.З. на серверну від 60 тис. руб. Підготовка проектної документації від 60 тис. Руб.

Монтаж обладнання на типову серверну:

2 шафи, 2 кондиціонери, відеоспостереження, система пожежогасіння,

система моніторингу, близько 10 серверів, 5-7 активних пристроїв, електрозабезпечення, система контролю доступу

від 250 тис. руб.

Приклади робіт

У Серпень 2015 між керівництвом НОУ ДО Архітектура Майбутнього і ГК Інтегрус укладено абонентський договір на it-Супровід. Детальніше

Завершено великий проект для компанії "Арсенал" Санкт-Петербург.
У промзоні поруч з Уманським провулком обладнаний новий дата-центр ємністю на 10 стійок. Об'єкт зданий повністю "під ключ". Інсталювати мережеве та серверне обладнання. У приміщеннях центру проведено косметичний ремонт, підведена електрика, освітлення, система кондиціонування. Детальніше

Наші сертифікати

Корпоративні центри обробки даних

Поширена думка, що проект і побудова Цода вимагають надзвичайно багато ресурсів від компанії, що будувати його досить затратно? простіше взяти в оренду або взагалі обійтися без нього.

Таку думку помилково, оскільки вже існують рішення, що дозволяють порівняно недорого і в короткі терміни розгорнути повноцінний ефективний катастрофостійкі і відмовостійкий ЦОД. Це так звані модульні дата-центри. Вони поєднують такі якості, як потужність і компактність, їх можна швидко розгорнути з мінімальною попередньою підготовкою і при цьому гнучко налаштувати під будь-які завдання.

Корпоративний міні-ЦОД - це комплексне рішення, що включає серверну апаратуру (сервери, СГД, комутаційне обладнання) і необхідну для її функціонування інженерну інфраструктуру в рамках одного або декількох серверних шаф або стійок.

Переваги власного дата-центру

  • основна перевага - це повний контроль над вашими даними, тому що зберігання і обробка даних відбуваються на вашій території, також ви можете контролювати доступ до ЦОД і середу, в якій він функціонує;
  • централізація управління всіма IT-ресурсами компанії;
  • для того, щоб створити міні дата центр, спочатку знадобиться вкласти кошти, але це всього один раз і згодом він швидко окупить всі ці витрати.

Ще більше переваг ви отримаєте, якщо на базі своїх серверів, системи зберігання даних, мережі і спеціального ПО розгорнете особистий віртуальний дата центр.

Розміщення серверів в дата центрі такого типу дозволить самостійно створювати будь-яку необхідну кількість віртуальних серверів, легко міняти їх конфігурацію, консолідувати і перерозподіляти обчислювальні ресурси, в залежності від завдання.

відправити заявку

Етапи розробки і будівництва МІНІ-ЦОД «під ключ»

  • Передпроектна обстеження (потреби замовника, існуюча інфраструктури).
  • Розробка ТЗ.
  • Комплекс робіт з проектування (схема дата центру, робочий проект, кошторисна документація). При проектуванні використовуються стандарти ЦОД TIA-942, TIA / EIA-568A, TIA / EIA-569, СН 512-78 та інші, прийняті в галузі.
  • Монтаж інженерних систем (електропостачання, кондиціонування, сигналізація, пожежогасіння).
  • Монтаж серверного обладнання та комунікацій.
  • Установка програмного забезпечення.
  • Підключення і запуск в роботу.

Як ми працюємо

Хочете створити гнучку, надійну і сучасну IT-інфраструктуру в своїй компанії?