Реклама
Реклама
Реклама

Щастя для всіх даром: подарунковий сертифікат на 1000 грн від Dobovo.com

6-7 серпня на території Sky Family Park'a розвернувся справжнісінький фестиваль для мандрівників. Крім стандартного «викупатися в басейні, покататися на химерному атракціоні, так повалятися на пуфах», перед гостями заходу розпростерлася вельми насичена програма.

Послухати розповідь першої українки, піднявшись на Еверест; історії про життя в Португалії упереміш з серфінгістскімі вигадками; дізнатися пару секретів про те, як подорожувати на машині з малюками, які не перетворивши поїздку в справжнє пекло; взяти на замітку поради по складанні аптечки в тріп і насолодитися спогадами про прекрасну Скандинавії. Це все не що інше, як програма лекторію, що мав місце бути на фестивалі.

Чи не лекціями єдиними - в перервах можна було покататися і на скейті, і на новомодному Сегвей, перевірити свою реакцію, ухиляючись від дивно влучного хлопця з водяним пістолетом, зіграти в футбол-волейбол або щось віддалено їх нагадує (м'яч є, до чого правила ?). Злочином було б не зазирнути на територію фуд-корти і не спробувати щось, чого раніше не їв - з огляду на широкий асортимент страв зі складною назвами, це було завдання з легких.

Злочином було б не зазирнути на територію фуд-корти і не спробувати щось, чого раніше не їв - з огляду на широкий асортимент страв зі складною назвами, це було завдання з легких

Звичайно, ніяк не можна було пройти повз промо-майданчика, на якій кілька десятків компаній демонстрували свою продукцію.
Ми в Добово вирішили, що не буде зайвим ще трохи підсолодити це свято і додали до загальної програмі фестивалю розіграш сертифікату на 1000 грн на оренду апартаментів подобово.

Умови акції були гранично прості - заповнити міні-анкету, вказавши свої ім'я, прізвище та контактні дані, кинути цей картонний прямокутник в спеціально відведену для цих цілей вазу, загадати бажання і вірити у власні фарт і везіння.
Удачу спробували понад 200 осіб, але посміхнулася вона чарівною відвідувачці фестивалю, яка і стала щасливою власницею ваучера.

У нас в компанії в особливій пошані брати Стругацькі, а особливо слоган: «І нехай ніхто не піде скривдженим», тому з порожніми руками нікого не відпустили. Сфотографувавшись на фоні нашого стенду (обов'язкова умова - посмішка і гарний настрій), розмістивши це фото в кожній із соціальних мереж, не забувши хештег #dobovo, в руки прямо вирушав невеликий, але дуже приємний бонус - сертифікат на 100 гривень на добову оренду апартаментів.

Сфотографувавшись на фоні нашого стенду (обов'язкова умова - посмішка і гарний настрій), розмістивши це фото в кожній із соціальних мереж, не забувши хештег #dobovo, в руки прямо вирушав невеликий, але дуже приємний бонус - сертифікат на 100 гривень на добову оренду апартаментів

Після кожного фестивалю залишаються гора склянок з-під лимонаду і згорілі на сонці щоки і носи, відмовляються залишатися втому і роздратування, які встигли накопичитися за ряд попередніх рутинних буднів. У нас в Добово, наприклад, не залишилося сертифікатів, але ми обов'язково зробимо ще. До зустрічі!

М'яч є, до чого правила ?