Реклама
Реклама
Реклама

Купити земельну ділянку в Підмосков'ї недорого, продаж ділянок

  1. Земельні ділянки в Підмосков'ї - великий вибір різних пропозицій
  2. Вибір земельної ділянки - на що звернути увагу?
  3. Заявка на екскурсію по селищу:

Кількість бажаючих купити ділянку в Підмосков'ї збільшується з кожним днем. Розташована тут нерухомість поєднує в собі величезну кількість переваг, серед яких - відмінна транспортна доступність, мальовниче оточення, розвинена інфраструктура, привабливі ціни, відмінні умови для спокійного відпочинку в комфортабельних умовах і великий вибір різноманітних варіантів. Цілком закономірно, що серед жителів столиці та прилеглих населених пунктів користується популярністю продаж ділянок - Підмосков'ї пропонує відмінні можливості для укладення угод.

Земельні ділянки в Підмосков'ї - великий вибір різних пропозицій

Багато жителів Москви мріють про покупку власної земельної ділянки в Тульській області , На якому можна побудувати комфортабельний, надійний і красивий котедж. Сьогодні на ринку підмосковній нерухомості представлена ​​величезна кількість різних пропозицій, серед яких можна з легкістю знайти потрібний за вартістю і розташуванню варіант.

Можливість купити ділянку в Підмосков'ї недорого цікавить кожного покупця. Приступаючи до виконання своїх планів, слід уважно поставитися до процесу вибору землі в Тульській області . Це стосується і земельних ділянок, придбаних під забудову, і вже готових до проживання будинків. На ринку підмосковній нерухомості представлений величезний вибір різних пропозицій - і під ІЖС, і з стоячою будинками, і з уже готовими до заселення котеджами. Вони відрізняються за вартістю і по розташуванню. Продаж земельних ділянок в Підмосков'ї дозволяє придбати землю, розташовану в розвиненому котеджному селищі або в повністю сформованому населеному пункті, на різній відстані від МКАД.

Велика частина покупців звертає увагу на котеджні селища економ класу, де є можливість купити дачну ділянку в Підмосков'ї недорого. Такі населені пункти знаходяться в радіусі 50-100 км від МКАД, що дозволяє забезпечити прекрасну транспортну доступність і екологічну чистоту навколишньої природи. Один з них - селище під назвою Петрухін, який розташувався в 65 км від МКАД, поруч з біосферним заповідником. Прекрасна інфраструктура, мальовнича природа, зручна транспортна розв'язка, високий рівень комфорту, доступна вартість нерухомості і великий вибір цікавих пропозицій - ось відмінні риси цього котеджного селища, які і приваблюють покупців, охочих придбати земельні ділянки в Підмосков'ї за привабливими цінами.

Вибір земельної ділянки - на що звернути увагу?

Мальовничі земельні ділянки Підмосков'ї пропонує в великому асортименті.

В процесі вибору відповідних варіантів необхідно звертати увагу на такі особливості:

  • Відстань від МКАД.
  • Близькість швидкісного шосе.
  • Цілорічна транспортна доступність.
  • Підведені комунікації.
  • Рівень розвитку інфраструктури населеного пункту.
  • Вартість сотки землі, наявність додаткових витрат.
  • Можливість будівництва на ділянці житлового будинку і господарських будівель.

Вибирати дачні ділянки в Підмосков'ї необхідно здійснювати з міркувань раціональності - їх площа повинна бути в 10 разів більша за площу майбутнього будинку. Так, для будівництва котеджу, площа якого становить 150-200 м2 необхідно купувати ділянку площею 20 соток. Безумовно, дотримуватися строгих пропорцій ніхто не змушує, проте слід враховувати, що істотно відхилення від норми може знизити ліквідність нерухомості.

Прямокутні, класичної форми земельні ділянки Підмосков'ї пропонує у великому асортименті - вони ідеально підходять для будівництва будь-якого будинку. Бажано, щоб поверхня його була рівна, без ям, котлованів і вибоїн. Досвідчені ландшафтні дизайнери зможуть перетворити недоліки земельної ділянки в достоїнства, проте послуги таких фахівців коштують чималих грошей. Збільшується кількість бажаючих купити недорого земельну ділянку, Підмосков'ї є вигідний регіон для інвестицій. В останні роки тенденція подорожчання землі, розташованої в Московській області, посилюється.

Бажаючим придбати земельну ділянку Підмосков'ї пропонує вигідні умови від прямих власників нерухомості. Щоб купити недорогий земельну ділянку в Підмосков'ї, немає необхідності переглядати купу пропозицій. Цілком достатньо звернутися до будівельних компаній, які займаються питаннями будівництва та розвитку котеджних селищ. Всі земельні ділянки Підмосков'я і готові будинки, розташовані в таких селищах, продаються безпосередньо, без участі посередників і агентів з нерухомості. Це дозволяє продавати землю за її реальною, а не завищеною ціною, без комісій і додаткових виплат.

Заявка на екскурсію по селищу:

Продаж дачних ділянок у Підмосков'ї від забудовника має й інші переваги. Співробітники компанії здійснюють повний юридичний супровід угоди купівлі-продажу, а також беруть на себе турботи з оформлення документації на нерухомість. Ще одна перевага покупки землі у забудовника полягає в можливості оформлення розстрочки, що дозволяє відразу придбати дачну ділянку в Підмосков'ї навіть за умови відсутності всієї суми. А регулярні акції та знижки дозволяють заощадити і зробити вигідне придбання!

Вибір земельної ділянки - на що звернути увагу?