Реклама
Реклама
Реклама

Дачний готель "Істра Холідей", Котеджі Підмосков'я, Офіційний сайт, Ціни, Відгуки, Фото

  1. опис
  2. Новини

опис

Дачний готель "Істра Холідей"

Пятницкое шосе >>>>>> Сонячногірське район

Дачний готель "Істра Холідей" розташований в 40 км від Москви по Пятницькому шосе (можна їхати по Ленінградському шосе), в 20 хвилинах їзди на машині від "Лада Holiday", в мальовничому сосново-березовому лісі на березі Істрінського водосховища.
Готель, являє собою комплекс індивідуального та корпоративного відпочинку, виконаний в єдиному архітектурному стилі, в якому сучасний дерев'яний комплекс гармонує з винятковими природними умовами.
Медичні послуги:
· Талассопроцедур - грязьові і водоростеві обгортання, які мають властивості активної детоксикації, насичують шкіру мікроелементами, протеїнами, вітамінами групи В і Е.
· А також масаж: класичний, лікувальний, розслабляючий, турецька і мильний масаж. Всі види манікюру та педикюру для жінок, чоловіків і дітей, а також спеціальні процедури по догляду за шкірою рук і ніг.
Розміщення:
Двоповерхові корпуси по 12 номерів в кожному:
· Двомісні стандартні номери.
таунхауси:
· Двомісні "напівлюкс" (одна спальня.);
· Чотиримісні "напівлюкс" (дві спальні).
Котеджі:
· Шестимісні "люкс" (три спальні - одна на першому, дві на другому поверсі).
VIP-котедж ( "апартаменти"):
· Шестимісний номер (дві спальні, є ще друга душова (нагорі), простора кухня, камін (є спеціальна людина, яка приходить його розводити), сауна, і коштує він ближче інших до берега).
Харчування: Триразове замовлене.
інфраструктура:
· Великий двоповерховий ресторан, чайна та сигарна кімнати
· Комп'ютерний зал, зал для проведення семінарів, фітнес-центр, прокат спортивного інвентарю (лижі, санки, ковзани і ін.).
· Більярд (два столи з американським пулом і один з російським більярдом стоять).
· Баня, що складається з двох відділень, кожне розраховане на шість чоловік.
· Фітнес-центр, де працюють два еліт-салону - з міні-басейнами, великими кімнатами відпочинку та справжньої фінської сауною. У фітнес-центрі готелю діє унікальний басейн з гідромасажем, підводними гейзерами, протитечією та водоспадом. В готелі є солярій, розроблені спеціальні процедури по догляду за обличчям і тілом
· Тренажерний зал оснащений сучасним професійним обладнанням, катання на ковзанах.
До ваших послуг В "Істра Holiday" є всі умови для проведення спеціальних заходів - будь то корпоративний семінар, тренінг, святкування вашого дня народження або ювілею вашої компанії. Великі групи запрошених легко розмістяться в готельних корпусах, для топ-менеджменту можна орендувати окремий VIP-котедж, а в ресторані для груп (за бажанням) накриють шведський стіл. Для дорослих і дітей пропонується чудова розвага - катання на ковзанах на природному ковзанці.
Для дітей
У дитячих кімнатах безліч іграшок і "книжок c картинками", тут можна малювати, ліпити, будувати, вчитися читати і рахувати, грати на синтезаторі. Для тих, хто постарше, в ресторанах є дитяче меню, а на території дитячі майданчики зі всілякими драбинками, гірками, гойдалками і, головне, дитячі кімнати. Тут можна спокійно залишити улюблене чадо і бути в повній впевненості, що воно знаходиться під надійним наглядом і не нудьгує.
басейн
16х4 м знаходиться в фітнес-центрі, в окремому корпусі.
Водойма Дачний готель "Істра Holiday" знаходиться на березі Істрінського водосховища.
Пляж Обладнаний шезлонгами і лежаками.
Кінні прогулянки Є верхова їзда, прокат коней, надаються послуги досвідченого інструктора.
Риболовля У готелі є все необхідне для підлідного лову.

234 місця.

Адреса: 141500, Московська область, Солнєчногорський район, село Трусова Дачний готель "Істра Холідей".

Схема проїзду

Громадським транспортом: C Ленінградського вокзалу (м.Комсомольская) електрички до Солнечногорска (ст. Соняшникова) або до Зеленограда (ст.Крюково-вихід на Новий місто). Від залізничної станції радимо взяти таксі до готелю, або сісти на автобус №497 (ходить раз на годину-два), доїхати до зупинки дер. Соколово, далі пішки 2,5 км.

Автомобільним транспортом: проїзд по Ленінградському шосе, рух від МКАД по Ленінградському шосе в напрямку міста Солнечногорска до села Дурикіно. Проїхавши через село Дурикіно по Ленінградському шосе, повернути ліворуч на "бетонне" кільце, вибравши напрямок "Істра" на дорожньому покажчику "Солнєчногорськ, Істра". Доїхавши по "бетонному" кільцю до автозаправної станції "Роснефть", повернути праворуч на П'ятницьке шосе і слідувати до села Соколово. Перед виїздом з села Соколове (приблизно 40 км від Москви) на повороті звернути з П'ятницького шосе наліво на путівець в сторону села Трусова. Проїхавши котеджне селище Трусова, рухатися за вказівниками Дачного готелю "Істра Holiday".

Проїзд по Пятницькому шосе, рух від МКАД по Пятніцкому шосе в напрямку міста Солнечногорска. На перетині П'ятницького шосе і "бетонного" кільця біля автозаправної станції "Роснефть" (зліва) рухатися прямо. Перед виїздом з села Соколове (приблизно 40 км від Москви) на повороті звернути з П'ятницького шосе наліво на путівець в сторону села Трусова. Проїхавши котеджне селище Трусова, рухатися за вказівниками Дачного готелю "Істра Holiday".

Проїзд по Новоризькому шосе, рух від МКАД по Новоризькому шосе до "бетонного" кільця. На "бетонному" кільці повернути праворуч, вибравши напрямок "Істра" на дорожньому покажчику "Звенигород, Істра". Доїхавши по "бетонному" кільцю до автозаправної станції "Роснефть", повернути ліворуч на П'ятницьке шосе і слідувати до села Соколово. Перед виїздом з села Соколове (приблизно 40 км від Москви) на повороті звернути з П'ятницького шосе наліво на путівець в сторону села Трусова. Проїхавши котеджне селище Трусова, рухатися за вказівниками Дачного готелю "Істра Holiday".

Новини

5 кращих регіонів Росії для лікування

Здоров'я - це головне багатство людини, все частіше люди стали замислюватися про те, як підтримати своє здоров'я і відпочити одночасно. Тому вони вибирають медичний туризм, тобто поєднання відпочинку з лікуванням.

Всі новини