Реклама
Реклама
Реклама

Дачні будиночки під ключ в Костромі недорого

У сучасному світі вже давно існує думка, що дерев'яні будинки з благородних порід деревини є екологічно чистими, довговічними і дуже комфортними У сучасному світі вже давно існує думка, що дерев'яні будинки з благородних порід деревини є екологічно чистими, довговічними і дуже комфортними.

Цю думку підтверджує наша компанія «ДомаБаніСтрой», яка протягом багатьох років займається будівництвом саме дерев'яних споруд.

Тому з повною відповідальністю заявляємо, що всі споруди, побудовані з профільованого бруса, незалежно від того, лазня це або дачний котедж - це такий же міцний і надійний матеріал як цегла, ось тільки натуральніше.

Завдяки спеціальній обробці і просочення, яку проходить профільований брус, він володіє такими захисними властивостями як:

  • пожежна безпека;
  • не схильність до гниття;
  • захищеність від усіх шкідників.

При цьому всі розчини, якими покривається дерево при обробці, є нешкідливими для людини і екологічно чистими.

Крім того, вдосконалена система обробки профільованого бруса, дозволять якомога довше зберігати зовнішній вигляд деревини протягом тривалого терміну експлуатації. Доказ тому, що брус користується великою популярністю, служать численні дерев'яні дачі і храми в Росії.

Мало того, деревина деяких з цих споруд, навіть не піддавалася спеціальній обробці. А значить, що натуральне дерево дуже витривала в будь-яких умовах.

А в поєднанні з великим досвідом в будівництві дерев'яних будинків, наша компанія «ДомаБаніСтрой» займається будівництвом дачних будиночків під ключ в Костромі і в інших районах Росії, причому робить це абсолютно недорого.

Ми гарантуємо якість нашої роботи, а також використовуваних матеріалів, так як вибираємо тільки натуральну якісну деревину благородних порід.

Плюс до всього, в нашій команді працюють хороші фахівці, що мають досвід в будівництві та плануванні різних будівель. Ми прагнемо до того, щоб догодити своєму клієнтові і нам це успішно вдається вже не перший рік.

Для будівництва дерев'яних будинків використовується високоякісний профільований брус з кращих порід деревини. Звичайно ж, такий матеріал просто не може бути дешевим, але при цьому, аналогічний будинок з цегли буде коштувати на кілька порядків дорожче.

Ось тільки у дерев'яного бруса більше позитивних характеристик, до яких в першу чергу слід віднести: екологічність і безпеку, сприятливу атмосферу всередині приміщення, завдяки особливому мікроклімату, а також здатності рівномірно віддавати і поглинати вологість повітря.

Ми рекомендуємо вам не економити на своєму здоров'ї і віддати перевагу дому з бруса. А будівельна компанія «ДомаБаніСтрой» допоможе вам звести надійний, красивий будинок за доступні гроші.

Наша компанія пропонує різні варіації будівництва будівель. Все залежить від ваших уподобань, це може бути каркасно-щитова конструкція або будова, виконане з профільованого бруса, що володіє природною вологістю, що також можна замінити аналогом - камерної сушінням. Як правило, загальна вартість будівництва дерев'яного будинку, залежить від його площі.