Реклама
Реклама
Реклама

Чудо перетворення: історія однієї ділянки

  1. Ландшафтний дизайн ділянки 10 соток Що таке ландшафтний дизайн? як працює ландшафтний дизайнер?...
  2. Побажання замовника були сдедует:

Ландшафтний дизайн ділянки 10 соток

Що таке ландшафтний дизайн? як працює ландшафтний дизайнер? - дуже багато хто уявляє тільки в загальних рисах. Щоб дати вам наочне уявлення про те, як ми створюємо проекти ландшафтного дизайну, ми вирішили познайомити вас ближче з одним з наших замовників, його ділянкою і садом, який ми спроектували для нього.

Знайомтеся: Костянтин - життєрадісний чоловік, який нещодавно купив земельну ділянку для будівництва будинку постійного проживання всієї родини, звернувся в нашу компанію.

Загальні дані по ділянці такі:

Площа = 10 соток, на ділянці вже є бетонний паркан

У зв'язку з наявністю очевидного ухилу ґрунту, необхідно було зробити топос'емку ділянки ( «виміряти» рельєфність) для подальшого проектування. Ось що нам дали проведені вимірювання:

Максимальний перепад висот на ділянці між найвищою і найнижчою точкою = 1,6 метра

Наявність комунікацій: до ділянки підведена електрика, є центральна каналізація

Побажання замовника були сдедует:

Ландшафтний дизайн проект: створення

  1. Для того, щоб «посадити» на перепад рельєфу в 1,5 метра досить просторий котедж Zx100, що не розбиваючи будинок на рівні внутрішніми ступенями, нам потрібно було спроектувати з південного боку будинку грунтові тераси і підпірні стіни з каменю, які б обрамляли високо піднятий над існуючим грунтом фундамент будівлі. Ось який ми отримали план ділянки з будинком.

    Ось який ми отримали план ділянки з будинком

  2. Наступний етап - проектування лазні, схожою на будинок

    Наступний етап - проектування лазні, схожою на будинок

  3. Після розміщення на ділянці Будинки і Лазні потрібно було підібрати підходящу модель басейну. Після «примірки» кількох варіантів замовник вибрав скіммерній басейн розміром 8 х 3,2. Щоб розмістити його чашу і палубу дощатого настилу в одному рівні з верандою лазні, ми запроектували ще одну підпірну стіну праворуч від басейну, так як грунт в цій частині ділянки на 50- 100 см вище поверхні води:

    Щоб розмістити його чашу і палубу дощатого настилу в одному рівні з верандою лазні, ми запроектували ще одну підпірну стіну праворуч від басейну, так як грунт в цій частині ділянки на 50- 100 см вище поверхні води:

  4. Таким чином для зони барбекю визначилося затишне містечко за лазнею, яке ми обладнали навесом- перголой для розсіяною тіні і пристінними вуличними полками, для зручності розміщення кухонних дрібниць в літню пору:

    Таким чином для зони барбекю визначилося затишне містечко за лазнею, яке ми обладнали навесом- перголой для розсіяною тіні і пристінними вуличними полками, для зручності розміщення кухонних дрібниць в літню пору:

Тепер Нам залишилося «озеленити» участок- тобто прикрасити кожен його куточок кольором, формою і ароматом.

  • На бетонну огорожу ми накинули батоги витких рослин, щоб створити зелену кулісу.
  • А тераси навколо будинку прикрасили лавандою, яка створить чарівний аромат влітку і густу сизу зелень взимку. На ділянці з'явилися ялівцеві «острівці», а в кутах -високі фактурні дерева: медоносна липа, червоний дуб, пурпурна слива ...

Після затвердження нашим Замовником зовнішнього вигляду ділянки, ми підготували всі робочі креслення, геодезичні плани, специфікацію площ мощення, список рослин і т. П.

Вийшло ось так:

На даний момент наша команда приступила до будівництва і реалізації даного проекту.

До зустрічі :-)


Ландшафтний дизайн ділянки 10 соток Що таке ландшафтний дизайн?
К працює ландшафтний дизайнер?
К працює ландшафтний дизайнер?